Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imionnnnnnnko

JAKIE IMIE WYBRAĆ NA BIERZMOWANIE DLA DZIEWCZYNY ?

Polecane posty

Gość Z Każdym Dniem...
ja mam Nadzieja :P

Gość Z Każdym Dniem...
ja mam Nadzieja:p

Gość Szuszama
Ej Nie Wiecie Czy jest Może taka święta jak Gabriela..??

Gość Anita Natalia D
Mi sie podoba Antonina :D Pzdr

Gość Kasika2
Ja chciałam wziąć imię na bierzmowanie Nadzieja ale katechetka powiedziała ze nie może być..

Gość Kasika2
Ja chciałam wziąć imię na bierzmowanie Nadzieja ale katechetka powiedziała ze nie może być..

Gość Kasika2
Ja chciałam wziąć Nadzieja ale katechetka powiedziała, że nie może być .. :(

Gość Klaudia xD
Powiedzcie mi czy jest takie święte imię jak kornelia jak tak to gdzie moge znaleźć o niej jakiekolwiek informacje...? prosze o pomoc!

Gość MARIA GORETTI

Gość MARIA GORETTI

Gość MARIA GORETTI

Gość Elfii
Ja chciałabym na 3 imie Zoe (Zołi) ale niewiem czy jest taka Świeta. ;(

Gość wiki -O
poszukaj imienia osoby którą chcesz zostać- ja np. chce zostać adwokatem, więc wziełam sobie na imię patronke adwokatów ś. Katarzyne

Gość Kimuś
może madzia lub kinga???

Gość undervoltage
Od paru dni zastanawiałam się nad imieniem dla siebie na bierzmowanie. Miałam pełno propozycji, które spisałam na kartce. Dzisiaj gdy przyjechał mój chłopak postanowiliśmy razem coś wybrać. Padło na imię Wiktoria. A to dlatego, że wspaniale nam się obydwu kojarzy - z pewną piosenką :) Myślę, iż to jest świetny wybór. Pozdrawiam i życzę powodzenia w wybieraniu imion :)

Gość Karoooolaaa
Hmmm mam bierzmowanie za pare miesięcy ale nie wiem jakie mam sobie dać 3 imie... Zastanawiam się pomiedzy: Edytą, Aleksandrą, Kamilą... Ale nie wiem czy są takie święte, lub błogosławione, bo nigdzie nie mogę znajść...:( Ewentualnie mogą być jeszcze: Łucja, Wiktoria, Agnieszka....:/

Gość Olciaaaa
Nom ja też właśnie chcę sobie dać na 3 Edyta bardzo mi się podoba to imię..Ale ksiądz powiedział że musi mieć patrona świętego lub błogosławionego... A ja nie wiem czy jest jakaś św. Edyta lub jakaś błogosławiona... :( :( Może Wy wiecie???? Hmmm???? Please???:(:(:) Piszcie.....;)

Gość Olciaaaa
Nom ja też właśnie chcę sobie dać na 3 Edyta bardzo mi się podoba to imię..Ale ksiądz powiedział że musi mieć patrona świętego lub błogosławionego... A ja nie wiem czy jest jakaś św. Edyta lub jakaś błogosławiona... :( :( Może Wy wiecie???? Hmmm???? Please???:(:(:) Piszcie.....;)

Gość OLA3322672
Karoooooooooolllaaaaaa weżsobie imię Aleksandra jest owszem taka święta ja mam tak na imięwięc wiem

Gość vernitta
Witam wszystkie dziewczyny,mam niedługo bierzmowanie i chciałam wziąć takie imię jak Nadzieje,ale ksiądz powiedział mi że nie mogę bo wybrać,gdyż nie posiada polskiego odpowiednika.Nadzieja to ruska błogosławiona albo święta.Nawet nie wiem dokładnie :D Boje się,że biskup jak przeczyta to imię to mi je zmieni na inne.Piszę by się Was poradzić.Pozdrawiam :*

Gość vernitta
Witam wszystkie dziewczyny,mam niedługo bierzmowanie i chciałam wziąć takie imię jak Nadzieje,ale ksiądz powiedział mi że nie mogę bo wybrać,gdyż nie posiada polskiego odpowiednika.Podoba mi się to imie bardzo .Nadzieja to ruska błogosławiona albo święta.Nawet nie wiem dokładnie :D Boje się,że biskup jak przeczyta to imię to mi je zmieni na inne.Piszę by się Was poradzić.Pozdrawiam :*

Gość marta0000082
Faustyna - Polska blogoslawiona, ktora Jezusa widziala

Gość vernitta
Witam wszystkie dziewczyny,mam niedługo bierzmowanie i chciałam wziąć takie imię jak Nadzieje,ale ksiądz powiedział mi że nie mogę bo wybrać,gdyż nie posiada polskiego odpowiednika.Podoba mi się to imie bardzo .Nadzieja to ruska błogosławiona albo święta.Nawet nie wiem dokładnie :D Boje się,że biskup jak przeczyta to imię to mi je zmieni na inne.Piszę by się Was poradzić.Pozdrawiam :*

Gość Zusis
Hermenegilda, Helga, Brunhilda...e... ciekawe, oryginalne tylko nie jestem pewna czy znajdziesz taką świętą... zastanów się jaka chcesz miec patronke, wpisz w google: święta i jekieś cech czy cos i ci na pewno wyskoczy^^

Gość Zusis
Hermenegilda, Helga, Brunhilda...e... ciekawe, oryginalne tylko nie jestem pewna czy znajdziesz taką świętą... zastanów się jaka chcesz miec patronke, wpisz w google: święta i jekieś cech czy cos i ci na pewno wyskoczy^^