Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość Aga 14
Boli to

Gość madziarella.....
czesc.pow mi czy ta masc pomaga?dziórka sie nie zatka?

Gość madziarella.....
mam kolczyka w pepku juz2 dzien:).wyglada super:)kolezanka mi przebijała w szkole:):P.nic nie bolało... a naprawde warto..........:)

Gość LuUbIĘ KoLcE
sIeMaCiE dZiEwUsZkI :) nA SaMaM pOCzĄtKu ChcĘ pOdZiĘkOwAć zA wSzyStKiE rAdy,kTóRe tUtAj oTrZyMaŁaM.. sĄ OnE bArDzo sKuTeCznE... :):):) KoLcZyK jUż mI SiĘ ŁaDnIe gOi... ObY tAk dALeJ... :) cO Do pRzekŁuWanIa-- > tO NIE bOLi Ja mAm KoLcZyK w NoSiE,pĘpKu i oD pRaWiE dWÓcH TyG. w jĘzyKu :):) aAa... i jEsZczE jEdNo-jEśLi kToŚ uWaŻa,żE KoLcZyKoWanIe sIę tO SamOoKaLeCzAnIe CiaŁa tO Po kIj wcHoDzi Na tĘ StRoNkĘ jA UwAżaM,żE KoLcZyKi sĄ SuPeR... nIe Ma nIc BaRdziEj rAjCuJĄcEgo nIż nOwY KoLeC :):) pOzDrAwIaM wSzyStKiE dZiEwCzyNy Z kOlCzyKaMi,tE ktOrE mAjĄ ZamIaR MiEć i tE kTÓrYm sIĘ To pOdObA:):) p.S. cHĘtNie oDp Na PyTanIa zwIĄzaNe z KoLcZyKIeM w jĘzyKu... **pRzeD** **w cZasIe** oRaZ **pO** ZaBiEgU :):):) bUuUsKa :**

Gość SaruS14
LuUbIĘ KoLcE Tak trzymaj masz racje kolczyki sa super tez sobie zrobie :) pozro dla ciebie ;]

Gość Kiniaś
Ja będę miała robiony kolczyk w pępku 1 czerwca na dzień dziecka. Ale mam dylemat poradzcie.Mam już kolczyk w jezyku, ale rodzice powiedzieli pepek,albo jezyk i nie wiem co zrobic :( poradzcie odp na mój e-mail .PLEASE

Gość OleCzKaaAA
Mam 14 lat i kolczyka w pępku 2 michy ;) dobrze sie goiło , wygląda naprawde super :) ból- minimalny tylko przy końcu przekłuwania. Robiłam go u koleżanki :P i wszystko super ! POLECAM!!

Gość Aga14
Jak bardzo to boli,czy to wogole boli??Prosze odpowiedzcie...:]

Gość Martisss
niedawno sie dowiedzialam ze jestem uczulona na stal chirurgiczną ;/ ale bardzo chcialabym miec kolczyka w pepku ;d i mam do was jedno pytanko czy u kosmetyczki mozna dostac kolczyk z Tytanu? pomuzcie plis

Gość Martisss
a nie wiesz gdzie mozna nabyc taki swoj bo jak bylam w sklepie to nie bylo kolczyków tytanowych ;/

Gość agness_ka
eloo ! kolczyk w pępku to coś wprost CUDNEGO ! [wiem, bo mam go już od 7 miesięcy:D] . wg mnie najlepiej iść do kosmetyczki, albo do jakiegoś specjalnego studia np. tatuażu & piercing'u aby go zrobił ktoś wykfalfikowany i posiadający wiedze na ten temat ! broń boże żeby dawać kolezance swój pępek zeby ona nam go przekłuwała ! u mnie w school są takie panieny co w szkolnym kiblu przekłuwają sobie pępki a na dodatek wkładają zamiast specjalnego kolczyka [najlepiej ze stali chirurgicznej] takie normalne kolczyki do uszu... pfffff. a później mdleją na lekcjach po takim 'zabiegu' mój kolczyk zagoił się w 2 miesiące i WOGÓLE mnie nie bolało! :D wygląda prześlicznie i wszyscy go podziwiają! mam dopiero 15 lat, ale wiem ze robiac go podjełam słuszną decyzje i nie żałuje jej ! a mój chłopczyk uważa że wyglądam z nim MEGA seksownie;] hehe. a wiec dziewczeta kolczyk w pępku to fajna rzecz, co boli jedynie w chwili przekłucia! ale żeby być piękno trzeba czasami troszq cierpieć prawda? buziam wszystkie które zdecydują się na ten krok! i 3mam kciuki! ;];];] ;)) paaa .

Nom ja robie też kolczyk w czerwcu :D Mi koleżanka przebija ale przebijała już dużo osóbką i ma specjalne rzeczy potrzebne napewno nie będzie mi to robiła w kiblu hehe :P :)

Kurde ja z wildcata czekam juz prawie miesiąć na kolczyk, a nastepnego dnia kiedy zamówiłam, kase wysłałam.. :(

Gość Marlenaa
Mam jedno, moze troszke irytujace i glupie pytanie, ale chcialabym zobaczyc co o tym sadzicie. Wiec nadal przemywam dziurke woda utleniona i smaruje tribiotikiem, czy to dobry "plan"? Acha, no i juz kolczyka mam 6 dni. Nic sie nie paprze, i jest ok. Dwa razy zdazylo mi si przyuwazyc biala wydzieline ale chyba nie rope (zauwazylam ja jak ruszalam dosc skutecznie kolczykiem tzn. ruszalam do gory i do dolu). Jak myslicie. Pozostanie juz tak :)) Pewnie nie wiecie dokladnie bo to roznie bywa, ale tak orientacyjnie to ja to u was z tym bylo? Pozdrawiam wszystkich cierpliwych

Gość DrugaStronaŻycia
ja mialam kiedys. zaczepilam o niego spodniami. teraz mam blizne która szpeci moj brzuch

Gość Nadiya 26l
Witam no własnie "blizna" tylko czytam ładnie super ale co potem..??? przeciesz jak bedziecie w ciązy to trzeba to sciągnąc i ja własnie takzrobiłam jak sie tylko dowiedziałam i cooo blizna jest jak byłam juz wysoko w ciązy to wiecie jak to wygladalo koszmarnie juz wole na nosie tam nie mam zadnej blizy a po słynnym kolczyku na pepku mam i bedzie mi towazyszyl do konca mojego zycia taką mam pamiatke warto...??? NIE!!!!!

Gość Martisss
Mowcie `se` co chcecie ;D moim zdaniem zycie jest jedno i warto z niego korzystac wiec nie warto myslec o przyszlosci i zadreczac sie pytaniem co bedzie potem ;/. nie chcesz nie rob chcesz to rob i tyle ;]

Marlenaa>>pytanie faktycznie trochę irytujące, bo o tym była już mowa setki razy. Skoro ci się pępek nie babra to po co używasz Tribioticu. Przecież to jest antybiotyk stosowany tylko w momencie, gdy gojenie jest nieprawidlowe. Swoje zdanie też wyrażałam na temat wody utlenionej, która wg mnie jest zła i na jej miejsce proponuje stosować sól fizjologiczną. Jeżeli chodzi o blizny to przecież są to małe rozmiary, a wy panikujecie jakby cały brzuch miał być od tego w szramach.

no dokładnie , a zresztą nie zawsze po ciąży zostaje blizna ... Juz o tym pisałam wcześniej i nie bede pisac drugi raz jak sie komus nie chce patrzec pare stron wstecz ;/

Gość niunia D
przekłułam pępek niecaly tydzien temu ;) nic nie bolalo .. naprawde! a znieczulilam poprostu zwyklym lodem w woreczq;D przekłuwala mi kolezanka ktora sie dobrze zna na tym ;] i juz normlanie moge wyjmowac koleczyk;) i nic nie boli.. naprawde radze sobie prezekłuc ;) super wygląda .. ale zalezy jeszccze kto ma jaki organizm i jak to przyjmie ;)

Gość kaasioolka
kolczyka nie mozna wyjmowac juz po tyg;/ musisz przynajmnije miesiac poczekac i dopierow yjac przemyc i od razu wsadzic

Gość Agusia_
a w pizdzie sobie zrobcie kurwa to juz nier modne takie kurwa oszpecanie ciala ;/ zaaaal

Gość LuUbIĘ KoLcE
Agusia_ : zA To sIĘ oDeZwaŁa bArDzo mOdNa dZiEwCzyNo sKaD tY SiĘ uRwaŁaŚ KaŻdy rObI cO UwAŻa zA sŁuSznE JeŚLi cHcE KoLcZyK w pĘpKu tO RoBi... mOżE mÓwiSz tAk z zAzdRoŚcI,bO SamA bYŚ cHciaŁa mIeĆ a nIe mOżEsz pFfF ;/;/