Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa

Clostilbegyt-dziewczyny brałyście te LEKI?

Polecane posty

Gość Scent86
Ja juz Dziewczyny od roku lecze sie w klimice i jestem bardzo zadowolona :) gosckatie gratulacje!!!

Gość beatricze17
gośćKati gratulacje :) Ja w tym mscu 2 x1 enofem i 1 tabl Clo:) Zobaczymy w tym cyklu dopiero 16d.c. czyli w przyszły czwartek na sprawdzenie pęcherzyków i endo. Jajniki trochę bolą jak w tamtym cyklu,więc mam nadzieję ,że pęcherzyki rosną i nadadzą się do pregnylu :) gośćAla a ile masz lat? (że tak niezgrabnie zadam pytanie) :))

Gość Meegann
GoscKati, gratuluje.

Gość Kajducha
Kati26 a czemu nie mozesz pic symfolicu ?;)

Gość Kajducha
Kati26 a czemu nie mozesz pic symfolicu ?

Gość Kajducha
A dlaczego symfolic Ci nie sprzyja ? Co z nim nie tak ?

Gość Blanka2014
Meegann może nie będzie następnego cyklu ....:)trzymam kciuki :) Goscala a jeśli można zapytać to ile masz lat ja po 30 sporo i nigdy mi mój lekarz nie sugerował żebym szła do kliniki bo wiem mnie goni :) wczoraj na wizycie wyszło mi z usg ze to 9 tydz a z @ ze 8 ma się ta rozbieżność :) Ale najważniejsze że wszystko jest ok :) pozdrawiam i trzymam kciuki za owocne cykle :)

Gość Scent86
Dziewczyny bralyscie moze ovarin? Jak wrazenia?

Gość gośćKati26
Cześć kajducha, zmysł zapachu mi sie wyczulił i drażni mnie zapach symfolicu.

Gość Kajducha
Kati26 dla mnie symfolic byl ekstra ! Teraz obecny lekarz przepisal mi Miositogyn i jest tragedia... dobrne do konca opakowania i wiecej nie kupie.. teraz mam kupiony Inofem mam nadzieje ze bedzie lepiej ;) Ten Miositogyn jest niby o smaku pomaranczowym ale to jest jeden KWAS !! Masakra ! Brala ktoras Inofem ?

Gość gość
inofem jest ok ja jestem zadowolona

Gość Blanka2014
Ja brałam fajny delikatny smak i nie lepiej słodki i trzeba pić dwa razy dziennie po saszetce

Gość Kajducha
Blanka2014 a czemu dwie ? W ulotce jest napisane jedna na 24 godziny.. hmm.. ? ;)

Gość Blanka2014
Kajducha bo tak na prawdę jedna nic nie daje mnie nawet lekarz powiedział że żeby był jakiś efekt to trzeba dwie najlepiej właśnie rano i wieczorem a i bardziej się opłaca kupić to większe opakowanie :)

Gość Blanka2014
Miałam na myslli inofem :)

Gość gość
Witam jestem tu nowa ja bede wladnie brala clio chciałam sie zapytac czy ktoras z was leczy sie w parens krakow

Gość gośćAla
Beatricze, Blanka mam 37 lat :)

Dziewczyny, przepraszam ze zadaje to pytanie bo juz kiedys o tym pisalyscie. Tylko nie pamietam. Po jakim czasie od zastrzyku z Pregnylu badalyscie beta hcg? Po jakim czasie bedzie to miarodajne?

Gość Scent86
Meegan po 14 dniach dopiero... a i tak czytalam przypadki ze nie bylo to miarodajne... ja bym na Twoim miejscu poczekala do 18 dnia po

Dzięki. To moze poczekam jeszcze 2 tygodnie. Bedzie nawet dłużej. Chyba ze nie wytrzymam. :) a dzisiaj mnie tak mdli, ze nie moge wytrzymać juz.... ale to może jakis inny powód. Na jakieś objawy to za wcześnie. I w poprzedniej krotkiej ciazy tylko pic mi sie chciało ciagla. Nie miałam innych objawów...

Gość gość
Dziewczyny prosze jest ktos z krakowa mam za pare dni iui strasznie sie boje czy ktoras sie leczy w parens prosze o odpowiedz

Ja nie. Ja w innej czesci polski mieszkam. Nie ma jakiegoś forum o tej klinice?

Gość gość
Meegann po ktorej jestes iui

Nie mialam jeszcze inseminacji. Jednak w czerwcu jade do kliniki i bede sie zastanawiac. Zaleznie co nowa lekarka powie.

Gość gośćAla
Meegann, trzymam kciuki! Nie wiedziałam, ze po tym zastrzyku nie można od razu bety robić. Dobrze wiedzieć, bo w przyszłym cyklu będę mieć. Gość, a dlaczego tak się boisz iui? To nic strasznego :) powodzenia!

Gość gośćAla
a ja mam cykl bez clo i tak się cieszyłam, że bez żadnych monitoringów a teraz zżera mnie ciekawość czy mam pęcherzyki :D :D

Gość gość
Bo chcialabym zeby sie udalo za 1 razem tak dlugo sie juz staramy o dzidzie a jak sie nie uda to znowu sie zalamie

Gość gośćAla
Głowa do góry :) my tu wszystkie przeżywamy to co Ty. Napisz nam jak już będzie po :) Mnie to bardzo interesuje bo niedługo najprawdopodobniej też zdecyduję sie na iui. Jakie mialaś robione badania? Brałaś Clo?

Gość Beatricze17
gość mi kiedyś już lekarz nabąkiwał o iui i jestem ciekawa czy w tym cyklu nie będzie chciał tego zrobić :) Choć wiadomo chciałabym naturalnie ale jak juz nie jest nam to dane ... ;P i oczywiście jak zwykle nie mam śluzu płodnego -nawet malutkiej namiastki... ech tragedia :) Nie wiem jak to tak można bez starania się zajść ot tak - no jakoś nie pojmuje tego mój mózg ;D