Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swedzi mnie glowa

mam gigantyczny problem....

Polecane posty

kiedys wiem byl w aptece taki preparat na wszy, nazywal sie chyba \"preparat X\" alia111 masz raczje ze kiedys byly specjalne grzebienie na wszy, takie strasznie drobne zabki ma, mam jeszcze taki w domu, bo kiedys niestety tez mi byl potrzebny

No proszę, jak widać ten problem wciąz dotyka wielu osób, więc naprawdę nie ma się czego wstydzic. Piwko mówisz.... Baaardzo chętnie. :) :) :)

Gość Leonela
ciesze sie, ze postanowilas nas posluchac i zakupic specjalny srodek by pozbyc sie tego paskudztwa :) bedzie dobrze, za tydzien zapomnisz o utrapieniu :)

Gość swedzi mnie glowa
No i super!!!!!! Na dzisiaj koniec zabiegu wytepiajacego:P Czuje sie o niebo lepiej:)Przyjaciolka miała anielska cierpliwosc, bo moje wlosy sa naprwade długie i geste.Bidula namachała sie troszke:o,ale mam nadzieje,ze rezultat bedzie widoczny. Zmienilam sobie posciel(tamta oczywiscie wygotowałam),wyparzyłam wszystkie grzebienie i spoko loko, looz i spontan:D Za tydzien znowu zabieg -damy rade:) Wiec kiedy na piwko??:P Jeszcze raz dzieki:)

Gość swedzi mnie glowa
heheh juz nie swedzi mnie glowa:D:D:D

Gość Leonela
Tak, teraz postaw piwko tym, co pomogli, a tak naprawde, to ja nie pije alkoholu, wiec podziekuje, wystarczy mi, ze poradzilas sobie z problemem, no i fajnie, ze napisalas o rezultatach kuracji :)

Gość swedzi mnie glowa
Leonela to moze🌼??:)albo 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 :D

Gość Leonela
dziekuje za kwiaty, najpiekniejsze jakie kiedykowliwek otrzymalam, jestes super babka, wiedzialam o tym od poczatku :) tak 3maj, pozdrawiam serdecznie!!!!!!!

Gość swedzi mnie glowa
hmm dziekuje i wzajemnie:) Zycze spopkojnej nocy 🖐️

Gość swedzi mnie glowa
spokojnej mialo byc:p jak widac jestem wykonczona dzisiejszym dniem,ale bylo warto:D

Gość Leonela
You're welcome!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!and more!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo ładne kwiatki ta koleżanka wyżej dostała.... A na piwko pójdziemy jak uznasz, że to cholerstwo poszło już na 100% i w ogole nie będzie jego tematu. O!

Gość wschodnia

swędzi mnie głowa ----> w dawnych czasach panie używały do zwalczania wszelkich insektów na głowie złotego młoteczka, wypróbuj ponoć jest bardzo skuteczny ;)

Gość swedzi mnie glowa
helga_ a skad ja Ci wezme złoty młoteczek??:P mimo wszystko dzieki:)

No wiesz, jako ze mam dobre i szczere serduszko mogę ci go odstąpić, mi już nie jest potrzebny :classic_cool:

Gość swedzi mnie glowa
Hejka to znowu ja:) musze sie pochwalic,ze juz problem mam (dosłownie)z głowy:D:D:D:D moja radosc nie zna granic:D.Wczoraj przyjechał moj facet i wszystko mu opowiedziałam.Ku mojemu zaskoczeniu w ogole nie zrobiło to na nim zadnego wrazenia:)Hehehe a tak sie bałam mu o tym powiedziec. No to co z Tym piwkiem???Ze szczescia mam ochote sie niezle nawalic:P Dajcie znac:) POzdrawiam i jeszcze raz dziekuje👄

Hej. Fajnie, że już to pogoniłaś. Od razu humorek lepszy, co? Ja sobie jutro kupię piwko i będę piła za Twoje zwycięstwo i za pewne moje mocno oczekiwane, związane z pracą. Zgoda? Jakie piwo lubisz?

Gość swedzi mnie glowa
alia11 🖐️i jak?? Popijasz sobie browarka??Ja juz sobie drugiego Żywca:) pije. Jak z praca poszło?? pozdrawiam

Browarka to juz dawno wypiłam. To był Redd\'s. Tak ostatnio mam na niego smaczka. W ogóle, zauważylam, ze im starsza jestem, tym lżejsze napitki popijam :) A o pracę to się dopiero będę starać. Są szanse, więc mam nadzieję, że si ę powiedzie. Pozdrawiam.

Gość swedzi mnie glowa
Trzymam z całych sił za Ciebie kciuki.Ja tez mam problem z praca,poniewaz jej nie mam:Phmm kto jak kto,ale my na pewno sobie poradzimy;)

Rany, jak ja bym chciała, żeby te Twoje słowa się sprawdziły. :)

Gość swedzi mnie glowa
Myśl optymistycznie.A tak w ogole to co z ta praca? -idziesz na rozmowe kwalifikacyjna -moze awansik i czekasz na odpowiedz etc. :)

Na razie to zamierzam złożyć papiery :D :D Ale mają przyjąc więcej osób,ja mam wymagane wykształcenie i w dodatku nie jest ono takie popularne, więc...

Gość swedzi mnie glowa
jeszcze raz trzymam kciuki . mam nadzieję, że to pomoże bo Ty mi pomogłaś bardzo :D napisz jak poszło. będzie kolejna okazja aby napić się piwa :Pdobranoc kolorowych do nastenego 🖐️;)

Gość superniania2
Polecam nafte kosmetyczną,zalej tym głowę i posiedź tak z godzinke wszystko wyginie a gnidy się wypalą.Własnie wczoraj tak robiłam córce, byłam w takim szoku,że sama chodziłam i sie drapałam.21 wiek i takie coś,a moje dziecko przyniosło to z kolonii. A potem przez jakis czas wlewaj 1 nakrętkę na 2 litry wody i płucz tym włosy.Tak swoja drogą to skąd się to bierze,człowiek kupuje najlepsze szampony,dzieciaki maja wszystko co najlepsze i takie coś.A i nie zapomnij ,wygotuj wszystkie ręczniki,pościel na której spałaś w grzebienie włóż do pojemnika z octem na kilka godzin.Pozdrawiam.Pisze poważnie wczoraj miałam ten sam problem a dzisiaj głowka mojego dziecka jest czyściutka i co smieszne zero łupieżu ( jest w okresie dojrzewania) a włosy po nafcie są poprostu piekne.

Gość kurde jak sie boisz kupować
w aptece to jedź do innej miejscowości!!!! Co za tępota. Im dłużej zwlekasz tym wieksza szansa że inni też to dostaną.

Gość aisa15
ja tez juz mialam az 2 razy to ochydctwo czy ta nafta pomoze?

oglądałam ostatnio program, w którym mówili, że najprostszy sposób na wszy jest taki: nałożyć na włosy baaardzo dużo odżywki (może być najtańsza), zostawić na parę minut, wszy nie będą miały jak oddychać i pozdychają, potem gęstym grzebieniem przeczesać dokładnie włosy, każde pasmo kilka razy pościeli nie trzeba prać, bo wesz poza głową ginie w ciągu kilku minut