Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imionnnnnnnko

JAKIE IMIE WYBRAĆ NA BIERZMOWANIE DLA DZIEWCZYNY ?

Polecane posty

Gość OLA3322672
Słuchajcie czy na bierzmowanie moge sobie wybrać imię Mailiy?

Gość UWAZAC
ja mam Agata Katarzyna a na 3 to chyba sobie wezme Wiktoria a moja sis ma Anna Maria Łucja

Gość Olciaaa...=
Zastanawiam się nad trzema imionami... Ida, Laura lub Anna... Nie wiem jedank czego patronkami są Ida i Laura... Wie ktoś...??? Bardzo proszę, żeby któraś z was doradziła mi które z tych trzech imion wybrać...;)

Gość pati36500
Hej!:* Wiecie co mam taki sam dylemat.! Na pierwsze imię mam Patrycja i mam bierzmowanie pomóżcie mi jakie imię wybrac..!:) Myslałam nad Zuzanną ale nie wiem czy jest taka święta proszę o odpowiedź szybką to moje gadu: 5010411

Gość ggderf
a czy ja moge Blanka lub Oliwia?????????????????????????????????????????

Gość pacia30
Ja mam w tym roku bierzmowanie i myslałam nad dwoma imioami Leokadia albo Perpeuta co o tym sądzicie??

myslałam ze imie takie wybiera się po to aby miec opiekę jakiejś swietej ze jestem swiadoma kogo ze swietych chciałabym jako katoliczka nasladowac :) spoglądajcie na żywoty swietych i na podstawie tego wybierajcie imię do bierzmowania ;)

Gość Milka_93
Hej. Zastanawiam się nad imieniem Stefania (po babci). Ale bardzo się waham, ponieważ wyczytałam, że jest to patronka poszukiwaczy skarbów i gier loteryjnych. Nie wiem, czy pasuje. Podoba mi się również Julia, Marta i Izabela. Co sądzicie o tym imieniu?

Gość OLA3322672
PROSZE WAS ODPOWIEDZCIE MI BO NIEWIEM??? CZY MAILY TO IMIĘŚWIĘTE?????????????????????? (PLIS)

Gość OLA3322672
Czesc plis odpowiedzcie czy Maily to imie św.??????

Gość natalka...
ja na bierzmowanie wybieram imie Julia... xD

Gość płońszczanka
ja wziełam sobie na imię Beatrycze ,zawsze mi się podobało znaczy "chcąca przynieść szczęście" ;) byłąm jedyna na cały kościół wszystkie inne moje koleżanki mialu ,julie,anastazje i magdy magdaleny ;P koleżanka o rok młodsza też chciałą mieć inaczej na imię to jej wybrałam św.Nadzieję ile ja się wtedy nachodziąłm ,żeby przekonać animatorke jej spotkań do bierzmowania ,że taka święta istniałą (byłą to córka św.Zofii ;) )

Olcia, odpowiadam na Twoje pytanie. Wiem, że jest imię Laura, bo moja siostra takie ma na trzecie. Co do Ity, to nie wiem. Znalazłam życioryz św. Mercedes^^ Właśnie tak będę mieć na trzecie ;D

Gość mkkii
ja wlasnie tez sie zastanawiam nad 3 imieniem na 2 mam Anastazia i wlasnie nie wiem jak sobie dac na 3 wszystkie kolezanki wlasnie daja tak :d a ja nie moge;p doradzcie;p

Gość ggderf
Ja pierdole co wass to obchodzi jak chcem sobie wziac na imie??? tak mi sie podoba i kas sobie wezme Jest sw. Blanka i sw. oliwia znalazłamm :D

Gość ejbisi
Hehe ja też się tak podniecałam wyborem imienia ale na serio nie ma to kompletnie znaczenia bo go nigdy nie bedziecie używać ani nikt was nie bedzie o to pytać jak macie na trzecie imie :P

Gość miiikii
ja mam Brygida, a koleżanki wybierały Łucja, Scholastyka, Faustyna..teraz moja siostra ma problem z imieniem,ale moje podpowiedzi i tak nic nie dadzą,każdy ma inne kryteria. Ja wybierałam spośród świętych,a ona szuka najbardziej obciachowego.Różnica pokoleń?

Gość julkaaaaa1234
joanna .....i wazne ...joanna De Arc

Gość subaru
a ja z bierzmowania mam gertruda i jestem zajebista :classic_cool:

Gość beznadziejny skład
my musielismy zaliczac egzamin z zyciorysu naszego patrona. wybralam wiec Anne bo o niej bylo najmniej do nauczenia :P

Gość 22 góral przebił tych z idola
ja tez wzięłam Anna bo znaczy łaska:)

Gość imie LAURA
sw.Laura Vicuna oddala zycie za swojamatke

Gość xaviii
a ja mam na trzecie Wiktoria :]

Gość hmm tez nie wiem xD
ja się własnie zastanawiam tez nad tym i najbardziej podoba mi sie ESTERA ..jest taka ksiega w Biblii ale czy jest taka swieta to nie wiem... jak nie to Magdalena bo moja przyjaciolka tak ma na imie :P xD a oprocz tego to Daria, Kinga, Klaudia :)

Gość camyla
hey all . na pierwsze i drugie imie nie mamy wplywu wiec moim zdaniem to trzecie trzeba sobie wybrac oryginalne xDD ja w tym roku ide do bierzmowania i jestem w trakcie poszukiwan ; DD a wiec mi sie podobaja : - Laura - Klara - Eliza - Luiza - Lilianna - Amanda - Mercedes - Solange - Beatrycze - Michalina - Matylda tylko czy sa wg takie swiete ..? ;/ np solange i mercedes sa wyjechane xDD jesli wiecie czy takie mozna to piszcie . ^^

Gość qpqpqp
Np. Anna Maria - proste,z klasą

Gość HannaHa
Ja mam na trzecie Elzbieta a zainspirowala mnie do tego ksiazka o bl Elzbiecie od Trojcy Najswietszej. Proponuje zeby wybierac imiona, ktore was jakos zainspirowaly i swieci posiadanych imion sa dla was szczegolnie bliscy, poczytajcie ich biografie itd. Moja kolezanka natomiast dala sobie Miriam.

hej ja jako chłopak bardzo lubie imię Kinga (kunegunda) bardzo mi sie ono podoba i dam chyba tak na imię swojej córce. Ja na bierzmowanie biore imię Albert, Benedykt, Maksymilian albo Szymon