Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TONER

GDZIE NAD MORZE W TYM ROKU

Polecane posty

Gość TONER

KTO MA FAJNĄ, SPRAWDZONĄ MIEJSCOWOŚĆ, DOMEK ITP NIE UDOSTEPNIA ADRESY

Gość sprawdzam emoty ino
a mi sie wydaje, ze wszedzie jest tak samo... ale to samo mialam z piwem, kazde smakowalo dla mnie tak samo, teraz juz rozroniam smaki ;)

Gość fffffddddsssss
Sopot! www.maja.spanie.pl mozesz znalezc niedrogie kwatery :)

Gość Gosssienka
Polecam Robelade we Władysławowie :) www.robelada.prv.pl Pokoje śliczne, ludzie przemili i wszytko pachnie nowościa :) Pierwszy sezon dlatego ceny niziutkie... A nad morze 20 minutowy spacerek :) Ja jestem zauroczona :)

Gość KASIABASIA
wolałabym jakieś mniej zatłoczone miejsca niż SOPOT czy władysławowo

Gość fffffddddsssss
a powiedz mi, wolisz jakies miejsce tylko i wylacznie do wypoczynku zdala od ludzi, czy raczej takie, w ktorym mozna sie pobawic, poznac nowch ludzi itd? bo to ma znaczenie, chociaz szczerze ci powiem, ze latem niezatloczonych miejsc nad morzem nie znajdziesz...a Wladyslawowa nie polecam, bylam w ubieglym roku i jest beznadziejnie.

Gość Gosssienka
A ja Władysławowo uwielbiam.... Jestem tam co rok i bardzo mi sie podoba =) No Cóż gusta i guściki :)

Gość na pewno nie nad polskie
z tymi cenami w tym roku top ich autentycznie popierdoliło! proponuje bojkot poslkiego morza w tym roku, jestem pewna że za granica można spedzic urlop duzo taniej.. zresztą już teraz wiekszośc miejsc jest i tak zaklepana..:O

Gość fffffddddsssss
ja w tym tygodniu znalazlam kwatere - pokoj dwuosobowy z tv z kablowka w mieszkaniu w Sopocie za 25 zeta za dzien :D moim zdaniem to bardzo tanio, praktycznie 2 tygodnie za 300 zl.

Gość Marmaris
Może Morze Śródziemne? Np Kreta. Ja lece do Marmaris nad Egejskie :)

Gość lopin
polecam Dąbki k/|Darłowa byłam rok temu...bosko...z jednej strony morze z drugiej zalew....cuuudo

Gość Jantar piekna plaza

Gość Ustka
dwie plaże, jedna typowo turystyczna, druga prawdziwa-z wydmami, kwatery ok. 20 zeta teraz w długi weekend, w wakacje pewnie koło 25

Gość gora

Gość gora
macie jakieś sprawdzone namiary na kwatery w łebie?

Gość =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Polecam Kołobrzeg albo Sopot Tam człowiek nigdy się nie nudzi, zawsze coś się dzieje. Ja nie lubię ustronnych miejsc gdzie nie ma ludzi, dlatego Sopot i Kołobrzeg uwielbiam :-D

Gość lalkaaa
A ja w tym roku zamierzam sama wyjechac do Leby,tylko to chyba tak dziwnie no nie?jak uwazacie?mam 25 lat

Gość Guska-A
Ale w Dąbkach jest zawsze zimne morze -ten rejon Bałtyku tak ma , i do tego kamienisty wstep do morza ...zaczelo mi to przeszkadzac choc jezdzilam tam wiele lat. Za to odkrylam Dębki ,jest o wiele fajniejsza plaza,razem z rzeczka lagodny piaszczysty brzeg ,super sciezki przez las ....Teraz tam jezdzimy

a ja jadę za jedyne 700 zł pl na złote piaski do bułgari na14 dni z dojazdem jest to nocleg dojazd ubespieczenie opieka rezydenta i wszystkie gary w kuchni biorę gotowe zupki i puszki z miesemjak dopłacę 60 euro to będę 2 dni w istambu

Gość aaaabbbbkaaaa
polecam LITWĘ. Bez paszprtu. Super. Pałanga - kurort. Ceny podobne do Polskich a bliżej do Europry (chodzi mi o atrakcje itp.).

Gość rabatka 68

www.nadmorze.pl przejrzyj sobie oferty i radzę nastawić się na ceny około 50zł/osoby w sezonie, oczywiście dużo zależy od warunków itp polecam: -Unieście (Mielno-Unieście) trochę spokojniej niz w Mielnie, ale oczywiście zalezy co kto lubi - i również z jedmnej strony morze, a z drugiej jezioro Jamno (blisko do Kołobrzegu) -Łebę- urokliwe miejsce z piekna plażą... (gorzej z cenami :p ) -Dębkach byłam kilka lat temu i nie podobało mi sie - miejsce dla odlutków, ale po kilku latach mogło sie zmienić... -Władysławowo nie podobało mi sie -wielbicielom małych mieścin odżywających latem polecam półwysep helski: Jastarnie i Hel A wszystkim życzę udanego wypoczynku 🌻

Gość Włochy
Bibione

Mi sie podobało w ustroniu morskim, fajna, ciekawa, czysta miejscowosc. Tylko woda może byc zimna. Natomist nie polecam międzywodzia...nic ciekawego. dwie ulice na krzyż i tyle. Byłam tez w pogorzelicy, ale to dla tych co lubia posiedziec sobie w lesie, bez jakis dodatkowych atrakcji.

Gość wyjątkowo na czerwono
Łeba jest piękna, wydmy i taki fajny park niedaleko wydm:( Ludzi pełno dlatego już tam nie jeżdżę. Może komuś tłumy nie przeszkadzają, ale ja jestem taką samotniczką. Lalka nie przejmuj się samotnymi wakacjami mniej zapłacisz za kwaterę:P Ja zawsze jeździłam sama na wakacje i przynajmniej nikt mi nie truł, że komar go ukąsił.