Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza K 16

Popełniłam duży bład!! Przespałam się z facetem bo on nalegał.

Polecane posty

Gość ojojojojoj
oj dziewczyno.. to straszne. ale z tą ciażą to już by był najgorszy scenariusz! spuścił sie? pytam powaznie, bo jesli tak to jeszcze nie jest za późno chyba na reakce, tabsa po. kiedy to sie stało?

Gość jak nie wiesz to ja Ci powiem
Najnormalniej w świecie wykorzystał łatwą, nadarzającą się okazję:) myślałaś, że niby się Ciebie zapyta po włożeniu Ci ręki w majty i ich ściągnięciu - "czy mogę Ci włożyć?" matko - jakaś Ty głupia...............:D

Gość to sciema

Gość to sciema

Gość hmhmhmhmhh
o jeju ja te tez zaluje swojego pierwszego razu!!!! Zrobilam to bo maja kolezanka tez to zrobila i dlaczego ja mam byc gorsza wypilismy z nim wino brzoskiwiniwe firmy Badel i przespalam się z nim a nasza znajomosc trwala 1 miesiac koszmar:( wiesz to bylo myslenie 17 latki:( koszmar a teraz jak sobie pomysle to takiego faceta kijem maczamym w smole nie tyknela!!!!bleee na szczescie poznalam mojego obecnego narzeczonego i wszystko jest cudownie ok:)

Gość Eliza K 16
Nie sadzilam ze mi go wlozy. Nie myslalam tak nawet, ze moze to zrobic. Wiedzial ze nie mialam jeszcze faceta, wydawalo mi sie ze to rozumie ze nie mam na to ochoty. Mowialm ze mnie boli jak wlozyl, ale on nic sobie z tego nie robil. Robil to ze mna dopki mu nie opadl, chyba sie we mnie sposcil:(

Gość hmhmhmhmhh
oj dziewczyno szkoda mi ciebie!! jak to chyba sie sposcil to ty nic nie czulas?? tzn po stosunku

Gość Eliza K 16
Byłam w szoku. Jak skonczyl to nie zwracalam na nic uwagi. Ubralam sie i ucieklam:( Ale chyba we mnie skoczyl, bo oprocz krawienia, moja pochwa byla wilgotna we wnatrz, wysmarowana dziwna mazia i miala dziwny zapach. Wczesniej i po tym tak nie mialam.

Zrób sobie lepiej test,albo idz do lekarza.glowa do gory czas leczy rany,kiedys o tym zapomnisz!no i niezrobisz tego wiecej ,tak musialo byc,bys cos zrozumiała.

Gość hmhmhmhmhh
ale dziewczyno tak sobie mysle jak sciagnels te majtki pod tym kocem czy gdzies tam i on wszedl w ciebie to nie probowals odepchnac go itd. skoro tego nie chcialas !!chyba zepodobalo ci sie!!!!

Gość Eliza K 16
To sie zdarzylo w niedziele wieczorem, dopiero dzisiaj odwazylam sie napisac i porozmawiac przez internet o tym z kims. Jestem nadal w szoku, ze ten zlamas mi to zrobil i ze ja teraz musze o tym myslec i ze mnie to boli:(

Gość Eliza K 16
Jak mialam go odepchnac, lezal calym cialem na mnie. Bylam wystraszona i w szoku. Mowilam mu ze mnie boli i myslalam o bolu bo bardzo mnie bolalo:( On cos mi mowil, ale robil dalej.. nie pamietam nawet co mowil. To bylo potworne. Czuje obzydzenie:( Jak on mogl mi to zrobic majac zone.

do hmhmhmhmhh hej kolego, nie kop leżącego, żeby i Ciebie ktoś kiedyś nie kopnął A z tym myśleniem to chyba nadużyłeś słowa

Gość jakos nie wierze
kochaniutka, masz 16 lat i jeszcze nie spisz??? i on to zrobil wbrew tobie??? i ty sie balas??? to idz do jego zony i mu powiedz i nie sciemniaj, ze to bylo dwa dni temu, zeby nie dalo sie lyknac postinoru, to mnie utwierdza w przekonaniu, ze to zwykla sciema. zycze zdrowia droga prowokatorko:P

Gość Nadal nie wiem
co Ty sobie myślałaś idąc do mieszkania dużo starszego faceta... Myślalaś że pokaże Ci znaczki ?

Przede wszysktim nie sluchaj wiekszosci debili, ktorzy wypisuja tutaj takie ochydztwa. 1) Idz do psychologa albo do prawdziwej przyjaciolki i opowiedz o tym co cie spotkalo 2) Jesli uwazasz, ze Cie wykorzystal mozesz rowniez zglosic sprawe na policje. Roznica wieku w tym przypadku dziala na twoja strone 3) Nie moge Ci pomoc, ale chcialbym przytulic, wczuc i pozwolic zeby chociaz odrobina tych negatywnych uczuc znalazla ujscie. 3maj sie _ Dodzio

Gość przykro czytac
:( przykro mi z powodu tego co sie stalo..zachowalas sie trohe lgupoiutko i nierozwaznie.. jak Ciebie czytam wracaja niedawne wsponknienia, tylko u mnie bylo duzo gorzej, i od poczatku mowilam ze nie cche i nie dawalam mzadnych "zacheecajacych" albno "przyzwalajacych"znakow. to boli, treudno zasnac, bol wraca, wspomni4nia, ja sie poddaj3 mam nadsz.ze sobie poradzisz, postaraj sie z tym uporac i idsc dalej do przodu. ja sie poddaje, a to tez moje dprawo. wierze,ze Tobie sie uda. przepraszam,za chaoptyczna wypowiedz, ale zle sie czuje

Gość glupio piszecie
Kurcze czytam i czytam i wlasnym ocza nie wierze. Dziewczyna miala 16 lat, moze i latwowierna, ale facet to dojrzaly z pozoru czlowiek...jak on to mogl zrob...co zona mu nie wystarcza?, niepelnoletna chcial? Nie mozna oskarzac dziewczyny bo ona jest niepelnoletnia i nie odpowiada prawnie za swoje czyny!!!!!!!!! Przykro mi, ale sadze, ze powinnas to na policje zglosic. Za DUPKIEM bedzie sie to ciaglo cale zycie.

Gość miala ala kota
jak skonczyla 16 lat i zrobila to z wlasnej woli czyli wyrazila na to zgode yo jemu nic nie zrobia i bedzie smial jej sie w twarz,teraz to powinna sie przebadac na chorobska i na ciaze,napic sie wodki a pozniej zebrac chlopakow z osiedla i mu porzadnie wpierdol spuscic

taak sciagniecie majtek przy facecie to zachee do igraszek.a sam widok cipki wplywa na faceta tak podniecajaco ze chocby byl najbardziej opanowany to i tak mu stanie i numerek gotowy.z twojej strony byla to nieuswiadomiona prowokacja.albo inaczej mowiacpodswiadome dzialanie.no coz tableta wczesnoporonna jesli sie spuscil.i po sprawie.a swoja droga wnies sprawe o odszkodowanie za gwalt.a jesli zajdziwsz to o alimenty.niech buli!!!!.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kiedys bylam na imprezie nieplanowanej, wóda sie lała strumieniami ale kontrolowałam sie.wszyscy poszli spać, ja na foteku zasnąłam a jak otworzyłam oczy nad raneem to taki stary dziad trzepal se konia i w jednym momencie spóścił na twarz i włosy.w pracy skruszałam z nich zaschniętą sperme bo nie miałam nawet czasu umyć...kiedys to były chore czasy a moze raczej ja.teraz mam lekki uraz do seksu i takich dziadów.wiele się nauczyłam przez analizowanie tego wsiego i po krótkiej obserwacji potrafie wyciągnąć z faceta wszystko.nie ufam nikomu>>>> przykre jest to ze ten dziad tez Ci tak zrobił bleee...

mnie wogole dziwi ze sobie dalas sciagnac majtki..przeciez on mogl sobie pomyslec skoro juz do tego doszlo to dalej pojdzie latwo.. Sorki ale tak to juz bywa jak sie zaszaleje.. Juz nie jestes grzeczna cnotka niewydymka..

Gość mocnozsegustowana
matko jedynaq kochana, jak się Was czyta to się włos na głowie jeży! Zachowujecie się jak stado sadystów, którzy nie chcą/nie potrafią spojrzeć na sytuację i zwyczajnie pomóc. Moze to i prowokacja, a jeśli nie? Niestety na palcach jednej ręki mozna bylo policzyc na tym topiku wypowiedzi, ktorych autor chcial pomóc a nie zgnoić do końca tę dziewczynę. Ludzie, najgorsze, ze wy tacy bywacie i w realu! Jak stado bezwzględnych gówniarzy spędzających czas pod trzepakiem albo na rogu.

Gość BeataB-jow
no dajcie spokuj ludzie, tez mam 16lat pierwszy raz za soba ale litosci taka naiwna to ja chyba nie bylam w wieku 5lat szok... dała zdjac majtki bo to pod kołdra było...jakby mi to powiedziala 4letnia kuzynka czy cos to jeszcze a nie 16letnia dziewczyna..litosci

Gość wosik22
znalez gnoja i zabic takie jest mojje zdanie na ten temat zal mi troche dziewczyny :(

Gość wosik22
znalez gnoja i zabic takie jest mojje zdanie na ten temat zal mi troche dziewczyny :(