Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no czemu

czemu ja tu siedze

Polecane posty

Gość no czemu

przecież to idiotyczne... moze ktoś zna odpowiedź?

ja jestem, bo miłosc moja tu zagląda:) prowadzimy spotkanie in really world, oj wole mowic, niz pisac:) i patrzec mu w oczka, i gładzic po jego krotkich wloskach:)

Gość no czemu
przeciez w tym czasie mogłabym robic tyle interesujących rzeczy, poczytać cos fajnego, popracować, nadrobic zaległości, pocwiczyć, moze nawet posprzatac ten burdel w chacie, a ja nic... tylku se tu siedze i skacze po to topikach... nic nie piszę, tylko tak czytam , w nadzieji ,ze znajde cos interesującego, ale nie znajduje

Gość no czemu
tego nikt nie wie :)

Gość no czemu
siedze dzisiaj przed kompem od 9-tej rano z przerwa na dręczenie kota, papieroska, zrobienie kawy i odwiedziny w klozecie i tak juz dwa lata prawie bedzie jak tak siedzę...czasem wychodze z domu do pracy, ale rzadko, czasem pogadam na gg, okien nie myłam juz od ponad roku...

Gość nie wiem nie znam się
:(

Gość no czemu
i nawet depresji nie mam, czuje sie dobrze, zycie sie sączy....mam nawet juz pierwszego siwego włosa od dwóch miesięcy. W sumie to nic nie zmienia...

Gość no czemu
na biurku mi sie pietrzy, w zlewie mi sie pietrzy, gołębie sie urządzaja na moim balkonie. A ja sie nie urządzam, tylko sobie tu siedze...

Gość no czemu
pieszczocha, na dziewiatym pietrze to tylko napis remanent mógłby przeczytac zbłakany spadochroniarz z pobliskiego lotniska;-)

bo ja musze go wyciaganac dla mnie:) i udalo sie:) wiem, ze łatwiej pisac niz mowic:) wiem to po sobie, szczegolnie jak nam zle:) wiem, ze pomagam, ale chcem to juz robic relanie, oj te wloski kiedy dotken:) hmmmm:) kto zna www.wolontariat.org.pl? hmm powisiałabym na telefonie, juz tak robila, slowem mowionym wiecej dzialalam. nie bylo literowek:) miłosc jets pieknaaaaaaaa:) ta spelniona, ta wyczekana, piatkowa:)

Gość no czemu
kiedys jak wyszłam na klatke schodową to patrze a zza windy wystaje noga w pantoflu. Pomyslałam ,ze to już moze ze mna tak źle, ale sie okazało, ze sąsiad wyszedł w samaym szlafroku ze smieciami i zatrzasnał sobie drzwi do mieszkania, to sobie na schodach usiadł i noge wystawił i tak czekał na "posiłki"....;-)

Gość no czemu
no własciwie nic, tyle ze to bardzo dziwne tak zobaczyc nagle goła nogę w samym pantoflu- noga sztuk 1 widoczna od połowy łydki- znaczy sie stopa, taka blada i tak wystaje zza sciany windy..:-D

Gość no czemu
bo człowieka to nie było widać wcale, tylko ta noge sterczącą;-)

Gość no czemu
blada była, owłosiona i w czerwone pryszcze :-O

podoba mi się ten topik :) przypomina mi sie Chmielewska :) czekam na dalszy rozwój akcji z nogą

Gość no czemu
no ja wtedy tez czekałam na rozwój akcji, bo nijak nie mogłam wyczaic skad sie ta noga tam wzieła:-D wyobrazałam sobie ,ze tam jakiś goły truposz zaległ.. wiec sie zdziwiłam ,ze szlafrok i głowa podparta na rękach i mała drzemka;-)

tez sobie zadaje to pytanie... zadaje tez je mojej ukochanej... no ale to jest silniejsze od nas... no czemu -> co z ta nogą? to prawie sie nadaje na topik o przylapanych na seksie :D

Gość no czemu
no własnie, tez sądziłam ,ze będzie jakis watek kryminalny, to zawsze moje pierwsze skojarzenia :-) wiec sie chyba trochę rozczarowałam ,ze trupa nie było...;-)