Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karmazynowa

Porzucona po 5 latach razem - prosze o wsparcie

Polecane posty

Nie wiem czy juz mowilam, ale dowiedzialam sie, ze on mnie zdradzil jak pojechal na urlop do Polski w lutym. Wlamalam sie mu na poczte i przeczytalam wszystkie maile od Niej. Wczoraj zdobylam sie na odwage i…zadzwonilam do Niej. Biedna dziewczyna…plakala mi w sluchawke pol godziny – ja tez o szukiwal. Jak wrocilam do domu i powiedzialam o wszystkim przyznal sie w koncu i dogryzal mi, powiedzial, ze ona to historia. Wiecie co jest najgorsze? Ze potem przepraszal mnie (szczerze) a ja zlapalam sie na tym, ze uswiadomilam sobie, ze nie jestem w stanie kontrolowac uczuc. Pomimo tego co zrobil bylabym sklonna mu wybaczyc gdyby mnie kochal I chcial byc ze mna. Jak mozna byc takim glupim? Nie wiem. To chyba jest milosc. Nie wiem tym bardziej jak sobie z tym wszystkim poradzic. Tej dziewczyny tez mi zal, ona nie jest tu nic winna. Mam nadzieje, ze rozmowy z nia (bedziemy w kontakcie) ujawnia cos dzieki czemu znienawidze go I jakiekolwiek pozytywne uczucia znikna. Nie chcialabym sie bowiem ponizac. Chce zapomniec :(

Karmazynowa trzeba sie od tego odciąć jak najszybciej...i nie rozpamiętywać...nie poniżać się...nie chce Cie niech sp...dala!!! Mam nadzieje, że nie pozwolisz mu wrócić do siebie. Ja mojego o nic nie błagałam i błagać nie będę, on jest niedojrzały, sam nie wie czego w życiu chce, no i przede wszyskim boi się przyznać (zupełnie nie rozumiem dlaczego), że mnie nie kocha i że ma inną. Ale co mnie to obchodzi, odcinam się od tego. Kij mu w oko i siekierka w plecy...ch..z nim, nie chce trudno, ja płakać nie będę, mam swoje problemy i swoje życie, a on jest skoncentrowany wyłącznie na sobie, czas rozwinąć skrzydełka i odlecieć w siną dal...:P Niech moc będzie z Wami:P Amen.

DYSTANS...dystans...powtarzam to sobie i Wam:P I dalej...Mantrujemy....

ja już się uwolniłam od wszelkich myśli z nim związanych :D. Wam też się uda. Musicie być silne. Pozdrawiam ciepło :) Trzymam kciuki :)

Tak przeczytałem sobie 1 i 5 stronę i... Dziewczyny, trochę szacunku może dla siebie ? Ja rozumiem, że rzucił, że to nie jest miłe, ale jak można dzwonić do niego codziennie, skoro on zerwał i nie chce widzieć ? Gdzie takie naiwne, wręcz głupie dziewczyny są ? Jeśli wróci z litości że błagacie go o to to jaką wartość będzie miał ten związek? A jeśli nie wróci to czego oczekujecie? Że wyzwie Was przez telefon, czy przeleci przy Was panienkę i powie wybacz kochanie, przecież mnie kochasz, teraz możemy być razem ? Echhh, nawine...

Dokładnie to samo napisałam DeGie, dokładnie...szacunek dla siebie przede wszystkim:) Karmazynowa, mnie już też obskakują jakieś bubki, ale mam ich gdzieś...muszę odpocząć....potem trochę zaszaleję z facetami...a w międzyczasie pewnie poszukam jakiegoś porządnego, takiego do kochania:)

Gość Ankaaaa1982
czesc dziewczyny, jak tak czytam Wasze wypowiedzi to tak jak bym znala to z autopsji:) szkoda ze mam tak malo czasu bo zaraz wychodze z pracy, ale powiem Wam jedno, po nocy zawsze przychodzi dzien, a co Was nie zabije to was wzmoni:)za jakis czas kiedy ochloniecie bedziecie sie z siebie smialy ze takie"glupiutkie" bylyscie. Teraz Wam sie wydaje ze bez niego sobie nie poradziecie, ale uwierzcie mi tylko tak wam sie wydaje. Meczycie sie i to strasznie ale wiecie co? to minie uwierzcie mi, jedno wam powiem, szanujcie same siebie, i nie dajcie soba pomiatac, trzymajcie sie cieplutko i zobaczycie jeszcze swiatelko i dla was zaswieci:) buiaczki

kochana jestes z TOba!!!!!ja jestem tez w takiej sytuacji..trzymaj sie kochana bede o TObie myslec

napisałam ja de...bilka pokręcona cala prawdę o nim wtedy i po czym ja płaczę?????? 21:52 ka-fe-te wnerwia mnie mój facet, moze powinnam nazwac go eks bo: olewa moje potrzeby, nigdzie nie wychodzimy, nie kochamy sie od jakiegos czasu bo on \"nie moze\", \"nie chce mu sie\", \"jest zmeczony\" a kurwww spi do poludnia;/ kiedy sie nie spotykamy to nie raczy wyslac nawet jednego smsa, nigdy do mnie nie dzwoni, jesli ja sie nie odezwe pierwsza to on moze milczec po wsze czasy a jesli juz sie spotkamy to nie mam z nim o czym gadac bo albo kurww samochod albo kurwww komorka albo kurww jego poje...ny pies;/ albo siedzi przy kompie i nie raczy dupy ruszyc a jak go prosze zebysmy gdzies wyszli to on zawsze znajdzie powod zeby zostac w domu, no ale pieska ZAWSZE wyprowadzi, wtedy nagle moze wyjsc:/ kurrrrrr pozyczonej kasy nie oddaje, ale kumplowi zawsze zwroci na czas no bo to przeciez sprawa honorowa taaaa...a ja moge czekac;/ dupek nie odwiedza mnie, zawsze musze jezdzic do niego bo kurr on na benzyne kasy tracic nie bedzie;/ itd itp..po prostu W...ERWIA MNIE!!! no musialam to napisac zeby na wlasne oczy zobaczyc ze ten zwiazek nie ma przyszlosci THE END...