Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczony 22

Nigdy nie miałem dziewczyny więc nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niedoświadczony 22

Zeby się poznać z dziewczyną to nie wystarczy rozmawiać z nią na uczelni tylko trzeba się umawiać na spotkania tak?

Gość wrrrr
no jak, jak ??? :O zaproś ją do kina, na piwo, do restauracji, na lody ... jessoo chłopie pomyśl !!

Gość niedoświadczony 22
w tej chwli zadna mi sie nie podoba szczególnie ale w przeszlosci bywalo, ze jakas mi sie podobala ale tylko rozmawialem z nia na koryarzu czy to w liceum czy na uczelni i jakos nic z tego nie wyszlo poza luźną znajomością

Gość wiosenne marzenie
Jeśli chcesz aby luźna znajomość przerodziła się w coś bliższego sam musisz działać: zaproś do kina, restauracji, na spacer, piknik jest tyle możliwości...a potem wszystko jakoś się samo potoczy !

daj do zrozumienia ze Ci się podoba, moze pierwsze sie zaprzyjażnij , wtedy sie do siebie zblizycie.... No rady innych tez sa dobre zapros ją gdzieś :)

Gość niedoświadczony 22
ja w zasadzie nigdy nie okazywalem zadnej dziewczynie ze mi sie podoba

Gość Zdzisiek 40_
Ja biore siłą od 40 lat i to sie sprawdza

Gość aaa a
a kto ty jesteś , i jakim cudem dostałeś sie na uczelnie ? ,że zadajesz takie głupie pytania ?

Gość niedoświadczony 22
dostalem sie na uczelnie, nie bylas widocznie na uczelni koro nie wiesz, ze rozni ludzie sie dostaja, to co ktos umie a to jakim jest czlowiekeiem to dwie rozne rzeczy