Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Micra

Kobiety kierowcy - jak sobie radzicie???

Polecane posty

Gość Micra

Napiszcie jak wam idzie kierowanie autem. Zdzrzało Wam się "odwalać" jakieś numery za kierownicą?

Gość młoda kobieta kierowca
prawo jazdy mam od niedawna i jak do tej pory mialam jedna "akcje". postawilam samochod na prawie pustym parkingu a jak wrocilam po max 10 minutach to mial obtarte lusterko. na szczescie facet przyznal sie do winy. a w ogole to co ma oznaczac ten topic? przeciez kobiety za kierownica to nie Yeti w zoo

Gość Micra
Oczywiście,że kobiety za kierownicą to nie Yeti w zoo. Kierowcy dzielą się na 2 kat. dobrzy i źli i to niezależnie od płci. Tyle tylko,ze przecietny facet twierdzi,że już od pierwszj jazdy radził sobie znakomicie i tak jest do dziś, a kobitki są w stanie przyznać się do błędu. Ja mam prawko od niedawna, a że wcześniej ani ja ani rodzice nie mieli samochodu więc sama do wszystkiego dochodzę. I czasem odwalam jakieś numery :-))

Oj tam od razu przeciętny facet twierdzi, że radził sobie świetnie. Ja jak sobie przypomnę parę moich numerów za kółkiem, to aż mnie ciarki przechodzą :P Sorki za wtrącanie się, bo pytanie było do kobiet. Ale uważam , że kobiety wcale nie są gorsze za kierownicą - bo to kwestia myślenia i dośwadczenia, a nie płci :) Szerokiej drogi życzę.

witam panie , ja staram się o prace jako kierowca i niestety w 4 firmach potraktowali mnię nie miło , powiedzieli że dio kierowania śą panowie a ja moge tylko kawe robic u nich w firmie

ja już 5 lat jezdżę taty starem1142 z przyczepą i idzie mi świetnie do kierowania jestem stwożona ale do zwiążków nie bo faceci boją się moich umiejetności..

mi jakiś czas temu auto zgasło jak stałam pod górkę :o , później odpaliłam, zaczęło się staczać :o :o w końcu zaciągnęłam ręczny i zamieniłam się z kimś kto siedział obok ...ale korek się wtedy zrobił :o :o :O a nawet nikt nie trąbił :D :D

Ja sobie radzę świetnie...jeździlam taty samochodem, potem chlopaka a teraz dorobilam sie swojego i narazie nic mi sie odpukac nie przytrafilo ;-)

Gość babcia marysia
na zupelnie pustej ulicy calkiem niezle sobie radze :D

ja mam prawo jazdy od lipca i narazie tylko raz wyjechała bym z podporządkowanej pod inny samochód, raz facet się nie zatrzymał na stopie i by wjechał we mnie, a poza tym mąż ciągle mi mówi że za szybko wchodzę w zakręt, ale nikt sie mistrzem kierwonicy nie urodził do tego trzeba lata praktyki także sama siebie oceniam dobrze.