Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szajla

Leczenie zębów pod narkozą

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś lubi czekać min. 2-3 tygodnie na dentystę, czy jakiegokolwiek innego specjalistę to faktycznie, Lux Med. Dla niego będzie idealny. Ja z pakietu zrezygnowałam, bo zwyczajnie mi się to nie opłacało. Jeśli chodzi o stomatologa, to tu znalazłam świetnego http://www.esdentica.pl/. Bardzo polecam, jeśli nadal nie znaleźliście odpowiedniego. Z zapisami nie ma problemu, a stomatolodzy naprawdę uprzejmi i kompetentni.

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Bardzo polecam http://dentystazawiercie.pl/. To profesjonalny, zaawansowany technologicznie gabinet stomatologiczny, który posiada wykwalifikowanych i niezwykle doświadczonych dentystów. Serdecznie polecam

Gość BlackSwan88
W Warszawie na Woli w Centrum Demed jest możliwość leczenia zębów pod narkozą ;) Choc zastanawiałam się nad taką ewentualnością, ale jednak nie skorzystałam ;) Jest tutaj tak miła atmosfera, że korzystałam ze zwykłego znieczulenia.;)

Gość gość
W Koszalinie w gabinecie www.vadamko.pl korzystają z nowych technologii przez co czuję się znacznie pewniej wiedząc, że są na bieżąco z branżą.

Gość Sokolica88

Ja jednak nie zdecydowałabym się na narkozę. Raz miałam i było niedobrze. Dlatego jak ja mam cokolwiek leczyć to również wolę także leczyć pod normalnym zniecuzleniem. Co gabinetów, to ja leczę w gabinecie do którego chodze już bardzo długo, kilka lat, mam na myśli Centrum Demed w Łomży. Zęby zawsze mam dobrze wyleczone, ceny są przystępne dla każdego .

Gość Trisha
Dnia 25.01.2019 o 19:25, Gość Sokolica88 napisał:

Ja jednak nie zdecydowałabym się na narkozę. Raz miałam i było niedobrze. Dlatego jak ja mam cokolwiek leczyć to również wolę także leczyć pod normalnym zniecuzleniem. Co gabinetów, to ja leczę w gabinecie do którego chodze już bardzo długo, kilka lat, mam na myśli Centrum Demed w Łomży. Zęby zawsze mam dobrze wyleczone, ceny są przystępne dla każdego .

ja chodzę również do centrum Demed ale w Warszawie. ja miałam już zęby leczone pod narkozą, jak musiałam mieć kilka na raz wyleczonych. Ale warto było;0

Gość Cobra55

Jeszcze nie miałam okazji leczyc zębów pod narkozą, ale mój mąż leczył, w Centrum Demed na Ursynowie. Boi sie dentysty więc wiecie 😛

Niepotrzebnie, wystarczy miejscowe znieczulenie, chyba, że w jakiś skrajnych przypadkach. Jeśli chodzi o Krakow, polecam dr Agnieszkę Wójcik, jest bardzo delikatnym dentystą, robiłam u niej kilka zębów i szczerze polecam.

Gość Nattiii

Ja proponuję udać się do Eurodental w Warszawie. Pracują tam świetni stomatolodzy z dużym doświadczeniem.

Gość Gość Maja

Polecam znieczulenie dożylne, to tzw. sedacja dożylna. Teraz wiem, że z moją fobią, nerwicą i atakami paniki mogę leczyć zęby tylko tak. Przez wenflon dostaje się leki, które powodują, że totalnie nie czuje się strachu, bólu, świadomość jest ograniczona, jest się przekonanym, że się śpi, a naprawdę wykonuje się polecenia stomatologa. Po wszystkim niewiele albo nic się nie pamięta. Myślę, że jest to lepsza opcja od narkozy, bo współpraca z dentystą jest ważna np. przy dopasowaniu plomb, tyle, że my tej współpracy nie jesteśmy świadomi. Ja z zabiegi praktycznie nic nie pamiętam. Jeśli jednak pracowałam z lekarzem, to super 🙂

Gość wiktoria

Także polecam sedację dożylną takie leczenie odbywa się z asystą anestezjologa więc nie wszystkie przychodnie stomatologiczne mają to w ofercie. Można też zastosować sedację wziewną czyli tak zwany gaz rozweselający jeśli ktoś potrzebuje lekkiego otumanienia, ale jednocześnie boi się zabiegu z anestezjologiem. Ja miałam zabieg z anestezjologiem w przychodni dentystycznej Dental Clinic w Zamościu ponieważ przeczepiali mi kość, aby móc wstawić implanty. Nie pamiętam cen, ale wszystko znajduje się na stronie internetowej www.kuroczko.pl