Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka153

śmierdzące ciuchy po praniu helpppp

Polecane posty

Gość zeliwna miska
lo matko polsko, kalesonow nie nosze, a pranie wisi sobie ladnie z boku, bo mam bardzo duzy pokoj, a jak ma ktos przyjsc to zaden obciach, na szczescie nie mieszkam w Polsce.....

Gość eeee tam ja nie jestem
pruderyjna:-DRaczej bezwstydna;)Przecież suszę CZYSTE majtki a nie brudne:-P

Gość siakaś jedna
a mi reczniki zawsze smiersdza;/ Obojetnie jak nie wysusze,w czym nie wypiore i tak maja potem dziwny zapach. Czesto je piore z ubraniami, ciuchy pachna plynem do plukania,a reczniki..smierdza;( ak potem sie tym czyms wytrzec?

Gość no dobrze kalasonow
nie nosisz , no to majty kankany wisza w pokoju .

Gość zeliwna miska
niestety w lazience nie mam miejsca na rozwieszanie prania... jak jest ladna pogoda to wieszam na ogrodzie albo wystawiam tam cala suszarke.....

ja niestety mieszkam w Polsce ale jak ktoś przyjdzie a w p0koju na grzejnikach wiszą np. stringi to nie sciagam ich tylko sobie dalej wisza:-PPrzecuiez ta osoab ktora do mnie przychodzi tez nosi majtki;)NIC CO LUDZIE NIE JEST MI OBCE;)

ja niestety mieszkam w Polsce ale jak ktoś przyjdzie a w p0koju na grzejnikach wiszą np. stringi to nie sciagam ich tylko sobie dalej wisza:-PPrzecuiez ta osoab ktora do mnie przychodzi tez nosi majtki;)NIC CO LUDZIE NIE JEST MI OBCE;)

Gość Wrzeczy samej
majtki w pokoju , to obciach .

Gość zeliwna miska
na szczescie mam ladne majtki, a moj chlopak ladne bokserki, a nie takie powyciaganie majtochy jak zapewne wy!!!!

GÓWNO MNIE OBCHODZI ZE TO OBCIACH!oBCIACH TO KRAŚĆ CZY MIEC BRUDNE ZEBY CZY TLUSTE WLOSY!Nie wiem gdzie Ty mieszkasz(w POLCE!!!)ze gacie w pokoju to obciach!CO ZA POJEBANY KRAJ!!!!!!!!!!!!!

Gość olenka153
jaki obciach?chyba musza gdzies wyschnąc

Gość zeliwna miska
i co jeszcze w pokoju to obciach???

Gość zeliwna miska
------> eeetam ja nie jestem 🌻 🖐️ :) ciesze sie, ze jacys normalni ludzie sie tu wpisuja :)

to było do pruderyjnej osoby o nicku:Wrzeczy samej :-oTypowa polska wstydliwość!!Nigdzie kurwa na swiecie tego nie ma tylko w tym jebniętym kraju!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jeszcze taki problem
Na dziecka białych 100% bawełnianych koszulkach, zawsze po wewnętrznej stronie osadza się taki szary brud. Tak jest zawsze powyciągnięciu z pralki, z tego powodu juz wywaliłam kilka bluzeczek, nie daje się to cholerstwo usunąć. Czy ktos tak miał?

Gość W Warszawie mieszkam
i u nas sie gaci w pokoju nie rozwiesza !

Gość olenka153
do eeee tam ja nie jestem z tymi tłustymi włosami to prawda ze obciach [jak wiedze u kogos tłuste włosy to coś mi się robi ] a nie że wieszanie majtek w pokoju

------->zeliwna miska :-)🖐️Cieszę się,ze myślisz podobnie jak ja:-)Niestety w Polsce ludzie maja dziwna mentalność:-oWg nich wyprane majteczki na grzejniku to wsztyd a kradzieże,przemoc,rozboje i pijaństow na ulicy,nie wspominając juz o chamstwie którego w PL n9ie brakuje to nie:-oWkurza mnie taka dwulicość i hipokruzja,takie typowo Polskie zachowanie:-(Jestem Polką ale czasmi sie tego wstydzę jak patrze na zachowanie moich rodaków:-( Pozdrawiam gorąco🌻

Gość zeliwna miska
ja tez jestem Polka, ale nie mieszkam juz w Polsce ponad 4 lata i bardzo sie z tego ciesze.... nie wracam do RP, bo tu gdzie jestem zyje normalnie, bez takiej mentalnosci jakies przyklady mamy powyzej, o innych aspektach juz nie wspomne.... Pozdrawiam :)

no niestey w PL zamiast coraz lepiej robi sie coraz gorzej:-oWięc nie dziwię się,ze nie chcesz wracac,coraz więcej osób stąd ucieka,ja chyba za niegłogo zrobię to samo jak skonczę studia bo w tym kraju naprawde zle sie dzieje:-(Istny cyrk:-o

Gość zeliwna miska
w cyrku to przynajmniej jeszcze jest smiesznie czasami, a to co sie dzieje w Polsce to tragifarsa....

dokładnie!!!W cyrku przenajmniej jest smiesznie a tutaj....szkoda gadac:-(

Gość to zyj sobie za granica
i nie wchodz na Polskie strony internetowe i buzie trzymaj przy ziemi

Gość zeliwna miska
a kto mi zabroni tu wchodzic????? TY!!!??? Nie osmieszaj sie.... jeszcze jeden przyklad polskiego koltunstwa!!!

Gość eeee tam ja nie jestem...
a dlaczego ma nie wcvhodzic na polskie strony?????????Kazdy ma prawo wchodzic tam gdzie chce i nic Ci do tego:-PJestes wlasnie przykladem typowo polskiej mentalnosci i zaklamnia:-oSpadam stad bo juz mnie to wkurza😡Co za poryty kraj:-o Pozdrawiam wszystkich normalnie myslacych ludzi bez uprzedzeń i zaklamania tak typowego dla tego kraju:-( 🖐️

Gość eeee tam ja nie jestem...
zaikanm na dobre z tego forum bo rzyagc sie chce od tego polskiego chamstwa i prostactwa! zeliwna miska fajnie sie z Toba klikało:-) Pozdrawiam🌻

Gość zeliwna miska.
------> eeetam mam nadzieje, ze sie jeszcze pojawiasz, moze na innym topiku :) Buska😘

Gość o w morde

Gość o w morde