Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachnawielgachna

orbitrek-zalety i wady

Polecane posty

Gość ŚwieżaŻona
Hej dziewczynki! W czym uprać pierzynę z pierza kaczego, aby była taka puszysta i pachnąca? Są tutaj jakieś doświadczone praczki?

Gość Maurycyk
30 minut - 4 piwa :) idę na rekord :) w końcu piątunio eloooooo!

Gość Basiaalex
:-):-) robi się coraz ciekawie hi hi hi

Gość mimisisku
Oczywiście, nie do końca, ale ja lubię pizzę hawajską lub farmerską.

Gość Maurycyk
do ona_tota Wiertarka Makita, wiertła są w zestawie

Gość Basiaalex
Anetka -skarpetka...... jak ci idzie trening? Dajesz radę ?:-) również pozdrawiam

Gość Basiaalex
Ja miałam sobie robić w soboty i niedzielę odpoczynek ale jak tak patrzę na mój sprzęcik to mi od razu szkoda że sam tak w rogu stoi ;-) i chyba wsiade pobiegać. Co mi tam ;-) . W poniedziałek kolejny pomiar ale już dziś czuje że będzie mniej bo widze po ciuchach.OBY nie tylko w centymetrach.... czekam na moją 6tke z przodu i będzie git! :-) ale jeszcze pewnie nie teraz bo brakuje mi 4 kg a na pewno przez tydzień tyle nie mogłam zgubić. Trzynaście się cieplutko i do napisania

Gość gość
Basiaalex czy znasz jakiś sposób jak prawidłowo zamontować rolety w oknie?

Gość anetka_skarpetka
coście się tak do mnie przyczepili? Basiaalex Ty też się mnie zaczynasz czepiać? Weź się ode mnie !

Gość lord4sportPoznań
Prowadzę salon ze sprzętem fitness w Poznaniu. W ofercie mam rowery stacjonarne, orbitreki, bieżnie i inny sprzęt uznanych producentów takich jak HAMMER, FINNLO, KETTLER itp. Chętnie pomogę dobrać odpowiednie urządzenieusmiech.gif Zapraszam do kontaktu - poznan@lord4sport.pl

Mojej kolezance udało sie schudnąć ponad 10 kg w 30 dni ;) Wystarczy trochę pracy i samozapracia! Podaje Link do całego poradnika z którego korzystała znajdziecie w nim sporo porad ;) Link- www.schudnijznami.wordpress.com

Gość Basiaalex
Do Anetka....ależ skąd, nie czepiam się ciebie :-) pytam tylko jak ci idzie, czy nie zniechęciłaś się do ćwiczeń przez te głupie wpisy tutaj

Gość Basiaalex
Jeśli odnioslas takie wrażenie to przepraszam, nie było to zamierzone

Gość Basiaalex
Myślała że będę tu mieć z kim się nawzajem powspierać ale ostatnio to zrobiło się tu zoo a nie jak dawniej forum wsparcia. Dlatego pytam ciebie bo prócz ciebie to tu na dniach nie ma nikogo normalnego... ech... gdzie te dziewczyny które tu były kilka lat temu....? To był klimat. Aż chciało się to czytać i mieć nadzieję i wsparcie

Gość anetka_skarpetka
za ćwiczenia się weź, a nie siedzisz na forum. rusz tyłek! koleżanek szukasz w internecie? p.s. nie umiesz wyrazić się w jednym poście, tylko piszesz kilka jeden pod drugim w odstępie minut? To nie chat tylko forum. Najpierw pomyśl co chcesz napisać, a potem pisz, a nie śmiecisz!

Gość Basiaalex
Rany Boskie! Następna nawiedzona! Ludzie czy wy nie potraficie normalnie rozmawiać????

Gość Basiaalex
Leczcie się ludzie

Gość gość
Nie pasuje to wypad. Najpierw pomyśl co chcesz napisać, a potem pisz, a nie śmiecisz!

Gość anetka_skarpetka
Sory, ale to jest bardzo słabe , że ktoś podszywa się pode mnie i dodaje posty w moim imieniu. Co za świnie. To jest mój ostatni post na tym durnym forum. Leczcie się.

Gość gość
faktycznie to jest słabe, że ktoś się podszywa pod kogoś. powinno być tak jak na innych forach, że bez zalogowania nie da się dodać posta. Założe się, ze w imieniu anetka_skarpetka wypowiadal/a sie Onyxion . am se rękę up*******ić

Gość gość
Witam, zakupiłam orbitrek miesiąc temu. Ćwiczę po 5 dni w tygodniu po 30 minut. Po jakim czasie były u Was efekty? Ćwiczy ktoś nadal?

Gość Basiaalex
Rany ...już nie wiem kto tu jest prawdziwy a kto się podszywa.

Gość Basiaalex
Ja ćwiczę już miesiąc. Pierwszy tydzień to było dwa razy na dzień po 30 minut a od drugiego tygodnia robię godzinke i 5 kg mniej. Nie wiem czy to tylko woda czy też tłuszczyk ale w cm też bardzo dużo ubyło więc widać można

Gość Basiaalex
Pytanie do anetka skarpetka: ty pisałaś że szukam tu koleżanek? Czy to też był ten chory ktoś? Bo właśnie tak pomyślałam że to może nie ty

Gość anetka_skarpetka
to ja. naucz się pisać na forum. wklejasz co kilka minut po kilka zdań, zaśmiecasz tutaj!

Gość Basiaalex
To nie moja wina, próbuje wpisać cały tekst a ten się tak wstawia po kawałku

Gość Basiaalex
I jednak coś mi mówi że jednak ty to ta osoba która się podszywa pod tamten nick,za bardzo wredny ten wpis, ale sposób na takie jak ty jest po prostu nie zwracać uwagi na twoje wpisy i pisać dalej

Gość gość
Basiaalex nie ściemniaj, że wstawia Ci się po kawałku skoro odstęp między twoimi postami jest 1-2 minutowy.

Gość 1Kukuryku
Basiaalex ile Ty masz lat ? !??!!?! zachowujesz sie jak mala rozwydrzona gimbaza