Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiiii

Kiedy wiecie, ze facet sie Wami interesuje. Jakie sygnaly wysyla ??

Polecane posty

karmelia.-spójrz mu w oczy i pogłaskaj go przejedz mu dłonia po policzku:D z siadaniem na kolana...to jak on byłby bardzo zainteresowany to sam by Cię wziął,ale nie wiadomo o co właściwie takiemu chodzi;)

Gość karmelia.
aha i nie wysyła mi smskow tylko czasem jak sie umawiamy a sygnałki tez zadko:( ale jak juz sie spotkamy to nie chce odejsc :D dreamer jesli znasz inne sposoby to powiedz:)

Gość emiiiii
to nastepnego dnia znowu usiadziesz to bedzie łatwiej.... i tak do skutku

Karmelio - a może spróbować pokazać, że Tobie zależy? Wtedy się przekonasz.

do mandylia ................. -jak Ciebie interesują tylko wymiary,to mi szkoda nie jest:P,szkoda mi tylko Ciebie...:o

Gość karmelia.
no własnie jak właduje mu sie na kolana to nie pomysli sobie ze to ja lece na niego za bardzo?? podajcie cos innego moze :)

Karmelio - jeśli jest nieśmiały w stosunku do kobiet i mimo to wysyła Ci sygnałki - ot tak, bez większejprzyczyny , to IMHO jest coś na rzeczy.

Gość karmelia.
dreamer ja mu chyba to pokazuje :) a on wydaje sie ze albo jest niesmiały albo sie mnie boi :( albo czeka na nie wiem co...................................

Gość hgfer
dlaczego to tak skuteczna metoda?Bo wiem po sobie.

Gość karmelia.
hgfer czy ty jestes facetem???

Gość hgfer
nie skąd

Jeśli jest nieśmiały to może u niego działać to w ten sposób - (oczywiście nie wiem jak Ty to okazujesz) - czy ona popatrzyła mi w oczy? Tak chyba mi popatrzyła? Chyba się jej podobam. A jak nie? A jak się zbłaźnię? Może patrzyła \"w inny sposób\"? Może wogóle nie patrzyła? Może lepiej się nie wychylać bo wszystko zepsuję? A co do pomysłu - może zaproś go gdzieś, typowo randkowo, niekoniecznie tak to nazywając, ale żeby on mógł się jakoś bardziej upewnić.

Gość karmelia.
chciała bym poznac zdanie faceta jak by na to spojrzał na takie władowanie sie na kolana

Gość karmelia.
dreamer ale my sie spotykamy na takich hmm mozna to nazwac randkach ale on nic nie robi w tym zeby mi to okazac ze mu zalezy sama nie wiem co myslec mam poradz to co ja mam robic zeby nie myslał ze sie zbłazni jak cs zrobi jak go zachecic dyskretnie do tego zeby zrobił jakis krok na przod ?? czy raczej czekac az sam sie wychyli?

Gość avocadobaby
o właśnie jak jest z tym patrzeniem w oczy? jak facet patrzy dziewczynie w oczy co chwile to znaczy , że jet zainteresowany?

skad ja to znam? hm... chyba tez to przechodze. tez sie spotykam i nie wiem co mysli druga osoba. ja boje sie powiedziec o swoich uczuciach - chyba dlatego zeby sie nie skompromitowac. ale znaki chyba wysylam.

Gość karmelia.
co do oczu i patrzenia w nie jak ostatnio cos takiego zrobiłam to sie chyba zmieszał bo zaraz wzrok poleciał do gory to co to znaczy?

Gość Muziol
Powiem wam, że ja naleze do tych nieśmiałych, raz tylko się odważyłem na ten pierwszy kok i poskutkowało. Teraz na oku mam jedną dziewczynę, próbuję jej dać pewne sygnały, że mi się podoba itp. ale wiem, że puki nie zrobię czegoś konkretnego to ona nie dostzreże tego... A tak wogóle to ciężo mi jest na jakiś krok, widzimy się 2h w tygodniu i to w dodatku otaczają ją znajomi i głupio by wyglądało jakbym ją odciągną gdzieś na bok aby pogadać. Jeśli chodiz o siadanie na kolanach, to faktycznie, jeżeli usiądzie jakaś fajna dziewczyna, którą lubię i która mi się podoba to nie zrzucę jej, jednak kiedy będize to jakaś która się kompletnie nie spodobała... to ją zrzucę, ab nie dawać "nadziei" czy, zeby sobie czegos nie pomyślała. Ps: Jeśli mozecie to zapodajcie jakiś sposób

Gość hgfer
oczywiście ,ze jestem facetem .PRzecież imie sie nie kończy na a?

Gość Muziol
Jeśli facet zawiesza na dziewczynie swój wzrok i jest zamyślony czyt. nieobecny, to jest zainteresowany, jednak jeśli to dziewczyna zawiesza sówj wzrok na nim, to jest to trochę krępujące dla niego nawet jeśli ona mu się podoba :)

Gość karmelia.
hmm hgfer gdzie ty a widzisz??? to nie ma jakiejs skutecznej metody zeby sie przrekonac ??? jeszcze nie jestem na tym etapie zeby pogadac otwarcie co czuje chciała bym ale sie boje ze sie taka rozmowa wystraszył by :O

Gość mimiiii
A ja Wam streszcze sytuacje jaka miala miejsce niedawno. Spotkalismy sie ostatnio przypadkiem, ja czekalam na autobus,jechalam do domu. On wsiadl ze mna, choc wcale nie mial zamiaru nigdzie jechac bo gadal z kumplem. Mialam przejechac 2 przystanki i wysiasc, a pojechal ze mna prawie do domu... Jechal 20min po czym potem wysiadl bo ja mieszkam na obrzezach miastach i bal sie ze nie dotrze spowrotem do centrum. Pogadalismy, fajnie,tak powaznie bo jak jest w towarzystwie innych to bywa ze troche blaznuje ;). Docenilam go jeszcze bardziej. Czy to juz jakis znak ??? O czyms to swiadczy ??

Gość mimiiii
Czy do swiadczy o czyms wiecej niz "lubienie" ? Bo to ze mnie lubi to ja wiem na pewno...

Gość Muziol
Fakt szczera rozmowa może go wystraszyć, jednak niekoniecznie, poniważ on też może jej chcieć. Może zapytaj czy możecie szczerze porozmawiać, albo że cchesz mu cos powiedzieć...

Gość karmelia.
Muziol a co ja mam mu powiedziec zeby nie wstarszyc go ?

Gość Muziol
Może powiem jak ja bym zareagował na jakąś sytuacje: 1. Jeśli dziewczyna mówi mi w prost, że mnie lubi, lub wiecej niż mnie lubi to się zawstydzam, ale pytam się czy serio.. 2. Gdy dziewczyna prosi o szczerą rozmowę to się zgadzam, bo jestem ciekawy o co chodzi, jednak gdy zmeirza do jakeigoś konkretnego wątku ja próbuję zmeinić temat. 3. Jeśli dziewczyna jest dosyć śmaiła i pyta sie czy ją lubię (podoba mi się) mówię, ze tak, przypuśćmy że wtedy ona pyta sie czy na bank nic więcej niż tylko lubię, wtedy widząc do czego zmeirza mówię że wiecej niż lubie... To tyle jeśli chodzi o mnie (może chaotycznie napsiane, ale zawsze cos ;]) Sądzę iż ten chłopak zareaguje podobnie..

Gość karmelia.
to ja chyba bym wolała zeby on mi zadał takie pytanie :P

Gość Muziol
To może jakoś go naprowadź, albo cos... kurcze sam pojęcia nie mam. Muszę pomysleć co ja mam zrobić ;p

Gość karmelia.
tak tak naprowadz jak on od takich tematow ucieka ..... facet jestes to powiedz jak ;) a ktos tu dobrze powiedział ze jakby chciał to by sam mnie na kolana posadził :P a ta to nie bede tego robiła no chyba ze caaaalkiem przypadkiem ktoregos dnia mi sie wpadnie na nie:D

Gość Muziol
1. Ucieka bo może nie cche cie skrzywdzić i woli nie mówić wprost jak serio jest... 2. Ucieka bo niesmiały... 3. Nie sadza cię na kolana, bo nie wie jak zareagujesz.. ;]