Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość amy09
ok wsadze ale jak juz to jutro:P madzia575 ty tez!:P

Gość madzia575
wsadze jutro po pracy bo juz ide spac ;p

Gość madzia575
nie widać czerwonego a juz bardziej spuchniętego, ciuteczke zamglone zeby to zobaczyć ale wygląda okej. mi juz opuchlizna zeszła bo wystaje mi 2 mm precika. smaruje kremem alantan jak kiedyś ktoś tu napisał i widze efekt. a tak w ogole to mam pytanko. bo wokół dziurek mi tak blizna jakby zarosło jak wysune kolczyk to taka biało przeźroczysta obwódka wygladaja jak blizna. to zejdzie czy tka ma być?

ja tez mam tak ;) :P Nie ma sie czym przejmowac, wazne ze normalnie nie widac, tylko jak sie pręcik wysunie :P

Gość TysiUNIA
Ja jeszcze nie mam kolczyka ale za niedługo będę robić !!! Owszem moje kolezanki mają już i ich pobolało kilka miesięcy ale trzeba to znieść kolczyki w pępku są sexi !!! I jak chcesz to sobie go zrób bo naprawde są śliczne !!! POzdro dla ciebie i nie przejmuj sie tymi co to krytykują oni się nie znają;/;/;/ Buśśki :*:*

Gość amy09
TysiUNIA : " POzdro dla ciebie" do kogo to? :P bo troche nas tu jest :P :)

Gość madzia575
a co z waszymi zdjęciami?? wklejać, wklejać :)))

Gość dzika-olga
BAYECZKA!!! ja swoich rodziców przekonałam ze ten kolczyk w pępku to będzie prezent od całej rodziny na boże narodzienie.oczywiscie znam babcie to mi kupi coś ale miałam z nią umowę ze musze mieć porząek w pokoju jwżeli to nie podziała to... pozdrowionak

Gość Natisiaczeklala
Dziewczynki a ja jestem zalamana ;((( majm kolczyka w pepku juz od 1,5 roku i jeszcze mi sie nie zagoil ;( co jakis czas ropieje albo krwawi;/ ostatnio miedzy dwiema kuleczkami zrobilo mi sie nawet sine;/ jestem zalamana tym bo on slicznie wyglada!! a robilam wszystko co bylo trzeba, smarowalam zalecanymi kremami itd;/

Gość amy09
moze jestes uczulona na tego kolczyka i pepek ci go odrzuca. moze powinnas isc do lekarza, lub do osoby ktora ci przebijala. albo po prostu wyjac kolczyka bo jesli probowalas wszystkiego i dalej tak jest po 1,5 roku to widocznie cos jest nie tak.

Gość maartusiaa212
Hej dziewczyny;D ja zrobiłam sobie kolczyk jakieś 3 tygodnie temu:P oczywiście rodzice nic nie wiedzą, a jak sie dowiedzą to będzie z późno;P troche bolało, ale tylko samo przekłócie, bo później juz nic nie czułam:) jak narazie wszytsko ładnie się goi:P bałam się ale teraz juz wiem że nie ma czego żałowac:D:D pzdr.

Gość madzia575
dziewczyny a ja sobie zapaprałam pępek alantanem :(( teraz ciągle mi coś wycieka po tym a wcześniej tego nie było. wracam do tribiotyku. XXKAMCIAxx a te blizny zejdą?? czy to już tak zostanie>>

Gość amy09
ja uzywam tylko soli fizjologicznej i rumianku i jest super, nawet zaczerwienienia juz praktycznie nie widac. tylko jak wysuwam precik do gory to wychodzi mi taka jakby biala blonka, to zejdzie no nie? :P

Z tymi bliznami to nie wiem, bo ja mam kolczyk od stycznia tego roku i mam dalej tę bliznę, ale mi to nie przeszkadza ( co innego gdyby ją było widac od razu, a nie dopiero przy wychyleniu prętu :P). Jak chcesz to mozesz spróbowac wypalac spirytusem ( po prostu przemywac pitnym spirytusem), nic nie boli , a piercer mówił, ze po jakims czasie powinno zniknąć ( szczerzeto mi sie juz nie chciało przemywac,a blizna nic nie rpzeszkadza i jest prawie niewidoczna :P) pozdro ;)

Gość madzia575
amy09 dokładnie jak xxxKAMCIAxxx napisała to jest to samo. hehe ufff myslalam ze tylko mi sie cos źle zrobiło :):) ta błonka wyglądająca jak blizna. w sumie mi tez to zbytnio nie przeszkadza ale wolałam sie upewnić ze to nic co odstaje od normy:) a tym rumiankiem to jak przemywasz amy09?? tak zeby dostał sie do kanału?? czy tylko z wierchu dziurki??

Gość amy09
mocze wacik w chlodnym rumianku i przemywam dziurke i precik z gory i od dolu, tego wacika nawet zbytnio nie wyciskam, zeby troszke kapal ten rumianek. :P no i poruszam precikiem zeby weszlo do kanalu. a pozniej drugim, ale juz suchym wacikiem wycieram. i jest wszystko ok:)

Gość madzia575
a powiedz mi jak na zmiane z solą przemywasz? bo ja sola 3 razy dziennie i nie wiem czy mam to na zmiane czy jedno po drugim??

Gość madzia575
no a jak przemywasz z tą solą fizj. na zmiane czy jedno po drugim>???

Gość madzia575
sorki za dwie wiadomosci, problemy z netem :):)

Gość anussia16
elo mam 12 lat i mam kolczyk w pępku robilam na początku roku szkolnego trooche bolało ale jakoś przeżyłam polecaam wszystkie dziewczymy mi zazdroszczą!! hehe

Gość amy09
ja robie odzielnie np rano i wieczorem sola a w poludnie rumiankiem albo rano i wieczorem rumianek a w poludnie sol, roznie :P

Gość amy09
madzia, ale wiesz na poczatku przemywalam 3 razy dziennie, teraz kiedy jest w miare ok wystarczy 2 ;)

Gość madzia575
ja przemywam 3 razy bo mam dziurki zaczerwienione a juz miesiac po.

Gość amy09
bo moze dlatego ze przemywasz sama sola. a to w koncu sol i nie powinno sie tylko tym tak czesto. sprobuj tym rumiankiem np 2 razy dziennie a sol 1 np w poludnie. i napisz pozniej czy cos pomoglo:P

Gość madzia575
okej to tak zrobie. no ale fizjologiczna bo nie wiem jak zrozumiałas. dam znać co i jak. wyciagałas moze juz kolczyka??? bo mnie korci

Gość amy09
no chodzi mi o sol fizjologiczna. kurde mnie tez strasznie korci:P ale boje sie jeszcze. chyba poczekam jeszcze z tydzien. nie wiem czemu ale boje sie ze jak bede wkladac kolczyka to moze bolec czy cos. nie wiem czemu ale tak jakos sie boje.