Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ragazza35

Brązowe plamienie w 14 t.c. po badaniu ginekologicznym?????

Polecane posty

Martwię się bo byłam w czwartek u lekarza , wszystko w porządku z dzidzią (USG) , szyjka prawidłowa zamknięta - ale na drugi dzień po tym badaniu zauważyłam śluz o kolorze brązowym co prawda w niewielkich ilościach ale taki jest już 5 dni. Może ktoś mnie uspokoi , mam nadzieję że to po badaniu , bo jak parę tygodni temu miałam luteinę dopochwową to też miałam takie plamienie nawet raz jak zakładałam to lekarstwo to była też krew - lekarz kazał przestać brać to dopochwowo i ustąpiło po jakimś tygodniu.

Gość honoria_s
Ja miałam takie plamienie po badaniu, ale tylko 1 dzień.

Gość no i łyso sie zrobiło
Zadzwoń do swojego lekarza.Powiedz mu o tym. Może będziesz musiała poleżeć?

Idź do gina. ja w 7 tc też delikatniwe brązowo plamiłam i od razu poszłam na pogotowie. Okazało się, że odklejało mi się łożysko i musiłam 2 miesiące leżeć.

Jestem na zwolnieniu już dwa miesiące i w sumie cały czas poleguję kiedyś mi lekarz powiedział że jak nie ma świeżej krwi , bóli brzucha to żeby się nie martwić , a ja przecież 5 dni temu miałam badanie i wszystko dobrze było. Dlatego pytam czy któraś z was może miała takie plamienie po USG dopochwowym lub po badaniu?????????????///

Nie wiem, czy to normalne, żeby po badaniu plamić aż 5 dni!!! To chyba za długo :O Lepiej skonsultuj się z ginem. Tak jak wcześniej napisałam - u mnie nie było żywej krwi, a zagrożenie było ogromne.

Gość zuzanka skakanka
ja plamiłam po badaniu przez 2 dni (10 tc), ale lekarz mnie uprzedził, że może tak być i że to plamienie nie będzie miało związku z macicą - podczas badania lekarz wziernikiem niestety "drasnął" szyjkę i ta zaczęła lekko krwawić, ale po 2 dniach przeszło. Mam lekką nadżerkę i stąd podatność na zadrapania

Dzięki Brzusio 77 Napisz mi proszę czy miałaś duże to plamienie? U mnie jest niewielkie parę plamek , ale dzień po badaniu było większe. Ja tez w 7 t.c. miałam najpierw krwawienie potem plamienie w sumie 2 tygodnie byłam w szpitalu ale nic się wtedy nie odklejało ( choć lekarze to podejrzewali ) i własnie wtedy lekarz mi powiedział ze to chyba z szyjki.

Ragazza=> u mnie to było naprawdę niewielkie plamienie w ciągu dnia 2 razy coś brązowawego się posączyło nawet mnie brzuch nie bolał, ale ja jestem panikara i od razu pojechałam na pogotowe. I całe szczęście, bo to było niebezpieczne. Leżałam 2 misiące (na szczęscie w domu, ale wstawać mogłam tylko do toalety) i brałam 3 x dziennie Duphaston. Wszystko się zagoiło i nawet do pracy mogłam wrócić :) Zadzwoń do gina, bo lepiej nie ryzykować tym bardziej, że już miałas problemy no i jest to poczatek ciąży. Pozdrowienia dla Ciebie i Maleństwa 🌻

Gość justalala
ja tez miałam niewielkie plamienia i tez było zagrozenie-z tym ze ja lezałam tydzien w domku i to wystarczyło a brazowe plamienie to tez nic innego jak krew!! zadzwon przynajmniej do gina i nie czekaj-zebys nie miała wyrzutow ze czegos niedopilnowałas

Gość To nie jest prawda
że brązowa krew nie jest niebezpieczna. U mnie takie brązowe plamienia wystapiły, kiedy płód był od 3 tygodni martwy. Nie mam na celu straszyć Cię, najprawdopodobniej Twoje plamienia spowodowane sa badaniem i nic złego sie nie dzieje, ale i tak skontaktowałabym się jak najszybciej z lekarzem. Przynajmniej zadzwoń i zapytaj, czy to normalne

Gość mami34
Ja miałam po kazdym badaniu gin. plamienia niewielkie do 7dni choć lekarz staral sie byc delikatny. Podobno taka uroda mojej szyjki. Po cytologii w 12 t.c. plamilam 11 dni .Miałam 3 miesiące przed ciążą nadzerkę usuwaną laserowo.

Gość MARY 31
Ja też plamiłam po badaniu ginekologicznym.A po zakładaniu dopochwowo nystatyny w 15 t.c. plamiłam tak na brązowo przez cały czas jak brałam ten lek .Na początku też panika potem się juz nie przejmowałam a nadżerki nie miałam .Lekarz powiedział ze niektóre kobiety mają taką wrazliwa szyjkę.

Gość nniespokojna
jestem w 21 tyg i przedwczoraj bylam na IP po badaniu w ktorym wszystko bylo ok plamilam krotko, wczoraj wieczorem bylo ok a dzis znow ten sluz taki podbarwiony na brazowo... Na papierze po podtarciu byl milimetrowy skrzepik... Panikuje juz... Jutro mam wizyte myslicie ze moge spokojnie czekac do jutra..?