Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szajla

Leczenie zębów pod narkozą

Polecane posty

Gość gość
Mysle, ze pod narkoza to nie jest konieczne, ale sprawdz to u innego dentysty. W http://www.esdentica.pl/ sa specjalisci - pewnie Ci szybko pomoga.

Gość gość
Czy ja wiem czy t anrkoza taka konieczna? Skonsultuj siez innym dentysta jeszcze moze? W http://mikrostoma.pl/ pewnie CI pomoga. Sprawdz to czy jest to koniecznosc.

Gość gość
Myślę, że w tej kwestii solidnej porady może udzielić ci www.bochinska.pl . To profesjonalny gabinet, gdzie pracują doświadczeni specjaliści.

Gość gość
Ja miałam pare dni temu leczone zęby w uśpieniu, dokładnie w sedoanalgezji. 8 zębów wyleczonych na jednej wizycie. Zero skutków ubocznych a po 5 minutach po wybudzeniu człowiek jest w pełni sprawny i nie ma nawet zawrotów głowy. Dużo lepsze od narkozy po której człowiek jest przez dłuższy czas jak pijany. Oczywiście trzeba było zrobić badania krwi przed zabiegiem. Dodam, że majątku za to nie zapłaciłam. Dla mnie wielkiego dentofoba super sprawa. Wspomnienia świetne a zęby wyleczone wszystkie na jednej wizycie. jak ktoś chce więcej info to proszę pisać na maila: latozkropka@gmail.com

Gość biedronw33
Ja bym się trochę bał narkozy. Nie wiem, czy w Nawrocki Clinic w Gdańsku nie mają takiej opcji. Ale przemyśl jeszcze zwykłe znieczulenie. To nie boli ;)

Gość Chesterfield45
Ja pod narkozą nie potrzebuje leczyć zębów ;) Aż tak się nie boję ;) ale na pewno bym nie siadła na fotel bez znieczulenia . Jestem takim troche dentofobem ale nie do tego stopnia by np nie isc co pol roku na kontrole itd ;) Ogolnie to tak troche mój stach przełamali dentyści z Centrum Stomatologiczne Demed http://ursynow.centrumdemed.pl ;) Niejednokrotnie ratowali mi zeby przed ich usuwaniem

Gość gość
Leczenie zębów pod narkozą to w sumie dobra sprawa zwłaszcza dla dentofobów, choć moim zdaniem narkoza wcale nie jest konieczna, wystarczy ze znajdziesz dobrego dentyste, któremu zaufasz, wtedy wystarczy znieczulenie miejscoweJa kiedys cierpialem na dentofobie. W sumie to już tak populrna fobia, że chyba co druga osoba na świecie się z nią zmaga. Ale mam dobrą wiadomość, da się jej pozbyć ;) Ja przestalem sie bac dentysty jak bylem w boadencie w Katowicach i naprawde było ok.Kiedys przerazalo mnie samo dlubanie w buzi, dzwiek tych wszystkich urzadzen, ale gdy trafilem do lekarza który szczegółowo mi wytlumaczyl co bedzie robil, uspokoil, dal znieczulenie miejscowe to poszlo naprawde gladko i okazalo sie, ze strach byl niepotrzebny. Świetne podejscie tam mają! Człowiek jak raz zaufa swojemu dentyście, to za drugim razem nie ma już takiego strachu!

Gość gość
Leczenie zębów pod narkozą to w sumie dobra sprawa zwłaszcza dla dentofobów, choć moim zdaniem narkoza wcale nie jest konieczna, wystarczy ze znajdziesz dobrego dentyste, któremu zaufasz, wtedy wystarczy znieczulenie miejscoweJa kiedys cierpialem na dentofobie. W sumie to już tak populrna fobia, że chyba co druga osoba na świecie się z nią zmaga. Ale mam dobrą wiadomość, da się jej pozbyć Ja przestalem sie bac dentysty jak bylem w boadencie w Katowicach i naprawde było ok.Kiedys przerazalo mnie samo dlubanie w buzi, dzwiek tych wszystkich urzadzen, ale gdy trafilem do lekarza który szczegółowo mi wytlumaczyl co bedzie robil, uspokoil, dal znieczulenie miejscowe to poszlo naprawde gladko i okazalo sie, ze strach byl niepotrzebny. Świetne podejscie tam mają! Człowiek jak raz zaufa swojemu dentyście, to za drugim razem nie ma już takiego strachu!

Gość gość
Witam ja polecam leczenie w narkozie osobom co mają dużo do zrobienia , na pewno nie polecam z jednym zębem bo taka narkoza to 950zł kosztuje . Sama miałam zęby i resztki zębów tragicznym stanie, dwie narkozy ( leczenie kanałowe i wydarcie korzeni starych) i w końcu mam porządek w buzi, suma jaka za to zapłaciłam to 5tyś. Sama narkoza nie jest jakaś straszna bo nie jest głęboka jak w operacjach poważnych, tylko po niej człowiek żle się czuję kilka godzin (ja miałam mdłości i osłabienie) Zostało mi jeszcze wszczepienie implantów to są już koszty masakryczne :(

Gość Zosińska89
Leczenie zębów pod ogólną narkozą jest strasznie drogie. Jeśli ktoś szuka sprawdzonego stomatologa, który korzysta ze znieczulenia miejscowego i jest w tym bardzo delikatny to polecam http://klinikabochinska.pl/ Nie czułam ani zastrzyku znieczulającego ani nic podczas zabiegu :) gdyby ktoś był zainteresowany to polecam

Gość gość
Jest też taka możliwość , by leczyć zeby pod narkoza w Centrum Stomatologicznym Demed w Warszawie ;) Mój tata się na coś takiego zdecydował bo panicznie boi się dentysty ;) A sam gabinet bardzo polecam . profesjonalni lekarze ;)

Gość gość
Pewnie jest taka możliwość, nie wiem - nie orientowałam się. Ale wydaje mi się, że warto z takiej opcji zrezygnować, bo narkoza to jednak duża ingerencja w organizm. Też bardzo bałam się dentysty, ale jak się trafi na dobrego specjalistę, to nie jest już tak strasznie. W moim przypadku tak było, gdy trafiłam na dra Jakubowskiego z Dent-SM, świetny chirurg! Jak ktoś szuka, to polecam http://www.dentsm.pl/chirurgia :)

Gość Marcin_Nowytarg
Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Mam 25 lat i problem z zębami a bardziej ze złymi wspomnieniami z dentystami. Nie siedziałem na fotelu stomatologa od mniej więcej 12 lat :/ (pomijając wyrywanie zębów "przymusowo") Chciałbym zrobić wszystkie zęby w narkozie gdzieś w Małopolsce. Wiem że narkkoza to ostateczne wyjście żeby uratować moje zęby. W niektórych zębach większość od 4 w tył dość spore ubytki. Na pewno znajdą się takie które trzeba usunąć :/ Może ktoś robił taki zabieg w Małopolsce ewentualnie śląskie? I może polecić jakąś klinikę. Powoli staję się to uciążliwe poprzez ból i ukrywanie uzębienia np podczas uśmiechu. :/ Mam nadzieję że ktoś pomoże :) ze skrytym uśmiechem na twarzy pozdrawiam :)

Gość gość
Jak ktoś leczy jednego albo dwa zęby to chyba bez sensu szukać stomatologa, który leczy pod narkozą. Chyba, że ktoś wyrywa wszystkie zęby to sama bym chciała narkozę :) Jednak ja chodzę do http://klinikabochinska.pl/ i po podaniu znieczulenia i leczeniu kanałowym nie czułam nic a nic. Jak dla mnie najlepszy stomatolog w mojej okolicy. Cieszę się teraz zdrowymi zębami :)

Gość gość
Sprawdzcie sobie kliniki Eurodental w Warszawie. Wydaje mi się ze to naprawde mega dobre rozwiązanie jesli chodzi o dobrych specjalistów.

Gość gość
Ja z mojego doświadczenia polecam Eurodental w Warszawie. Tutaj tez mozcie wykonac implanty. Naprawdę maja bardzo profesjonalne gabinety i lekarzy stomatologów.

Gość gość
Polecam www.nzozalmadent.pl , jak leczenie zębów to są naprawdę niezawodni. :) Pełna oferta usług znajduje się na stronie, kontakt również. Zachęcam by zajrzeć. :)

Gość sabina364
Jestem umówiona na zakładanie implantu zęba w Dental Park. Przed zabiegiem mam jeszcze konsultację, ale już teraz zastanawiam się czy będę pod narkozą. Czy osoby z Krakowa miały podobne zabiegi w tej klinice? Wiecie jak tam pracują? Chciałabym się dowiedzieć tego przed wizytą.

Gość gość
Jesli chodzi o takie rzeczy to wszystko jest proste, łatwe i na pewno wygodne dla kazdego z nas.

Gość gość
LuxMed jest ok, i dla mnie niezwykła łatwośc jesli chodzi o zapisy na wizytę. Maja bardzo dobrze rozwinięty portal pacjenta.

Gość gość
Zabieg pod narkozą przeprowadzano mi w tej przychodni www.przychodniadental.pl . Jeśli ktoś skrajnie się boi zabiegów, już można skorzystać z narkozy nawet u dentysty i nie ma co się jej bać. ;) Maja w tym doświadczenie, a nim się obejrzycie to już po wszystkim. Polecam. :)

Gość Martum23
Hej Wszystkim :) Dawno tutaj nie zaglądałam.. W tym roku miałam ostatni zabieg pod narkozą :) Wszystko całkowicie wyleczone :D Jestem przeeeee szczęśliwa :) Ostatnie 2 wyrwania, jedna odbudowa + leczenie i kilka poprawek (narkoza trwała około 2 godzin, żyję i czuję się świetnie :D) Jeśli ktoś potrzebuje pomocy to zachęcam do odwiedzenia gabinetu w Poznaniu - Stomatolog PIĄTKOWO (nazwa kliniki) :)

Gość gość
Nie ma co sie bać, trzeba znaleźć po prostu stomatologa któremu można zaufać. Ja u siebie w Kołobrzegu chodze do http://stomatologkolobrzeg.com.pl/ i nie mam już żadnego stracha, bo stomatolodzy deliktni i dokładni, potrafią też dobrac odpowiednie znieczulenie :)

Gość gość
Korzystam z gabinetu stomatologii rodzinnej www.famidental.pl gdzie po wypadku przeszłam nie do końca przyjemny, ale niezbędny zabieg, który przywrócił moje uzębienie do dawnego porządku.

Gość Martum23
Mika2709 !!! Odpuść sobie wizytę u tego oszusta.. Ja miałam u niego na samym początku leczone pod narkozą i co się okazało oszukał mnie i nie wyleczył zębów, tylko pozaklejał! Jedyne co mu dobrze wychodzi to wyrwanie! OSTRZEGAM przed tym stomatologiem!

Gość Mika2709
Martin 23 jednak sobie odpuściłam byłam w Centrum stomatologiczny Piątkowo jestem już dwa tyg po zabiegu za trzy tygodnie jeszcze jeden zabieg i mam wszystkie ząbki zdrowe

Gość Martum23
Mika2709 Super! Dobrze, że nie poszłaś do tego matacza.. Ja nie mogłam odzyskać swoich pieniędzy potem.. To na piątkowie właśnie uświadomiła mnie Pani, że zęby nie są wyleczone.. Jeździłam osobiście do tego gnojka i w końcu go dorwałam.. Pieniądze musiał mi zwrócić za pseudo leczenie.. Powodzenia przy kolejnym zabiegu! :)

Gość gość
to straszne że można mieć takie doświadczenia z dentystą moje są zupełnie inne ostatnio usuwałam ósemkę w Radomiu tam mieszkam u Pana Piotra Radziszewskiego bez bólu i powikłań