Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TONER

GDZIE NAD MORZE W TYM ROKU

Polecane posty

Gość do Gdanska

ja bylam w mielnie,w zasadzie od lat tam jezdzimy,jestem zakochana w tym miejscu........pensjonat astoria-nie ma lepszego miejsca,gdy jedzie sie z dziecmi

Gość evqa
ja jade jutro do rewala była tam ktos fajnie tam jest?

Gość Madziuuuuunia
Ja zdecydowanie polecam Władysławowo, a szczególnie nocleg u Pani Danuty Kos. Bardzo przemili gospodarze. Więcej na ten temat znajdziecie na stronie www.danutakos.prv.pl . Polecam naprawdę. W tym roku znowu tam jadę :)

Gość panna kreconka
Swietny wątek :) Czy ktos jeszcze moze cos polecic? Szukam i szukam po necie i nic nie moge jakos znalesc dla siebie.. bardzo mi sie podobaja te domki holenderskie. Byl ktos moze w takim? Ja to bym pojechala do Dzwirzyna na przykład..... eh.. ale nic nie moge znalesc fajnego i TANIEGO.

Gość Świnoujście
zapraszam do nas

Gość panna kreconka
Świnoujście też piękne- ale jestem zainteresowana jakąś mniejszą miejscowością :)

Gość hihahi
ja polecM dARŁÓWKO. super tam jest. Nocleg nawet za 25zł.

Gość panna kreconka
Dzieki, a masz może jakieś konkretne namiary?

ja mieszkam nad morzem, wiec moge cos poradzic, ale tylko od darłowa na wschod - po trojmiasto. trojmiasto super, ale nie do opalania itp, tylko na balangi sie nadaje, plaze sa tu brudne :( niestety, ale to jescz epol biedy bo czasem sprzataja, najgorsze jest to, ze zawsze w wakacje sa sinice.. niestety, niemozesz nawet se nogi zamoczyc w morzu, taka frajda jakby porownac plaze w sopocie z plazą w uSTCE, TO MEEEGA ROZNICA, w krajobrazie przede wszystkich, inne powietrze, ogrooomna roznica jest, naprawde, to zalezy w jakim celuy tam jedziesz, wypoczynek typu... podryw, zwiedzanie, pare razy na plaze wyszkoczyc, liczyc na spotkanie gwaizd , balangi? czy wypoczynek: opalanie, spacery po plazy, faceci w ustce tez sa super w lato! :D :D

niewspomne o roznicach w cenach rzecz jasna. a ustka ma diwe plaze: wschodnia i zachodnia, jedna bardziej intymna, mniej ludziska, a druga taka bardziej ruchliwa :)

Gość panna kreconka
Ja jade tym razem z mama i bratem wiec szukam czegos raczej rekreacyjnego. Mam już dosc imprezowych wyjazdow gdzie na plaze wstawalam o 14 na wielkim kacu. W sumie to wlasnie udalo mi sie cos zarezerwowac konkretnego w Dźwirzynie, nie jest to moze najtaniej bo 120 zł za pokoj 3-osobowy, ale ladny, z aneksem kuchennym oraz lazieneczka i tv i takim jakby tarasem 350 m od morza- jestem zadowolona. Aczkolwiek zaliczka jeszcze nie poszla... ;-P Daje linka, powiedz co o tym myslisz: http://www.zacisze.boo.pl/

Gość appettitta
hmmmm nad morze to chyba wyjazd do Zywca bedzie udany

Gość panna kreconka
Żywca? świetnie- biorąc pod uwagę, że jestem z Bielska-Białej i Żywiec mam tuż obok, poza tym to jest w górach ;-) Chyba że jest jakiś inny nad morzem? :P

Gość podnośnica

Gość podnośnica

Gość slimak_
A ja polecam Pustkowo: tanio, spokojnie, malo ludzi i bardzo bliziutko do Pobierowa.

Gość jodosfera
MIELNO, DABKI, DARLOWKO,WICIE,USTKA,ROWY,LEBA Wybrzeze srodkowe ma najwiecej jodu!!! Sam sie przekonaj TANIE WCZASY BLISKO MORZA!!! WWW.JOOSFERA.PL

Gość jodosfera
MIELNO, DABKI, DARLOWKO,WICIE,USTKA,ROWY,LEBA Wybrzeze srodkowe ma najwiecej jodu!!! Sam sie przekonaj TANIE WCZASY BLISKO MORZA!!! WWW.JODOSFERA.PL

Gość up wypowiadajci sie

Gość up wypowiadajci sie

Rogowo , cicho i co najważniejsze brak ludzi. A jak jakis wypad to w jedna strone Mrzeżyno a w druga Dźwirzyno

Gość llama- polecam
Wladyslawowo- czy warto jechac? 20:40 jade_do_wladyslawowa Jade 6 sierpnia na 10 dni do wladyslawowa, chcialabym wiedziec jak tam jest, czy sa jakies fajne knajpki, dyskoteki, miejsca warte odwiedzenia ? 20:49 jest ok wszystko dobrze, jak wynajmniesz pokój, czy co tam chcesz blisko centrum, jak nie-dupa, wszedzie daleko. 21:14 raczej warto spróbuj wynająć pokój na ul. Morskiej. Tam jest naprawdę fajnie. Miasteczko jest ogólnie bardzo rozwleczone i tak jak napisał przedmówca- wszystko zależy od tego, gdzie się zadekujesz. Ale ogólnie moze być ciekawie. Ja właśnie stamtąd wrociłam.

Gość wróciłam z Łeby
nigdy więcej :o, chyba że ktoś lubi czuć czyjś oddech na plecach

Gość awertgfdesr
do ----> wróciłam z łeby.. opowiedz jak było.. ja jade w piątek.. i słyszałam, ze tam jest pieknie... a Ty mi tu takie nowiny niesiesz?:(

Gość awertgfdesr
upppppppppppp