Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metr 80 wzrostu

ona mnie kocha, ja jej nie, seksimy się

Polecane posty

Gość ludzie ale wy naiwni
jesteście!!!! Toż to ewidentna i durna prowokacja! Ja sobie myśle, że jakiś zboczek podnieca się pisanie jak TO robi!

Gość tylko ja i nikt
są tacy faceci ja na takiego trafiłam

Gość a może będzie tak jak u mnie
ja Ci powiem tak: miałam taką samą sytuację jak Ty. Ja byłam na miejscu tej kobiety. Teraz mam dziecko i jestem sama. dlaczego? bo on powiedział że kocha a potem mu się odmieniło. Kocham go jeszcze mimo że rok minął a jak bardzo go nienawidzę to przypominam sobie o tym za każdym razem kiedy patrzę na naszego synka.

Gość panna wyznala Ci miłość
po 2 dniach:o możemy więc założyć że jest co najmniej lekko jebnięta-a od takich ludzi to z daleka należy,rzuć ja i znajdź sobie jakąś normalną:D tylko nie daj sie zrobić jak mój znajomy(też z psycholką chodził)-jak ją rzucił to ona raz na seks się z nim umówiła-jak się potem okazało-specjalnie:0 obliczyła sobie kiedy jest płodna i zaszła w ciążę-potem go szantażowała z całą rodziną żeby sie żenił:D:D

Gość gość
Poznalam chlopaka i bardzo Go kocham ale miedzy nami sie nie uklada...czesto sie klocimy a on zawsze mnie obwinia o wszystko,traktuje jak dziecko, zawsze to ja musze starac sie o rozmowe w nim. Ktoregos dnia nie wytrzymalam wygarnelam mu to wszystko podczas jednej z naszych klotni..postanowilam ze sprawdze czy mnie nadal kocha i czy bedzie zabiegac o mnie ale on nie odzywał sie do mnie przez prawie tydzien...bolało...nie wytrzymałam i zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl Teraz rzeczywiście sam za mną lata jak nakręcony. Znow czuję że zyje.

Gość gość
Rytuały potrafią zdziałac cuda. Ja zrobiłam urok samodzielnie ale tylko dzięki pomocy szeptuchy Diany z wrozkadiana.pl. Ta kobieta ma niesamowitą wiedzę...