Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAsturcja mala myszka

OD KIEDY widac juz BRZUSZEK w ciąży???

Polecane posty

Gość vterw
u mnie bylo juz widac w 10 tyg. teraz jestem w 20 i urusl mi o 35 cm

Gość NAsturcja mama myszka
w 10 tygodniu, ale byl widoczny dla Ciebie, czy tez dla otoczenia??? Konkretnie chodzi mi, do kiedy mozna wygladac "nie w ciązy"?

u mnie zaczal byc widoczny na poczatku 5 miesiaca ciazy:)ale dalo sie go ukryc:)

Gość NAsturcja mama myszka
Pytam tak z ciekawosci, bo moze w tym cyklu udalo mi sie zajsc w ciaze i tak chce wiedziec..... Czy lato moge przechiodzic w zwyklych ubraniach, nieciazowych... dzieki za odpowiedzi :-)

Gość onyx
u mnie brzuch wyskoczyl w 5 miesiacu,teraz jeszcze zakladam swoje dawne bluzki,ale dol juz kupiony wiekszy mam.

Gość mama małego misia
U mnie brzuszek było widać od połowy 5 miesiąca, wcześniej prawie płasko:(:(

U mnie w 16tygodniu zaczal sie lekko uwypuklac, a tak naprawde od 19tygodnia kolezanki zaczely zauwazac:) Bardzo dlugo da sie ukryc brzuch pod szerokimi bluzkami, swetrami. Ale tak naprawde wszystko zalezy od budowy ciala i chyba u kazdej kobiety jest inaczej - generalnie mowi sie, ze im brzuch mniej wytrenowany przed ciaza - slabsze miesnie - tym szybciej widac, bo miesnie slabiej trzymaja. Czasem na poczatku zdazaja sie wzdecia i wtedy tez brzuch bywa dosc wypukly - jesli masz waskie spodnie mozesz miec problemy z dopieciem - brzuch ciazowy nie znosi zeby go obciskac. A chcialabys byc w ciazy?

Gość vterw
u mnie kolo 11 tyg sasiad spojrzal (a nie wiedział) i pogratulował

po 4 mies. zaczął być widocznyale jeszcze normalne spodnie wkładałam

Gość Brzuszek widać wtedy kiedy
dziewczyna go odsłoni :-)

Odpowiadam dla Doris26 tak, chcialabym byc w ciazy ;-) chociaz troche sie boje.. jestem mezatka itd... ciaza jak najbardziej bylaby na miejscu

Gość wqew
popodzenia i trzymam kciuki NAsturcja mala myszka

🌼 DZIENX wszystkim milym osobom, ktore tu napisaly :-)

No to w takim razie trzymam kciuki zeby sie udalo:) A pewnie jak juz bedziesz miec pewnosc, ze jestes w ciazy to z radoscia i duma bedziesz wypychala zaokraglajacy sie brzuszek:)

Gość trew
powodzenia 🌻 daj znac czy sie udało

Gość kociak 250
Ja jestem w 10 tyg i juz widac:D w pierwszej ciązy dopiero w 6 m-cu bylo widac:D teraz juz troszku wczesniej hehe mama maly problemik w sierpniu wychodze za maz a sukienke wybieralam nie wiedzac nic o ciazy teraz trzeba bedzie poszerzac hehe no coz !!!

Gdybym nie powiedziala to dalo bi sie brzuszek ukryc bez problemu do 6 miesiaca,ktos mogl tylko powiedziec ze sie\"poprawilam\" czyli przytylam troche,ogolnie w ciazy 12 kg.mi przybylo

Gość pet
dzisaj w wiadmomoscach pokazywali 11 letnia dziewczynke w ciazy z 15 letnim chlopcem, matko boska jak ja mialam 11 lat to sie ciagle lalkami bawilam,scary

czesc. ja jestem w 18 tygodniu i brzuszek jest juz bardzo widoczny, wogole strasznie przytylam jak jestem w ciazy nie mieszcze sie w zadne stare spodnie :( ale slyszalam ze po porodzie nto zaniknie. czy to prawda????

taniakamila różnie to bywa. Niektóre kobiety bardzo szybko wracają do poprzedniej figury, inne bardzo długo lub nigdy nie mogą pozbyć się nadwagi ani brzuszka. Ja w pierwszej ciąży przytyłam niewiele i od razu po porodzie mog łam chodzić w obcisłych jeansach, a w drugiej przytyłam ze 20 kiloi kilka miesięcy zajęło mi powrócenie do poprzedniej wagi, ale udało się bez odchudzania. Karmienie piersią pomaga odzyskać dawną figurę.

Lecz nie martw się na zapas, często kilka kilogramów to woda zalegająca w organizmie i po porodzie \'opuchlizna \' szybko schodzi. No chyba ,że bardzo się objadasz i obrastasz w tłuszczyk.

ja caly czas uwazam z objadaniem sie, chociaz apetyt przyznam szczerze mam niezly :) moze brzuszek staje sie wiekszy przez zaparcia i td ale chyba to nie wplywa az tak mocno ????

Gość ciezarowka poprostu
u mnie widac dopiero teraz czyli 26 tydzien, obwód na wysokosci pępka - 80 cm:) papapa

Gość Tessti
Wiecie co? Ja mam 17 lat ... boze..... 17 letnia mama... :( waze jakies 49 kg... i myslalam, ze bede mogla dlugo ukryc brzuszek... ale nie wiem czy to ze stresu czy co... jestem w 7 tyg. a juz dół brzuszka zaczal sie wypuklac...... :(:(:( tzn. otoczenie jeszcze nie zauwazy zmian... ale ja juz je widze....

Gość nadia17
hej:) nie martw sie ja tez mam 17 lat i chyba jestem w ciazy bo od 3 miesiecy nie dostalam okresu a test ciazowy ktory zrobilam tydzien temy wyszedl pozytywnie. witaj wiec w klubie obie zostaniemy mamusiami:) w prawdzie nie bylam jeszce\ze u lekarza ale mam zamiar isc. nie wiem w ktorym tyg jestem ale juz chyba widac troszke zaokraglony brzuszek

Gość Asiulka_22
Witam przyszłe Mamusie :) i nie tylko.Jestem w (za 4 dni)12 tyg ciaży i co nieco tam juz wystaje hehe.Ogólnie to jestem dośćo wyjatkowych kobiecych kształtach dlatego trudniej rozróznic czy to już,czy to ten brzusio :P hehe;)>pozdrawiam Mamuśki

Gość Asiulka_22

Gość elcia....
ja jestem pod koniec 21tc i mam już naprawde duży brzuch. Ludzie się dziwią, gdy przebąkuje coś o początku czerwca... :)

od 17 tygodnia - już było widać, teraz nie ma juz wątpliwości 19 tydz. - ale w brzuchu mam bliźniaki;)