Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic

syn wyciaga na mnie reke

Polecane posty

Gość zły facet
widzisz xxxxxxxxxxx to ja jestem ten zły, na którego się skarżą.....

Gość Jajcasz
Wy wszyscy macie jakies problemy...!!!Ja nie wiem ..!!!! tą dziecko Bije..!!!Temu smutno jest...!!A ja mam to głęboko w 4-literach......:) I TAK POWIEM BO MNiE BOLI:)

Gość syn wyciaga na mnie reke
To nie jest tak,kiedys moje dziecko mi powiedzialo mamo nam tak jest dobrze samym.Niechetnie przyjal wiadomosc o tym ze Adam z nami zamieszka.Nie kochalam tego czlowieka ale potrzebowalam wsparcia psychicznego.Mydlil mi oczy wiedzial,ze go nie kocham ale dazyl uparcie do celu.Mowil,ze pomaga nam bezinteresownie.Czulam ze to nie tak ale glupio brnelam dalej.W koncu zaczelismy sypiac razem,byl moment ze nawet pomyslalam,ze bedzie dobrze.Mylilam sie.Byl zaborczy,zazdrosny,ponizal w moim domu w obecnosci moich znajomych.Ba,potrafil nawet ich wygonic jak mu cos nie pasowalo.Czasami balam sie wracac do wlasnego domu.Opowiedzialam mu o swoich wczesniejszych zwiazkach a on to wykorzystal.Wyzywal mnie przy kazdej okazji,jak sie poklocilismy to chodzil do mojego syna i mowil jaka to ma mamuske,zrazal go do mnie.Kupowal mu co chcial i w ten sposob krok po kroku zaskarbial sobie zaufanie mego syna.Zawsze bylam zaradna i dbalam o wszystko.Sytuacja diametralnie sie zmienila od kiedy ten czlowiek zaczal mnie wyzywac,bic.Ublizal mi i poniewieral,mowil ze bez niego jestem zerem,nikim.

zly facet ja potrafie krytycznie na siebie patrzec.Nie mysle,ze nie ma w tym mojej winy ale w koncu musze powiedziec dosc i twardo przy tym trwac.W przeciwnym wypadku strace syna,a jestem na dobrej drodze...

Gość zły facet
Iwona nie pisz bzdur, ty tu strasznie kłamiesz

Gość zły facet
to nie jest prawdą ,że zaczelismy sypiać ze sobą, po tym jak straciłaś rodzicow , i zacząlem pomagać!chciałaś zdradzic piotrka i robiłaś co chcialas, a towarzytwo wyrzucałem bo z nimi piłas,nie stać mnie było na kupowanie wszystkiego dziecku,ostatnio kupiłem mu sopodenki, bo nie miał w czym chodzić, a jakie mu pieniądze cdawałem czsem pięć zł?!ja Go nie ku[piłerm,poświęcalem Mu czas xkiedy Ty go nie mialas , masz czasw dla znajomych, na picie i urojone problemy

Gość zły facet
zaciągnąlem kredyty i je splacam ,ty mialas tyle szacunku,że mialaś mnie za nic napisztu na forum,dlaczego mnie z domu wczoraj€ wyrzuciłas?! bo pracowalem od rana i nie wysechł beton, i nie mgłem zaciągnąć gipsem,napiłem się piwa i grałem nba komp, nie jestem niewolnikiem, to Ty mnie terroryzujesz i dlaczego pobiłaś dziecko? bo widział to i się wstawił, czy myliswz, że tak można każdym pomiatać?! psa się z domu nie wyrzuca, a Ty nawet dziecko,a jak byłas pijana jadlas psie jedzenie i dostałś kota , to Ci wybaczylem i powiedziałem...szkoda pisac , nie ma czlowieka żeby widział co ja ,tylko BÓG wie jaka jest prawda!!Nie rób z siebie ofiary....

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
i tu jest dowód na to, jak łatwo zniszczyć człowieka... Do autorki.... Nie tłumacz się, nie musisz... Nikt nie ma prawa Ciebie oceniać. Do zły facet: Coś Ci powiem... kłutnie zawsze były między ludźmi, ale jeśli któraś ze stron wtrąca to dzieci, buntuje przeciwko własnemu rodzicowi, TO JEST KARYGODNE! Gdyby ojciec Ci mówił, że twoja mama jest bee też byś na nią patrzył krytycznie.. Spróbuj sie postawic w sytuacji tego dziecka... i twojej matki, później mów!

no coz do tego stopnia moje dziecko jest pod wplywem tego czlowieka ze wchodzac i widzac gdzie pisze poszedl do ciotki i powiedzial mu o tym.Ja nie mam nic do ukrycia.Nie bede komentowac tych bzdur...

Zastanawia mnie dlaczego sie wycofal,ciezko zniesc slowa krytyki...Ja nigdy juz nie pozwole aby ktokolwiek burzyl moj i syna spokoj rodzinny.Nie ma dla mnie znaczenia co ten czlowiek pisze poniewaz w koncu przejzalam na oczy i musze walczyc o dobro dziecka.

Zly czlowieku dlaczego nie dasz mi spokoju???Dlaczego z godnoscia nie pojedziesz do siebie tylko tkwisz obok w domu???Czego oczekujesz???Jaki masz cel w buntowaniu mojego dziecka???Co chcesz osiagnac???Nawet tutaj dotarles szpiegu...To smutne

Gość mistrzowska prowokacja
jednak podszyw wciąż żyje:D :classic_cool:🖐️

Wstalam,dzisiaj mam spotkanie w sprawie pracy.Czuje sie fatalnie,ciagle mam niepokoj wew.Z synem probowalam rozmawiac ale to nie takie latwe.Chyba musze zmienic pseudo poniewaz osoby,ktore nie powinny maja tu wglad...Ciesze sie,ze moge tu sobie popisac,tak jakos razniej.

Gość Marek1410
Tu na forum możesz otrzymać rózne opinie, ale Tobie potrzebna jest pomoc. Moja rada: idź do oddziału pomocy społecznej, czy to gminnego czy miejskiego i porozmawiaj z pracownikiem Twojego rejonu. Ja wiem, że to trudne, że wstyd, ale jeśli nie przekroczysz tej granicy, nie powiesz stop, wyrazisz przyzwolenie na takie traktowanie. Możesz mi wierzyć, że nikt tam nie będzie Cię krytykował albo się śmiał, jeśli tylko będziesz chciała sama sobie pomóc ludzie tam pracujący napewno pokierują Cię. Napewno będzie potrzebna pomoc psychologa i pedagoga przede wszystkim Twemu synowi. Zyczę powodzenia.

Dzieki Marek1410,zdaje sobie sprawe,ze musze udac sie po pomoc.Tak zrobie.Smutno mi strasznie i serce sie kraje.Ciezko mi bardzo.Dobrze,ze mam neta...chwala Bogu!!!

Pewnie masz racje...GRATULUJE!!!Widac ze to mocno przemyslane...