Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka Witka

nie czuje, że rymuje

Polecane posty

Gość to moze i ja mogę
Nie należe do dzierlatek bo mam juz nie naście latek synka sobie położyłam i juz do Was powróciłam Jeszcze mnie nie znacie wcale no i chociaz jest wspaniale pytać wcale nie zakaże com jest warta wam pokaże lubie rymy i średniówki lecz nie łamię tu stalówki i do rymów sie przyłączam choć rozpływam sie z gorąca Topok swietny ja wymiekam i napewno go zapamietam

Słodkich snów tygrysku miły co by się słodkości śniły. Mnie łożeczko także woła już jest smutno dookoła. Jutro znowu cięzki dzień chociaż ze mnie zaden leń. Zaraz piątek , więc okazja wyśmienita na balangę dla kobitek ... Już wódeczkę dla nas chłodzę zaraz zycie wam osłodzę. Teraz mówię wam pa pa jutro rymy na sto dwa ... :)

Gości nowych z pomysłami bardzo chętnie tu witamy. Mądrych główek mało mamy, podszywaczki odstraszamy. Topik nasz jest pomysłowy nie dla każdej głowy ! Gości miłych zapraszamy i do rymów zachęcamy.

widze,ze towarzystwo sie powiekszylo z dnia na dzien jest bardziej milo:P witam nowe rymowanki pewnie macie ze soba szklanki:P bo my tu prawie zawsze pijemy i kileliszkow nie potrzebujemy wolimy ze szklanic czadu dawac a nie kieliszkami sie zabawiac:) poadrawiam was wszystkich cieplutko do jutra-dzisiaj:o-bedzie milutko

Witam ,Wedel sie odzywa czy nie piekna moja ksywa?;) Lubie rano porymowac, troche w glowce pomajstrowac Jestem bardzo wrecz przejeta, czy o naszym topiku nikt dzis nie pamieta???:(

Witam Wedlu miły o nim my nie zapomnimy ja tu z rana zawsze wchodzę i rymuje sobie srodze :)

Teraz idę zrobić kawę bo inaczej padne na ławę moze sie ze mna napijesz czekoladką poczęstujesz;)

Gość Wedel...
Podszyw z rana nie jest zły szczególnie jak ktoś zamiast pracować pisze farmazony - JAK TY

Oj moj Drogi Zlodzieju nicka, niech Pan szybko z forum znika! Ja rymowac Ci sie chce prosze bardzo-beze mnie!:P

Gość Wedel...
O zgodę się pytać nie będe Więc odczepcie drodzy sie

Oczywiście ze nie musisz lecz zgoda tu panować musi wiec badz miła i łagodna a będziesz z nami rymować mogła na rymach cie powitamy i bedziemy razem chlały;)

Czemu nicka mi kradniecie? Czy to ladnie-powiedz przecie? Moj nick jest wyjatkowy,bardzo slodki-unikatowy. Moze inny wpadnie Ci do glowy? Ano,mam jeszcze pytanie co jedliscie na sniadanie?:)

Na śniadanie zjadłam sobie kawał chleba z baleronem teraz siedze najedzona i do pracy niegotowa a tak serio - koniec przerwy czas do pracy nabrac checi :)

A ja zjadlam pomidora i do tego 2 jajora nie chce byc juz na tej diecie i co na to mi powiecie???

czas bym i ja zarymowala i w koncu sie odezwala;) dom juz posprzatalam obiad ugotowalam i sie strasznie przy tym zmachalam:) teraz czas na leniuchowanie i z Wami tutaj rymowanie:) wiec czekam na Was tu kobiety nie moglam byc tu wczesniej niestety jakis podszywacz zamieszal powaznie posluchaj podszywaczu mnie teraz uważnie!! chcesz tu jeszcze kiedys wrocic to nie mozesz sie tu klocic bo ten topik nie jest od tego by najezdzac na kazdego wszyscy sa tu pokojowo nastawieni i tak bedzie zawsze i nigdy sie nie zmieni:) teraz do Tych co tylko czytaja i zarymowac sie obawiaja rymujcie drodzy bez krepacji w tym co pisze jest duzo racji rymy same do glowy przyjda i w wielkich ilosciach z niej wyjda;) wiec do dziela moi mili zarymujecie-bedziemy pili ;):P gdzie Ty bombo sie zgubilas pewnie znowu sie upilas;) 🌼

Witam Panie i Panowie Pozostanmy w tajnej zmowie: Gdy Podszywacz tu sie wtyka Niech kto moze- oko przymyka;) Mysle,ze najlepsza to taktyka Teraz czekam na mezulka Taka ze mnie to bidulka... Co na wakacje porabiacie Dokad w tym roku sie wybieracie? Ja w tym roku siedze w domu Lecz nie mowcie tego nikomu...

Ktoś tu wsadził kij w mrowisko i zrobiło się ściernisko. Podszywaczy nie lubimy i namiętnie ich tępimy. Oczywiście rymem srogim nasz czas jest zbyt drogim :) Lepiej pośmiać się do bólu wypić piwko i iść lulu ... Witam wszystkich rymowaczy za wyjątkiem podszywaczy. Ja na obiad jadłam placki i na szczęście nie mam straczki.:P Teraz winko se popijam i rymami powywijam. Na wakacje żadne plany , bo skończyły się dolary .:( Mam ja w okolicy swojej mnóstwo lasów i ostoje i jeziorka do kąpieli i nie tylko od niedzieli. Na piweczko wyskakuje potem soboe pobaluję, imprez letnich będzie mnóstwo na nie zrobię się na bóstwo. Mnie wystarczy leniuchować żeby później nie żałować. Książkę wchłonąć jednym tchem, na śniadanko wsunąć dżem. W necie trochę pobuszować a wieczorkiem pobalowac.

Teraz czas na rymowanko a za chwilkę będzie śniadanko zjem sobie dużego rogala bo już zgłodniałam od rana. Na topiku cisza od rana chyba nikt nie dostał bana?:> Podszywacze to są mendy trzeba ostudzić ich zapędy raz już nam się to udało a jak będzie im za mało to sie bardziej sprężymy i ich stad wy...gonimy :P

Bomba faktycznie nam sie straciła gdzież się podziała nasza dziecina? Na innych topikach tez jej nie widać co sie stało? Możemy gdybać... Bombo kochana do nas wracaj i sie nigdzie nie zatracaj Smutno bez twoich rymów nam daj nam choćby jakiś chłam :P Oczywiście żartowałam z twoich rymów sie nie śmiałam doskonałe są one przecie wszyscy o tym dobrze wiecie Zrób tu wielki wybuch nam i zarymuj tram ta tam :classic_cool:

Witam dzisiaj weekendowo tak spkojnie,pokojowo Podszywacze - odpoczywaja nawet sie juz nie wtryniaja:D

hejka kobiety co porabiacie? czy siedzicie dzis w swej chacie? moze wyszlyscie na lono natury lub w knajpie siedzicie przez te chmury;) ja z Helga idziemy na urodziny to malo nam znanej dziewczyny;) szykuje sie impreza czadowa bedzie libacja alkoholowa lecz nie moge przeholowac jutro do pracy musze powedrowac:o nie cieszy mnie to wcale ale ja to wale:P pozdrawiam Was cieplutko i buziaczki sle szybciutko 🖐️👄

Ja ogladam dzisiaj mecz Niemcy-Argentyna boli mnie troche moja lepetyna:( Pije piwo,kibicuje Bardzo nieladnie sie zachowuje:(

Napiszę wam coś smiesznego przekażcie to swoim kolegom: Co się komu od życia nalezy kto chce niech wierzy: MINISTER : porsche, whisky i artystki, POSEŁ; mercedes, koniaki i kociaki, DYREKTOR;polonez, starka i sekretarka, PRACOWNIK UMYSŁOWy;autobus, czysta czerwona i własna żona, PRACOWNIK WYKWALIFIKOWANY; motocykl, dwa piwa i byle dziwa PRACOWNIK NIEWYKWALIFIKOWANY; tramwaj,zupa i byle dupa, ROBOTNIK; łopata,taczki i dupa sprzataczki, CHŁOP; bimber, kilka uli i dupa krasuli, BEZROBOTNY; modlitwa, łączka i własna rączka, WIĘZIEŃ; okno, krata i dupa kamrata, EMERYT; telewizor, herbatka i \"Jacek i Agatka\"\'.

Jak sie macie ? Adwokacie? Czy Wedel ,Madziuchna ,Helga i Nowa Zawsze sie napić gotowa?:D Wy zawsze tak duzo pijecie? Czy tylko dla potrzeb rymu tak udajecie? Robie teraz z truskawek dżem Gdy zrobi sie zima na pewno go zjem. Przyniose i Wam go troszeczkę Zamiast kapuscianej diety-zjecie słodką kanapeczkę.

My pruderii nie uprawiamy a wódeczkę popijamy wszystko jednak pod kontrolą dopóki wątroby nas nie zabolą.:P Rymy składamu czasami wszak jestesmy artystkami. A z artystami tak bywa że lubią napić się piwa.... Jesli macie czasu odrobinkę wpadajcie tutaj poprawić nam minkę :) Nie uciekaj Bombo od topiku żeby nie obudzić się z ręką w nocniku:( Wykasują nam moderie tematy i zmuszone będziemy uciekac do chaty. I popijać bez rymów w kąciku Ja tak nie chcę ! Ja chcę na topiku! Jest nas mądrych głowek niewiele nie zostawiajcie nas przyjaciele. Przyniosę wam winka, ciasteczka i kwiatki dobry humor, słoneczko i szmatki zwiewne i kolorowe tiulowe jak lato I co wy na to ? :)