Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnawielgachna

orbitrek-zalety i wady

Polecane posty

Gość york 202-12
123ichudniemy -dzieki za ten artukuł napewno mi pomoze!!!

hej dziewczyny ja dziś jeden dzień wolnego od ćwiczeń i od razu mam pytanko, ile razy w tygodniu ćwiczycie? ja zazwyczaj 5-6, myślicie, że tak może być? ps. ja pierwszego dnia wytrzymałam na orbim 3 minuty, ale następnego już 20 , w ciągu tygodnia doszłam do 60 min itak zostało, bo jak kończe ćwiczenia to jestem mokra jak mops ps2. ja tez mam zamiar kupić spodenki pozdrawiam i miłego dzionka życzę;)

Gość 123ichudniemy
no dziewczynki ja dzisiaj pobiłam mój rekord 70 min 16.30km 920cal na najniższym obciążeniu :) oby tak dalej to do wakacji będzie ok mam nadzieje :)

ja tez właśnie zastanawiam się nad kupnem tych spodenek decathlonie? w ogóle one maja jakieś rozmary jak tak to jak go dobrac odpowiednio? mógłby ktoś coś na ten temat wiecej powiedziec?

3-dziecha widzę ze masz szokujące rezultaty gratuluje... a powiedz mi co z ta rozciągniętą skórą?

Witam wszystkich:-) Ja wczoraj nie poddałam się i po pierwszej mało udanej próbie postanowiłam, że pokonam wroga:-) i wskoczyłam na 35 min więc już całkiem byłam zadowolona, ale oczywiście pot lał się ze mnie niemiłosiernie:-) ale w sumie chyba o to chodzi w tym wszystkim... Mam do Was pytanko czy stosujecie jakąś rozgrzewkę przed wskoczeniem na orbitrek czy prosto z marszu zaczynacie trening:-) Mój cel na dziś to 40 min i jedna porcja ćwiczeń A6W i tak codziennie i efekt wkrótce powinien być widoczny:-) Pozdrawiam

Witam wszystkich:-) Ja wczoraj nie poddałam się i po pierwszej mało udanej próbie postanowiłam, że pokonam wroga:-) i wskoczyłam na 35 min więc już całkiem byłam zadowolona, ale oczywiście pot lał się ze mnie niemiłosiernie:-) ale w sumie chyba o to chodzi w tym wszystkim... Mam do Was pytanko czy stosujecie jakąś rozgrzewkę przed wskoczeniem na orbitrek czy prosto z marszu zaczynacie trening:-) Mój cel na dziś to 40 min i jedna porcja ćwiczeń A6W i tak codziennie i efekt wkrótce powinien być widoczny:-) Pozdrawiam

Witam wszystkich Zginął mój ostatni wpis, albo ktosik go usunął:-( po wczorajszej mało udanej próbie postanowiłam, że łatwo się nie poddam i wskoczyłam ponownie na sprzeciorek i 35 minutek treningu mignęło potem seria ćwiczeń A6W i choć pot lał się ze mnie niemiłosiernie byłam bardzo usatysfakcjonowana:-) i chyba o to w tym wszystkim chodzi:-) Mam do Was pytanko czy przed treningiem na orbitreku stosujecie jakąś rozgrzewkę Pozdrawiam:-)

jakaś dziwna historia z tymi moimi wpisami, raz je widzę, za chwilę mi giną a potem pojawiają się podwójnie:-(:-( Przepraszam za bałagan:-(

Gość cd maliny
Dziewczyny na orbitreku ćwiczę już 6 dni po 30 minut. W pasie i udach ubyło mi po cm a w biodrach 2 cm. Jeśli chodzi o spadek wagi to niestety nadal stoi w miejscu na 80 kg.

Gość nesia7222
zezula91 na allegro na stronie tych spodenek jest podana tabela z dokładnymi rozmiarami .

Gość mamuska3232
Witam was:)dzis 35 minut plus brzuszki :)samopoczucie coraz lepsze a do tego zajadam Therm line forte daje kopa i glodu nie czuje...w sobote wazenie i zobaczymy te cudowne cyferki mam nadzieje ze bedzie troszke na minusie :)Pozdrawiam serdecznie:)

Gość york 202-12
No to chyba wczoraj był dzien rekordów Jak dobrze ze jestescie i mobilizujecie 1 seria 40 min ..juz łał wiec druga tez ustawiłam 40 min potem dołorzyłam od razu 10 i miałam 50 min!!!!!!!!1 Moj pierwszy sukces!!!!!!!!!1 Waga stoi

Heloł Orbitoholiczki i holiki. Zastanawiam się właśnie nad kupnem i nie wiem czy ten: http://www.vivafitness.pl/p/1717/Orbitrek-HAMMER-CARDIO-CE-1Kolo-18-kg Czy może ten: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3357619/Trail/searchtext%3ECROSS+TRAINER.htm Hammer to ponoć niemiecka precyzja, zamawiałabym z Amazon za jedyne 366 funtów, tutaj koło zamachowe ma 16kg. No ale jest jeszcze York, kolo tylko 6kg - czy to nie za mało? I te druciki zwisające....sama nie wiem. No ale 166 funtów zostałoby w kieszeni. Którego byście brały/li? Help!

Sorry koło w tym Hamrze Cardio to 18kg. Czyli 3 razy więcej niż u Yorka. Jestem niezdecydowana a chciałabym zacząć spalać kilosy jak najszybciej.

Gość izkawn
witam.jestem nowa i mam prozbe.czy mogły byscie polecic mi orbitreka do 700zł niestac mnie na drozszy a nieznam sie na tym.waze 95 kilo iboje sie zeby nie rozleciał się podemną ;-) pomocy ;-)

Gość Red_mouse
Kilka stron wcześniej był link do takiego orbitreka http://mmo.pl/106-orbitrek-technorun.html . Dziewczyny oceniły go jako dobry :) Sama zamierzam go wkrótce kupić... Brakuje mi jeszcze troszeczkę kasy :D

Gość york 202-12
Co do orbitreków pytanie czy nie zainwestowc wiecej np. na razty. Ja kupiłam swojego yorka z 2 tys.-ale zbierałam na niego . Raty to tez wyjscie Mozna cwiczyc codziennie bo juz jest to dobry sprzet. Sam pas pomiarowy do tetna to 200 zl. Ale mam zamiar zwrot tego wydatku wiedziec w swojej figurze. Dodatkowo maz tez smiga i cora tez czasmi wiec napewno zostanie wykorzystany. Wczesniej chodziałam na fitnes miesiecznie 80 zł x 12 m-cy= 960 zł do tego meża siłownia 70 X 12=840 Teraz smigamy w domu zobaczymy czy koszta sie zwroca bo to az 1800 na rok na dwie osoby. My tak do tego podeszlismy

Gość gosia06
Hej! Mam też ten sam problem,ale nie wiem czy zgubić kilogramy 167cm waga 64 obecnie to nie tak dużo. Bardziej by mi zależało na pozbyciu się tłuszczyku który mi przeszkadza bo jak zapnę spodnie to "coś" tam wyłazi spod paska. Poza tym chce zmniejszyć różnicę miedzy talią a biodrami obecnie to tylko 20 cm 82 a 102. Dlatego zaczęłam ćwiczyć na orbitku po 30 min dziennie obecnie na 3 pokonuję 10 km . Czy będą rezultaty i kiedy? Wlejcie we mnie trochę optymizmu,,,,

Gość 123ichudniemy
Witam wszystkich ja wczoraj znowu 70 min :) ale muszę wam powiedzieć ze przestawiłam wczoraj przycinki z tylu monitorka i najpierw wyszło mi w milach później znowu przestawiłam i wyszło mi w km ale już inaczej jak wcześniej teraz jest tak jak powinno być a przynajmniej tak mi się wydaje wcześniej to musiało mi liczyć obroty albo schody tak jak ktoś wcześniej pisał jak wcześniej jechałam przez ten sam czas 16 km tak teraz 7.1km i gubiłam powyżej 1000cal tak teraz pokazuje 402 niezłe co :) wcześniej bardziej mi się podobało :)

Malinko chyba tak zrobię. Dzisiaj zamawiam. 123 - nieźle hehe. Ja zamierzam godzinkę a pod wieczór kolejne pół. Ciekawa jestem po jakim czasie będzie widać pierwsze efekty.

a ja wczoraj trzeci dzień ćwiczeń i 60 min machnęłam, ale po 45 min było już ciężko... jednak nie poddaję się i również zastanawiam się po jakim czasie będzie widać efekty...

Gość 123ichudniemy
moje 70 min już machnięte dzisiaj--7.3 km --413cal mniej :)) malinka 299 zależy do czego to chcesz bo to pierwsze to jest zwykła bielizna ;)

Gość malinka 299
123 do ćwiczeń myślę kupić pas neoprenowy. Myślałam, ze ten gorset zakłada się tez do ćwiczeń a okazuje się, ze nosi się go jako bieliznę. Nie wiem czy bym wytrzymała w tym gorsecie bo różne są opinie.