Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona żona

Jak dokopać byłemu mężowi

Polecane posty

Moja córka to moje zmartwienie więc nich cię głowa o nią nie boli :p Jej nie pozwolę zrobić krzywdy choć nie wiem jak zareaguje na nową sytuację i czy się na mnie nie wypnie i napluje w twarz.Dla mnie zawsze będzie córką ,a o matkę się nie martwię bo ona wszystko wie lepiej tak jak niektóre z was :D a że córkę będzie nastawiać przeciwko mnie to pewne bo próby już były ale się nie powiodły.

Gość ale ale ale
no i nastepna z dziejowa teoria spisku:-D

Gość ale ale ale
tatusiek został porzucony przez swieta zoneczke, to jak z niej kobita, he???

Gość A takie topiki powinni kasować
uff, nie zła jesteś, ale przynajmniej widać, że się rozwijasz;)

Gość czesc uff
same madralinskie na topiku:) tak dobrze znacie zycie sx, criminal, jej bezwolnego meza i dzieci ???? a skad wiecie cos o ych ludzich? bo criminal tak napisala o bosszzzzzze

Gość uff
A takie topiki powinni kasować dzięki, ty natomiast stoisz ciągle w miejscu.

nie stję, tylko tego nawet nie dostrzegłaś:P dostrzeżesz pewnie za godzinę albo dwie;)

Gość czesc uff
one sa swietne w wybielaniu criminal i w jej obronie:) :):):):) swietne po prostu! " a ona teraz ma spokoj bo dzieci ich nie odwiedzaja", a moze do tego dazyla caly czas?????????????????

kiedy do niektórych w końcu dotrze, że miałam jedną uwagę o criminal......a reszta to polemika z innymi wpisami.....

Gość criminal law
jasne ze do tego dązyłam, mam teraz swiety spokój bez tych wszystkich wrednych bab

Gość uff
za godzinę będę na basenie i wcale nie rzucę zwłok o leżak. życzę przyjemnej dyskusji. to chyba nie moje klimaty

Gość czesc uff
A takie topiki powinni kasować coz za ironia, jaki polot- a moze jeszcze chcesz komus dokopac?:) sie faceci posmieja, jak oni maja dobrze, baby za nich walcza i rozwiazuja ich problemy;) a coz tym mezem? o nim jakos criminal nie pisze... tez sie cieszy,ze dzieci go nie odwiedzaja???? jak "nowa" zona

Gość ale ale ale
Cześć uff---a bierz te palme pierwszeństwa i napisz cos konkretnego , tak zeby kopary opadły na kalwiature. Weź sie za bary ze swoja wizja świata i ludzi!!!!

Gość też coś powiem
nie trujcie tu o tym, że CL ma się starać, bo jak dzieciaki są przeciwko niej nastawione, to se w d**pę może wsadzić swoje starania. moja ciotka się rozwiodła ze swoim mężem, nieszczęscie było na całą rodzinę, i moja kuzynka jako małe dziecko zawsze była uczona, że tatuś jest świnia i ja zostawił, a drug ajest dziwką, co go świętej mamusi zabrała tamci ją na wczasy za granicę zabierali ,do tyłka bez wazeliny wchodzili, a ona dalej swoje, i robiła im przykrości na każdym kroku - oczywiście korzystając z wszystkiego, co jej dawali. teraz troche dorosła i doszła do rozumu, i nagle się okazało, że wina nie tylko była po obu stronach, ale nawet bardziej po stronie mamusi i układa sobie jakoś życie z tatą i jego nową żoną ale przez co tamci musieli wcześniej przejść - nie zazdroszczę rozżalone ex to najczęsciej toksyczne mamusie, niestety

Gość czesc uff
A takie topiki powinni kasować kiedy do niektórych w końcu dotrze, że miałam jedną uwagę o criminal......a reszta to polemika z innymi wpisami..... ;) a co my may twoje wpisy przez lupe sledzic? Ty ie naucz solidarnosci, chyba,ze meza nie masz i na lowy na zonatych wyruszylas i stad ta walka o next;)

dokopywać to chciała ex, patrz tytuł.....

i ja cały czas o jednym

Gość uff
dodam jeszcze, że ten mąż tomusi być niezły dupek, ale czego się spodziewać po facecie, który ma taką subtelną żonę

Gość ale ale ale
jasne ,że nie twoje klimaty uff, twoje zycie jest jak pod rózowym parasolem.

Gość czesc uff
tytul mi sie podoba, masz jakies ale? moze sie obawiasz jako next :classic_cool:

cześć uff, teraz to napiszę z pełnym przekonaniem: głupia jesteś. Nic nie rozumiesz,...... Zaś uff, to głupio prowadzić monolog sama z sobą, skoro innych wpisów się nie czyta. Czyż to nie żenujące?

Gość czesc uff
uff milego plywania:) babki sfrustrowane, nie ma co sie przejmowac:)

Gość ale ale ale
Uff przewrotna kobieta jestes! i naprawde najlepiej bedzie jak swojego dupka bedziesz pilnowac.

Gość czesc uff
zenujaca jestes dla mnie ty :) moje osobiste zdanko, napadasz na innych- stopka xyzed mi sie podoba (jedyne w nim) :) wiec jzu daj spokoj i daj zyc innym:) o jedyna madra, swiatla istoto! do ciebie pewnie tylkoz poklonem mozna... :;)

łatkę mi przypięłaś, zaklasyfikowałaś i teraz dumna z siebie siedzisz: o jaka to ja sprytna jestem, jaka wygadana....... A jestem pewna, że nie tylko ja, jestem zdania, że nic nie rozumiesz, nic a nic, Ciągle tylko schematy. Bo tylko bardzo ograniczeni ludzie w życiu opierają się wyłącznie na schematach i boja się wykraczać poza nie.

cześć uff, w końcu coś mądrego o sobie napisałaś:D:D:D:D:D:D:D

Gość ale ale ale
a ty co się tak jarzysz?

Gość czesc uff
ciesz sie w takim razie swoim szczesciem, tym,ze nie myslisz schematami a innym daj po prostu zyc:) bo szczerze mowiac nadajesz na tych samych falach co ta krytykowana przez ciebie ex

Gość uff
nie zgadłaś, to on mnie pilnuje. a jezeli chodzi o moje życie nie narzekam. życzę wszystkim szczęścia, a niektórym rozumu