Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzytkowniczka soczewek

plyn Renu Moisture-Loc Contact Solution BauschLomb kto uzywal?

Polecane posty

Gość uzytkowniczka soczewek

chodzi o plyn do soczewek jest wycofany z obrotu i mozna oddawac go nawet jak sie nie ma paragonu bolą od niego oczy a co z soczewkami? przeciez zniszczyl je nam? co robicie z ta sprawą?

Gość lumbago
uzywam go od 2 mies. jak to mozna zwrocic do sklepu? ja kupilam w hurtowni 100 km od miejsca zamieszkania!

Gość uwazajcie na ten płyn
moiwli w zetce i tvn.. tam jest jakis grzyb...w innym kraju ludzie by proces wytoczyli firmie..zebraluby się a le nie my

Gość lumbago
gdzie jest napisane, ze mozna zwracac?!?!?!

Gość właśne
na pewno przyjmą do sklepu? naet używan i nawet jak nie ma się paragopnu?

Gość lumbago
no to wyglada na to, ze z tym oddaniem to sciema. szukalam w necie i nic nie znalazlam!

niech kazdy wejdzie sobie na strone vision express i tam wszystko jest napisane.... mozna oddawac bez paragonopw nawet jak ktos nie kupil i vision

zamias panikowac moze poszly bys cie do sklepu?? i zapytaly?? zamiast innych wprowadzac w blad i w panike?? prosta sprawa przychodzisz do jakiego kolwiek punktu sprzedazy nie wazne czy masz pelna, otwarta czy zuzyta do polowy butelke plynu czy tam kupilas plyn czy gdzies inndziej czy masz paragon czy nie oddajesz butelke i dostajesz w zamian granatowy plyn renu. o wszystko mozna zapytac i sie dowiedziec. druga sprawa plyn nie niszczyl szkiel skad ci wogle to przyszlo do glowy. oburzasz sie strasznie a nie masz pojecie jeszcze o co chodzi. proponuje poczytac http://www.twoje-soczewki.pl/ http://www.moistureloc.eu/pl/index.html http://www.moistureloc.eu/pl/faq_1.html#one wiadomo wszyscy jestesmy wsciekli nie spodziewalismy sie tego ale producent jest fer wymienia plyn za darmo na nowy tej samej wielkosci i pelny. takze mozna wymienic je w kazdym miesjcu w ktorym sprzedaja plyn firmy bausch&lomb. co do procesu to nie przesadzajcie moze go wytoczyc tylko osoba ktora doznala uszczerbku na zdrowiu czyli w polsce 1 sztuka i to nie wiadomo bo nie udowodniono zwiazku z stosowaniem plynu. chodzi tu tez o prawidlowe stosowanie plynu i nie oszczedzanie na nim. dokladne plukanie szkiel mycie rak... mysle ze producent zachowuje sie super mogl by wycofac plyn i nie wymieniac go a tak mozna isc z pusta butelka do salonu i firma refunduje wymiane. wiadomo ja tez mam ochote krzyczec i denerwuje sie ale nie wprowadzajcie w panike innych bo ja na poczatku jak przeczytalam to co piszecie nie tylko na tym forum to spanikowalam.

Gość to prawda
bez słowa mi wymienili

Gość ita06
Dzisiaj wymieniłam płyn bez problemu w zakładzie optycznym w Nysie,gdzie wcale wcześniej go nie kupiłam.Natomiast chcę podać do informacji wszystkich,iż w Prudniku przy ul.Górnej znajduje się zakład optyczny,w którym siedzi antypatyczna baba,od której wieje chłodem od samych drzwi.Półka zastawiona jest właściwymi płynami czyli RENU Multi Plus a ohydny babsztyl mówi,że płynu nie wymieni bo nieeeeeeeeeeeee!Ludzie,omijajcie ten pseudo zakład optyczny wielkimi krokami.A babol nie powinien tam siedzieć bo odstrasza klientów już samym sposobem bycia i nie tylko tym.