Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TONER

GDZIE NAD MORZE W TYM ROKU

Polecane posty

Gość MADELLINE 30
MNIE SIĘ PODOBAŁO W ŁEBIE. DUŻO LUDZI TO PRAWDA, ALE PLAŻA ŁADNA. JEST GDZIE ZJEŚĆ I WYJŚĆ WIECZOREM. I NIEDALEKO NA WYDMY, A TO WARTO ZOBACZYĆ. POLECAM. MOGŁABYM JECHAĆ JESZCZE RAZ.

Gość Luiza_32
Ja z całego serca polecam Grzybowo,bo troche dalej od dużego miasta Kołobrzegu,jest spokojnie,mało ludzi na plaży,ceny kwater tak jak wszędzie,jedzenie bardzo dobre ,wystarczy poszukać"swojej kuchni" i nie drogie,naprawde polecam,szczególnie dla rodzin z dziećmi.

Gość Limonka1234
Już podawałam tutaj link, ale napiszę jeszcze raz: http://nadmorskiekurorty.pl - wejdź sobie tam i poczytaj co jakie miejscowości oferują. Tam jest opisanych chyba z 50 miejscowości! Dla mnie była to przydatna lektura więc i może Tobie sie przyda taki przewodnik po nadmorskich kurortach

Gość Natalka_009
Poleccie coś fajnego, miłego, średnio dużego ( ale też nie żadne pustkowie) za około 110 zł na dzień z wyżewieniem na jedną osobę. Z góry dziękuje

Gość ooodede
kurcze, jak te ceny lecą w górę... w wypowiedzich z 2006 roku szukaliśmy pokojów za 30 zł, teraz za 110 zł.... ahhh drogie te wczasy ...

Miedzywodzie, a nazwy osrodka nie pamiueta, własnie jest cicho, osrodek nowoczesny, połozzonyw elsie, do plazy idzie sie laskiem przez moze 5, 6 min, zalezy jakim krokiem, jedzienie pyszne, ale jest drogo,

Gość echo davidoff
gospodarze sami niszcza sobei interes, bo coraz wiecej ludzi nie stac na takei ceny, wiec wola jechac pod namioty na camping :/

Gość kaskap2op.pl
Zapraszamy na wczasy do spokojnej wsi położonej nad Bałtykiem. Kopnica znajduje się 8 km od morza (Darłówko). Najbliższe nadmorskie miejscowości to: Darłówko, Wicie, Jarosławiec. Zapewniamy piękną okolicę, leśne gaje, zielone łąki i nieopodal jezioro Kopań. Kopnica to wieś położona 7 km od Bałtyku kuszącego kolorowym światem - namioty browarów, zjeżdżalnie wodne, boiska do piłki plażowej, sklepy, dyskoteki. Promocyjne ceny na sezon 2009- 25 zł osobodoba. http://pawluczenko.prv.pl/galeria.htm 512497085

Gość kolobrzeg dla starych ludzi
w kolobrzegu kompeltnie nic sie nie dzieje-zadnej imprezy nie ma, miasto dla starych ludzi, którzy siedza w sanatoriach!

Ja z chłopakiem jedziemy za 8 dni do Darłówka :) ja w lato bede tam 3 raz a mój chłopak to ho ho ho :P lubie tam jeździć! Miejsce dla ludzi którzy lubia spokój :) polecam tą miejscowośc jest super !!!! miasteczko i wogóle

Gość koleżannnkkka
nie polecam Władysławowa, właśnie wróciłam i masakra!! ludzi wszędzie pełno, dużo knajp i miałam nadzieję że się pobawię... Wyszliśmy na miasto koła 1.00 w nocy w poszukiwaniu jakiejś imprezy i co.... i nić!!! na plaży pełno, ne mieście pełno wiary a w knajpach nic się nie dzieje...

Polecam domek w Gdyni nad samym morzem (200m). Zapraszamy na stronę: http://domek-gdynia.pl/ Urocze miejsce dla całej rodziny. Do dyspozycji ogromny ogrodzony ogród, piaskownica, huśtawka, kominek, grill, wędzarnia i miejsce na ognisko. Wolne terminy: Sierpień 2-12, 19-31 (informacja z dnia 27 lipca). Miłego wypoczynku.

Gość żeby życie miało smaczek ....
ITALIA-SARDEGNA

Gość jaskolka.darlowo
"Jaskółka" w Darłówku - pokoje z łazienkami i apartamenty blisko morza, portu i aquaparku! W obiekcie: TV, internet- chęć korzystania należy zgłosić przy rezerwacji, parking, ogólnodostępna kuchenka, lodówka i czajnik. www: wczasydarlowko.pl.tl. 76-153 Darłówko ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl

Gość Darłówko
Darłówko - szerokie słoneczne plaże, piękne wschody i zachody słońca, dalekie rejsy statkiem na pełne morze, spacery wśród zielonych deptaków i starych, tańczących na wietrze sosen! Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży ładne piaszczyste plaże i czyste morze). Atutem miejscowości jest port i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz aquaparkz podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "Jaskółce", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (TV, parking, internet na życzenie). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl< /a>< /a> www: wczasydarlowko.pl.tl

Gość super miejsce
jak ktos chce odpoczać w bajkowym miejscu gdzie z posesja graniczy plaża i nie ma sąsiadów i tego tłoku toi z całego serca polecam http://www.przymorzu.com , tylko trzeba kilka miesiecy wczesniej rezerwowac bo ciężko o miejsce

Gość fajna kwatera blisko morza
polecam www.podjesionem.com.pl

Gość Dabki
www.alicjadabki.com - Polecam bardzo miłą i spokojna atmosferka :)

Gość Turystyka.zorganizowana
Witam, Polecam stronkę http://www.morze-noclegi.com , można znaleźć wiele ciekawych, urokliwych i sprawdzonych miejsc.

Gość AniaBania1986
Jak dla mnie to wszędzie jest podobnie tylko różnica czy pojedziecie do większej miejscowości czy do małej. Osobiście jak jadę z chłopakiem to gdzieś do małej typu stegna czy krynica morska bo mam blisko :) Krynica jest super bo jest średniaj wielkości i spokój i tez zawsze sie cos dzieje Jeżeli jadę z dziewczynami na weekend żeby się zabawic wybieramy większą miejscowość typu Gdańsk, Łeba ale i tak wcześniej zawsze szukamy na www.znajomi-na-wakacje.pl gdzie jadę jacyś fajni chłopacy żeby się już wcześniej umówić z nimi na imprezę =D po co jechać w ciemno :P

Gość podrozniczkaaa
jak chcesz naprawde odpoczac i mieszkac w dosłownym tego słowa znaczeniu nad samym morzem w ciszy i spokoju bez sasiadów to polecam dom ktory stoi na wydmie, za ogrodzeniem masz plaże i nie ma sasiadów jakbyś chciała masz linka , ja tam jezdze i jestem zauroczona www.przymorzu.com

Gość mlodaamozestara
zalezy co chcesz mozna jechac i imprezowac cały czas , lub odpoczywac ja generalnie moge polecic miejsce gdzie sama jezdze od kilku lat cisza spokoj właściciele spoko, przytulne pokoje blisko do wszystkiego można sie i pobawić w Mielnie i odpocząć w ciszy i spokoju no i bardzo blisko morza a jak ktos lubi to i jeziora masz tu linka www.podjesionem.com.pl

Gość Susher
Witam, W sierpniu dokładnie między 23 a 28 chciałbym z narzeczoną, a od 21-08 już żoną wyskoczyć gdzieś nad polskie morze (gdzieś między Ustką a Świnoujściem). Interesuje nas coś w kwocie około 150 zł za 2 osoby za dobę, w niezbyt głośnym miejscu :) . Jeśli macie jakieś propozycje bardzo prosiłbym o maile na adres: susher@interia.pl Z góry dziękuję za podpowiedzi.

Gość Arkadiusz844
TYLKO TEN WEEKEND!! Totalne last minute KITESURFING na Helu -30%! TYLKO 699zł/7 dni SPRAWDŹ -> http://student.travel.pl/wyjazd,kite-surfing-chalupy-hel-promocja-najtaniej NAJlepsza oferta!

Gość szuszka
Ja niestety w tym roku nigdzie się nie wybieram:( Jakoś to przeżyję ale nie ukrywam,że wakacje nad morzem to obecnie szczyt moich marzeń:) Mogłabym się wybrać na przykład do Jastrzębiej Góry. Jest tam fajny ośrodek Primaveraspa, mogłabym odpocząć jak nigdy:) No i przy okazji zadbać o swoje ciało w spa

Gość magaaa
Cześć wszystkim :) ja tu wyskoczę z pytaniem, czy ktoś zna miejscowość [http://nasze-sasino.pl]Sasino? Znalazłam portal o [http://nasze-sasino.pl]wakacjach w Sasinie i zastanawiam się czy nie byłoby to fajne miejsce żeby zabrać maluszka, podobno cicho i spokojnie. Ktoś tam był?

Gość slfjsfgdhg
Rowy pensjonat Majka

Gość Sasino hmm taa i z maluszkiem
na plaze bryczką ....no to baardzo blisko do tej plazy