Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naczelnamiasteczka

Po czym rozpoznac OWULACJE???

Polecane posty

No wiesz ja już nauczyłam (prawie) swojego męza że jak mi się chce to już i koniec. A jak mu to już nie do końca:) Z resztą mu się prawie zawsze chce:O Jak bym go nie nauczyła to cały czas bym musiała leżeć z rozłożonymi nogami;););)

hihihihih, my to mamy przewalone :) tylko szkoda że te częste rozkładanie nóg niczym nie owocuje!!

O kurde jak by każde zbliżenie miało kończyć się ciążą to już dawno skończyło się amputacją ;);););)

Jedno jest pewne my mogły byśmy żyć bez sexu ale oni już nie:)

ale po dłuższym okresie pewnie i nam by się zachciało, a co sądzisz o temperaturze 36,9 3 dni po owulce? prawidłowa?

tempka bardzo ładna!!!! Szansa jest!!!:):) Nawet dobrze że przytulanki były dzień wcześniej. Bo jak by były tylko w owulke to mogły by być mniejsze ( gdzieś wyczytałam że przytulanki w samą owulkę mają mniejszą szansę na powodzenie niż kilka dni przed)!!! Trzymam kciuki:)!!!

dzięki ja też trzymam kciuki za Ciebie i całą resztę!!!!!!! będę wieczorkie

Ja czekam teraz na owulkę:) Najgorsze jest to czekanie najpierw na owulkę a potem na to czy się udało:(:(:( Trzeba mieć stalowe nerwy na to wszystko...:O

i tak w kółko co miesiąc to samo!! od owulki do owulki :):)

A jak się już uda to znowu czekanie:):) I to prawie 9 miesięcy:):):)

ojjj.... dziewczyny ale sie rozpisałyscie :) u mnie tez tak było któregos miesiaca :) ze maz juz nie dał razy 4 dzien z podrzedu :) ale sie na niego obraziłam i juz na nastepny sam proponował :) tak tak my to mamy przerabane !!! ajjj te nogi :) hihihiih :):)

Gość MotylekMaly
Cześć dziewczynki:) oj widzę, że dziś sie rozpisałyście:) ja sobie niespokojniutko czekam bo niby jutro wielki dzien hehe, mam pewne objawy ale wskazywac moge ona na wszystko:) milej soboty i dalszej czesci weekendu:)

Motylku szybciutko tu nam opowiadaj jakie masz objawy!!!

Gość MotylekMaly
Cześc:) Teoretycznie dziś wypada wywrożony, wyczarowany dzień spodziewanej @, hi hi hi. Na razie jakiekokolwiek sladu brak, ale do końca dnia jeszcze daleko. Poza tym z tego ciągłego myslenia czy się udało czy nie to może przyjśc i za tydzień!! A co do objawów to: *bolą mnie sutki, nie całe piersi jak zawsze przed @, tylko ich ten jeden element:) *senność, senność i jeszcze raz senność, ale ja ogolnie uwielbiam spac wiec to odpada. Choć wczoraj przespałam w ciągu dnia jakies 8 godzin!!!! *temperatura-w ciągu ostatnich 3 dni podnosi mi sie, ale przeciez to nie musi nic znaczyć; dzis było 37.8.

Gość MotylekMaly
Temperatura 36.7 a nie 37.8:) A i zrobiłam dziś sobie tescik i wyszedł negatywny. Tyle, że ja kupiłam testy na allegro paskowe, cena jednego to ok, 1,25 zł, wiec nie wiem czy sa one na tyle wiarygodne. Zresztą owu miłam pozno, jakies 10 dni temu wiec tak naprawde nie muszą one jeszcze nic wykrywać

Gość MotylekMaly
Jeszcze raz. Temp to 36.8. To jest poprawne. Chyba jestem jakoś mało skoncentrowane nad tym co pisze hihihi

dziewczynki owulacje miałam we środe a od wczoraj mam jakies dziwne skurcze w dole brzucha tak koło jajników co jakis czas. Niewiem co o tym mysleć czy jest to możliwe że jajeczko sie może własnie zagnierzdza? doradzcie bo zaczynam sie martwic nigdy wczesniej tak nie miałam.

Motylku jaką miałaś tempkę na początku cyklu??? Pytam z ciekawości by porównać ze swoją. Bolące sutki to bardzo dobry znak:):):) Zrób teścik za 4 dni:):) Ale znając ciebie to będziesz je robiła codziennie;););) Anulko bardzo chciała bym Ci pomóc ale nie mam pojęcia... Każdy organizm reaguje inaczej więc może faktycznie to implantacja. Zresztą podobne skurcze (ale nie wiem czy są wyczuwane) wykonują jajowody wypychając zapłodnione jajeczko do macicy więc może faktycznie:...):):) Trzymam za was mocno kciuki dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiko a co tam u Ciebie???? Wszystko już w porządku???? Odpoczełaś odpowiednio????? Monika a ty gdzie się podziewasz???? Jolita????? Amerka???? Aga???? Falbana???? Ania????

Gość MotylekMaly
Ja na poczatku mialam temp tak ok. 36.3-36.4. Czasami 36.5. Tylko nie byly to jakies super dokladnie pomiary. Zostaly mi 3 testy paskowe:) No ale we wtorek jest 26 dzień matki i tak sobie mysle ze jak do tego czasu nie dostane to wtedy zrobie. Moze bedzie mala niespodzianka. Ale kupie test w aptece dla pewnosci. Poza tym, nie chce krakac, ale ja np zakupilam sobie wiesiołka zeby go brac na poprawe sluzu w nastepnym cyklu. Wiec duzych nadziei nie mam na ten cykl.

Mam jeszcze pytanie... A co z tymi dziewczynami z początku tabelki???? Już dawno się przeterminowały!!!!;);););)

A o której godzinie mierzysz??? Ja o 6 rano i miałam 36,3 36,1 36,2 i dzisiaj 36,3. To dopiero 7 cd i zastanawiam się jaki będzie skok po owulce

Gość MotylekMaly
Ja mierze tak o 7.30.Ustabilizowałam sobie pomiar na ta godzine. Ale powiem Ci, ze kazdy organizm jest inny na cale szczescie. Ja nie mialam ani razu temp w granicy 37. Moj organizm np nie jest az tak bardzo wrazliwy na skok temp.

Nie to tempkę masz porównywalną... Ja z ciekawości mierzę też o 7 rano to mam 36,6 3,64

Powiem Ci że ja też mam tak z temperaturą... Jestem zimno krwista:):) Nigdy w życiu nie miałam gorączki... Gorączka jest u mnie jak mam 37.2:D

Gość MotylekMaly
Nie do końca mam porównywalna tem do Ciebie poniewaz jak ja mierzylam ja w I fazie cyklu to wlasnie byla na poziomie 36.3-36-4. W drugiej fazie skoczylam na 36.6 a od kilku dni mi rosnietak o 0.5 stopnia na dzien. Dzis mialam np 36.8.

Gość MotylekMaly
Pisalam juz o tym wczesniej ze czytalam na forum ze dziewczyna jest w ciazy i temp miala 36.5!!! Wiec organizm lubi platac rozne figle

masz racje znalazłam wykres dziewczyny obecnie jest w ciąży i na początku cyklu miała niskie tempertury i obecnie w ciąży ma 36,8