Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cekinowy motylek

WROCŁAW- sklepy z odzieżą ciążową??!!

Polecane posty

Witam, mieszkam pod Wrocławiem i nie mam pojęcia, gdzie w tym mieście moga być dobre sklepy z odzieżą, bielizną ciązową. Prosze o pomoc i z góry dziękuję!

al. Kromera 25a Ul.Powstańców Śląskich 168 Łokietka 12 o tych wiem :)

Gość gtre

Gość miłka2000
Polecam Ci sklep na ul.Kościuszki (centrum blisko pl Kościuszki) Ich strona www.maternity.com.pl Polecam bo fajne ciuszki

Podnoszę, może ktoś coś jeszcze wie? Byłam dziś na Bielanach w H&M :O Ale bieda... Mąż, jak zobaczył te kilka wieszaczków z ubraniami dla przyszłych mam, zapytał, czy to jakieś stroje pogrzebowe? ;) Napiszcie coś ;)

Gość moda ciążowa
a sklepy internetowe? Ja wypróbowałam TORELLE i jestem b.zadowolona.

Sklepy internetowe sa na pewno bardzo wygodne, ja jednak wolę najpierw coś zobaczyć i pomacać, zanim kupię ;) Piszcie coś, Dolnoślązaczki :)

Znam takie: - CH Magnolia : Nivea (czy jakoś tak) i jeszcze jeden - ale ceny dość wysokie, - DH Feniks w Rynku na 1 piętrze sklep Huppy Mam - bardzo fajne rzeczy HAPPY MUM Dom Towarowy FENIX Rynek 31/32, I piętro pn.-pt. 9 - 20, sob. 9 - 17 071 377 18 73 - DH Renoma - sklep Mothercare, Piętro: 2 Tyle znam :)

Gość halszkadad
"Milla" ul.Ruska 34 (sklep z bielizną) - polecam nie tylko karmiącym!!!

Na Chrobrego też jest, ale nie wiem jak z cenami, zaraz przy samym skrzyżowaniu przy hotelu Plaza Osobiście kupowałam w Nivenie w Magnoli

wiem, że niedrogie były ubrania ciążówe pod przejściem na I Maja (teraz plac Jana Pawła II), teraz są duże wyprzedaże w Factory...koleżanka kupiła ciązowe rybaczki Pumy za 35 zł...bardzo ładne, fajny materiał i naprawdę niedrogie...

kasiulak a w Factory jest sklep z odzieżą ciążową czy muszę szukać ubrań w sportowych sklepach ?

Gość kocik
W Nivenie ciuchy jak dla strych bab.Najfajniejsze ciuchy i największy wybór jest w Feniksie i ceny też całkiem fajne. 2 młode kobitki świetnie doradzają, ubrały mnie super na wesele.

Gość MALGOSIA26
Ja znalazłam fajny sklep ciążowy w hali strzegomskiej na 1 piętrze (po drodze z centrum do factory) fajne maja ciuchy, duzy wybór i niedrogie. Ja kupilam fajne spodnie za 69zl. Mają tez bieliznę i tuniki, swetry itp.

Gość jolkazz
Fajne ciuchy trafiają si na allegro, szkoda tylko że nie można przymierzyć...

Wiem, gdzie można znaleźć świetne ubranka dla dzieci: na ul. Wita Stwosza (na przeciwko Cepelii, wejście w bramę). Tam jest sklep, gdzie na dole są super oryginalne ciuchy, a na górze odzież dla dzieci w każdym wieku, wózki etc...

Gość Karko1234
Jeśli szukacie ubranek dla dzieci zapraszam na patryczek.pl, super ciuszki polskich producentów w fajnych cenach.

Ja kupiłam piękną spódnicę na allegro (chociaż nie lubię zakupów przez internet) http://allegro.pl/lolamama-licious-caia-m-new-gratis-i1212456148.html Zadzwoniłam do sprzedającej i okazało się, że otwiera sklep we Wrocławiu, gdzieś na traugutta z rzeczami z tej firmy. Tylko nie znam dokładnego adresu, ale brzuszek rośnie i co raz to mniej rzeczy, w które się mieszczę, więc jak coś konkretniej będę wiedziała to napiszę.

Gość mama mi
też czekam na wieści o fajnych sklepach, byly dwa w magnoli ale juz ich nie ma... wybieram sie jeszcze do pasażu grunwaldzkiego :)

ja zrobiłam już zakupy właśnie w tym nowym sklepie na Traugutta, masakra ile ciuchów, aż sie zmęczyłam mierzeniem! nakupiłam sie do końca ciązy chyba tylko że ciągle coś nowego mają i aż mnie kusi znowu tam pojechać; przede wszystkim to sa markowe ciuchy mama licious a nie polska szara beznadzieja!

ja zrobiłam już zakupy właśnie w tym nowym sklepie na Traugutta, masakra ile ciuchów, aż sie zmęczyłam mierzeniem! nakupiłam sie do końca ciązy chyba tylko że ciągle coś nowego mają i aż mnie kusi znowu tam pojechać; przede wszystkim to sa markowe ciuchy mama licious a nie polska szara beznadzieja!

Ja się ubieram w Feniksie i Ginece i właśnie odpowiada mi to,że te rzeczy są szyte w Polsce, a nie jak w przypadku Traugutta w Chinach i bóg wie jeszcze gdzie.I wcale nie uważam żeby Bebefield (w Feniksie) czy Mama Tinello (Gineka)były beznadziejne, są kolorowe i kobiece i nie ze sztucznych materiałów jak to często widac w Mama licius, a do tego ceny są o wiele niższe.Wydaje mi się,ze to nie pisze prawdziwa ciężarna kobietka jak ja, bo ocena innych firm jest bardzo subiektywna i niesprawiedliwa.

dziewczyny mam do odsprzedania 2 pary spodni ciazowych z H&M jedne rozmiar 38 (beda pasowaly na Panie, ktore nosily przed ciaza rozmiar 38-40) sa to niebieskie rurki a drugie czarne rurki rozmiar 36 na Panie ktore nosily przed ciaza rozmiar 34-36... dorzucam tez wkladki laktacyjne, ktore mi zostaly z Canpola :) wiecej info na e-mail: alibi5@wp.pl

no tak, polskie firmy szyją w Polsce, a to dobre! dopiero ciągają z Cin i Turcji, mama licious to marka znana na całym świecie, brand z grupy vero moda i only, ale to też nie każdy wie; ja znam te sklepy z Niemiec, tak sa od wielu lat, jakość rewelacyjna i topowe trendy zgodne z najnowszymi kolekcjami na świecie, ale jak ktoś lubi ciapate bluzeczki kopertki i czarne spodenki na kancik to przecież jego sprawa

Specjalnie obejrzałam właśnie wszywkę mojej nie ciapatej bluzki z Bebefielda, mam na sobie też polskie dżinsy rurki. Chyba jest pani za bardzo zapatrzona w swoją markę, to miejsce dla kobiet w ciąży przypominam. W Holandii droga Pani mama licius to najgorszy chłam jeżeli chodzi o ścisłość i kosztuje grosze, jak tak Pani zachwala.

nie wiem tak właściwie czego ta dyskusja dotyczy, każdy lubi co lubi, Pani lubi bebefielda ja lubię mama licious, wszystko i tak od jednego chińczyka, problem w tym że mało który sklep daje wybór w stylu, trendzie i cenie również, polscy "producenci" są dość monotematyczni i bardzo ostrożni, ja mam 27 lat i nie chcę wyglądać jak własna babcia tylko dlatego, że jestem w ciąży; więc chodzi o alternatywę, a co do cen? błagam, nie chcę wyjść na zachwalacza, ale najpierw proponuję sprawdzić, zanim wyda Pani opinię, bo nie znam miejsca we Wrocku gdzie jeansy ciążowe kosztują mniej niż stówkę, a w mama-delicious tak właśnie kupiłam (nie mylić z jeansopodobnym niewiadomo czym) no a sample (jeśli wie Pani co to znaczy dla konesera) to już w ogóle jest gratka; z resztą nie moja sprawa to dziwne przepychanie, ja byłam kupiłam i wracam póki mam brzuszek, a inni niech sami ocenią co lubią i co im odpowiada, toż wolny kraj w wyborze i w słowie...