Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrapka m

praca magisterska/ licencjacka--- o co chodzi z tym plagiatem?

Polecane posty

Gość choleryczka26
ja pierdziu, w pracy muszą być do wszystkiego przypisy, tym bardziej w humanistycznej, gdzie nie masz badań i własnych wniosków, ja taką pracę pisałam, przypisy muszą być po każdym akapicie czy to cytat czy nie ogólnie nie możesz zerżnąć żywcem musisz pozmieniać słowa, inaczej plagiat, cytatów też nie może mieć dużo, bo tak to każdy robiłby pracę składającą się tylko z cytatów bez przypisów może być wstęp odnośnie budowy pracy i wnioski na koniec więc jak sama widzisz czy masz przypis czy nie, nie możesz pisać żywcem, a jeśli żywcem to cytat, ale ich też nie może być duzo

Gość Lenka244
Witam. pisze troche zvinnej beczki szukam kogoś kto pisał pracę lic. bądź mgr. na temat sztuki Bieszczadów tzn. cos o ludach tam zamieszkujących niegdys o rzęźbie, architekturze, sztuce ludowej ogółem i twórcach ...gdyby ktoś posiadał pracę na podobny temat proszę odezwijcie się to dośc PILNE!!! z góry dziekuję:)

Gość gość
Witam Gdzie sprawdzę swoją prace licencjacką, czy to plagiat?

Gość gość
Witam, Chętnie pomogę w napisaniu parcy zaliczeniowej, licencjackiej, magisterskiej z dziedziny pedagogicznej. Kontakt ze mną to: motylekplock@o2.pl

Gość gość
jeśli napisałam próbne rozdziały, i promotor stwierdziła, że to plagiat i nie wie co zrobi ze mną. mam się martwić, nie wiem co robić???

Gość omomomom
witam, piszę prace magisterską, w sumie to zbliżam się do końca. Ciekawi mnie tylko jedna kwestia. Korzystałam z fragmentów swojej pracy licencjackiej, która była sprawdzana przez ten program. Było wszystko w porządku. Czy moja praca licencjacka została zapisana w tym programie? Czy mogę użyć tej samej treści w pracy magisterskiej?

Gość gdzie szukać  gdzie
hej;) jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej i moje pytanie odnosi sie o aktów prawnych, dziennika ustaw...jak mam tego szukac? tematem mojej pracy jest polityka regionalna UE. nie zawarłam w pracy ani aktów prawnych ani ustaw, a wydajemy sie z warto byłoby mieć jakies odniesienie do tego typu rzeczy a nie tylko książek:) bede wdzięczna za jakiekolwiek rady

Gość poprawaplagiatu
Oferuję profesjonalną i rzetelną pomoc w zakresie dostosowania prac licencjackich i magisterskich do wymogów uczelni. Zajmuję się korektą oraz edycją tekstu, poprawiam błędy ortograficzne, stylistyczne, interpunkcyjne, składniowe, gramatyczne. Napisałaś pracę i chciałabyś ją sprawdzić programem antyplagiatowym przed złożeniem do dziekanatu? Zapraszam do współpracy. Po sprawdzeniu w systemie antyplagiatowym okazało się, iż raport nie jest zadowalający? Jeżeli potrzebujesz pomocy w zakresie poprawy plagiatu - zapraszam do kontaktu: poprawaplagiatu@gmail.com Zapewniam ekspresowe terminy realizacji. Możliwy kontakt telefoniczny.

Gość Milenka76
Niestety linia pomiędzy tekstem będącym plagiatem i nie będącym plagiatem jest bardzo cienka. Nawet nie raz się nie spodziewamy, że nasz tekst okaże się być plagiatem. Wg mnie najlepiej jest sobie sprawdzić w jakimś programie pracę przed oddaniem jej do sprawdzenia uczelni. Takich programów jest dużo, pracę macie sprawdzoną w kilka godzin

Gość Inka60
Ja korzystałam właśnie z http://plagiatnever.pl/. Pisałam pracę sama ale nie jedna osoba też sama pisała a okazało się, że wykryło jej plagiat. Dlatego dla własnego spokoju wolałam sobie sprawdzić najpierw sama

Gość grześ w
Mo pisał pracę p. Zbigniew. Mogę polecić go z czystym sumieniem bo zdałem na 4+. Można pisać do niego zbyszek.walc84@wp.pl .

Gość rilyy
Na problem plagiatu jest prosta recepta, a jest nią napisać pracę samemu. Znaleźć materiały do pracy nie jest trudno. Można korzystać z google books http://studia.tv/google-books/ oraz bibloteki na ucelnii. W większości przypadków to wystarczy.

Gość Marinta
Każde prace są sprawdzane pod względem plagiatu w systemach typu http://plagiatnever.pl/ . Warto przed oddaniem samej pracy sprawdzić ją w takim programie, dzięki czemu będziecie mieli pewność, że praca nie została potraktowana jako plagiat innej pracy.

Gość gość
Pracę magisterskie warto sprawdzić programem antyplagiatowym www.antyplagiat.net.pl który raz zakupiony pozwala sprawdzić swoją pracę wielokrotnie, dodatkowo wystarczy kupić go 1 raz żeby móc go używać ze znajomymi więc wychodzi super tanio

Gość vin_
Do mojej pracy magisterskiej musiałem na moje nieszczęście wykonać badania ilościowe i powiem, że na początku to miałem spory stres, bo totalnie nie wiedziałem jak się do tego zabrać, jak stworzyć kwestionariusz, jak zakodować w bazie danych, na czym ma polegać później analiza statystyczna...Trochę popytałem ludzi na roku i mi polecono stronę www.plbs.pl . Napisałem maila, jeszcze tego samego dnia miałem odp. Polecam! Miły kontakt, wyniki badań opracowane z dbałością o szczegóły.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość kabuszka
Ja swoją zleciłam Proposterus Books. Oczywiście materiały zebrałam sama, natomiast oni zapewnili mi całą pomoc przy pisaniu i antyplagiat.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość

Gość Malina_1009
Pamiętam jak prawie na każdym seminarium mój promotor suszył nam głowę o bibliografię. Uważał, że to bardzo ważne, na początku myślałam, że przesadza, ale jak na obronie koleżanka miała problemy i musiała wysłuchiwać nieprzyjemnych komentarzy dlatego że zrobiła kilka błędów w zapisie, stwierdziłam, że jednak promotor ma rację. Jak pisałam, zawsze starałam się mieć jakiś wzór z którego korzystałam, trafiłam na http://www.pracedyplomowe.edu.pl/bibliografia-do-pracy-dyplomowej.html, gdzie jest wiele różnych przykładów i opisów. Cały czas korzystałam z tej stronki.

Gość gośka941
Niebawem na wszystkich uczelniach będzie program Genuino. Tutaj http://www.genuino.pl możecie o nim poczytać. Program Plagiat można oszukać, a Genuino nie. Skończy się przepisywanie prac i kupowanie na allegro. Ja się cieszę, bo przynajmniej zdobycie tytuły licencjata czy magistra będzie w końcu uczciwe.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość HaniaT
Bo po takie rzeczy trzeba sie zgłosić do profesjonalistów by takich własnie problemów nie było. Zobacz, ile możesz przez to stracić. A korzystając z usług takich firm jak ta www.edukacja-ty.pl będziesz miała pewność, że wszystko bedzie dobrze wykonane

Gość gość
Witam Oferuję pomoc w pisaniu oraz redagowaniu i przygotowywaniu materiałów związanych z pracami: * magisterskimi, * inżynierskimi, * licencjackimi, * zaliczeniowymi, * oraz innymi. Zapraszam do kontaktu mailowego: jarekmilczuk@o2.pl. Zapewniam raport końcowy antyplagiatu, taki sam jak uczelnie. POZDRAWIAM JAREK

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
warto tez miec kogos od korekty, prace to bardzo skomplikowane rzeczy do napisania, samemu po jakims czasie ciezko wylapywac bledy, literowki itp osobiscie moge polecic firme www.przeplata.info