Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiiii

Kiedy wiecie, ze facet sie Wami interesuje. Jakie sygnaly wysyla ??

Polecane posty

Ok, może maska to nie dobre słowo. Może to bardziej tak jak z lękiem wysokości. Człowiek może być w życiu super odważny, robić nie wiadomo jakie niebezpieczne rzeczy, ale jakaś większa wysokość napawa go dziwnym dla niego lękiem. Może tak z tym jest?

Gość łełełe
chciała bym moc tak porozmawiac otwarcie z nim jak teraz z toba :) tylko ze to chyba niemozliwe bo on jest z innej bajki i nie rozumi pewnych rzeczy dla niego cos jest albo białe albo czarne a juz napewno nie bedzie gadał o uczuciach on chyba jest z tego typu facetwo co jak powiedza raz ze kochaja to juz na całe zycie :( kompletnie nie mam pojecia jak z niego cos wydobyc:(

Oj, możesz się mylić. Rozmowa o uczuciach może być dla niego trudna np. dlatego, że jakby trochę się wstydzi swojej uczuciowości. Oczywiście to znów tylko jedna z hipotez.

Gość łełełe
🖐️

Gość mimiiii
I ... dowiedzialam sie ze z poprzednia dziewczyna juz nie jest... I dzisiaj tez doszlam do wniosku, ze on chyba nie chce sie narzucac, boi sie... Bo dzisiaj bylo kilka osob - jego znajomych a rozmawial praktycznie tylko ze mna, spogladal tak niesmialo mimo iz blaznowal -jak to w towarzystwie ;) i patrzyl jak reaguje... Ech. Ciezka sprawa.

mimiiii - e tam, nie taka strasznie ciężka - już przynajmniej jedną rzecz wiesz. No i wynik tego też jest dla Ciebie korzystny. :)

Gość mimiiiii
Ach no wiem, w sumie przypadkiem dowiedzialam sie o tym od kolezanki ( jak sie okazalo ) jego ostatniej dziewczyny. Rozstali sie. Byla w moim wieku, wiec chyba lubi mlodsze ;) . Dzisiaj zauwazylam ten jego maslany wzrok, choc nadal nic sie nie dzieje wiecej, ale mozliwe ze on boi sie tak samo jak ja.