Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TONER

GDZIE NAD MORZE W TYM ROKU

Polecane posty

Gość A jednak znów nad bałtyk
No bo to co sie na świecie dzieje nie zachęca do wyjazdu !No i dobrze bo jak czasami słysze te lalunie co to zachwalają ,grecje,turcje ,egipt, a swego kraju nie znają ... A i żeby nie było ... byłam 2 razy w egipcie,tunezji i chorwacji A jednak nad bałtyk zawsze wracam 🖐️

Gość ja tez nad bałtyk dlatego
ze zwyczajnie mam blisko ...ok 250 km .

Nad Bałtyk jadę już na weekend majowy. Postawiłam tym razem na Dźwirzyno, bo znalazłam sobie fajna ofertę w ośrodku Geovity z możliwością zwiedzania Berlina (wypad jednodniowy). W wakacje myślę że też pojadę ale na ciut dłuższy urlop. Nie wiem czy w to samo miejsce czy może gdzie indziej. Podobno fajnie jest też w Mrzeżynie, ale jeszcze czas pokaże:)

ja kiedys prawie co roku jezdzilam do ustronia, ale po wakacjach rok temu nad polskim morzem (nie mielismy ani jednego dnia slonca) teraz niepredko sie wybiore... jedziemy do Grecji z Funclubem. Ciekawe, wydaje mi sie, ze duzo drozej nas nie wyjdzie niz zeszloroczny urlop...

Gość no i ja tez od 38 lat nad
bałtykiem spędzam wakacje ...bo zwyczajnie mam też blisko jakieś 230 metrów :D :D 🖐️

Gość graza69
Ja też swego czasu każdą wolną chwilę spędzałam w UStroniu! :) Potem niestety miałam kilka lat przerwy i dopiero w kwietniu br. znowu tam pojechałam. Byłam naprawdę bardzo mile zaskoczona jak rozwija się to miasto! Wiadomo - nie był to wysoki sezon tylko kwiecień ale i tak mam same pozytywne odczucia. Nawet pogoda o dziwo dopisała! :D Spaliśmy w Hotelu Planeta - 200 metrów od plaży... :)

Gość klassi
Bardzo lubię plaże nad naszym polskim morzem. Nawet zdarzyło mi się uczyć surfingu na naszym Bałtyku. Całkiem przyjemnie jest w Jastrzębiej Górze. Mnie kusi taka oferta na wakacyjny wypoczynek: http://www.primaveraspa.pl/lato-2011.html

Gość malgorzattttaa
Ja uwielbiam zarówno morze jak i góry. W ostatni dłuzszy weekend byłam w Ladku-Zdroju i choć pogoda nie dopisała bardzo fajnie się bawiałam. Teraz jedę, a właściwie jedziemy do Dąbek - mamy już wykupiony pobyt w ośrodku Geovity za dwa tygodnie (nawet nie całe). Jestem pewna że tym razem pogoda bedzie idealna.

Gość polecam-polecam
byłam w tym roku nie mam dzisiaj czasu opisywać ale jest bosko nie pozałujecie jakby co daje lina: www.przymorzu.com

Gość jest dobrze a ja
polecam majorke we wrzesniu tania, cieplo, malo ludzi a pogoda jest zawsze

Proponowałam jakiś czas temu primaverę a teraz w końcu się doczekam, żeby tam jechaaaaać, czekałam na te wolne dni całe wakacje i strasznie się cieszę :) Dam znac jak wrócę jak mi się podobało, choćjuż kiedyś byłam ale krótko. Teraz wyjazd będzie dużo bardziej relaksacyjny!

Gość Kacha Cecha
Ja! :) Bardzo fajnie jest w Łebie, moją sprawdzoną bazą noclegową jest http://www.przymorzu.pl/leba mają oferty ośrodków nad całym morzem, można wyszukać na prawdę dobre warunki w rozsądnej cenie.

Gość Ola Kirsza
OK fajnie :)

Gość lidka23a
Ja w tym roku wybrałam spontanicznie. Wskoczyłam na stronę http://www.przymorzu.pl/ i wybrałam spa w dobrej cenie w miejscu gdzie jeszcze nie byłam czyli Mielnie. Polecam PRZYMORZU.PL - duży katalog miejsc, kwater i promocje.