Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka100

jaki to jest sex francuski?moze mi ktos wyjasnic?

Polecane posty

Gość ploser
no to sie zgódz jak ci tak mówi intuicja

Gość Maciejas
"Zgodz sie, jak ci mowi intuicja"?..jasne, teraz mówi, ze tak, a za pol roku bedziesz załowac.. ale - za przeproszeniem - laski sa glupie, musza cos zrobic, zeby sie sparzyc, bo jak im sie mowi "nie" to nie wierza i nie sluchaja, dopiero gdy zrobia i zaluja, to madrzeja.. ale zeby za wczasu zapobiedz bledowi to nie..ehh..

Gość Hary
"Bo to zła kobieta była..."

Gość maloistotne
czemu dziewczyny sa glupie , nie wszystkie zaluja tego co zrobily, a jednak nie sa uwazane za dz*wki .. mezczyzni popatrzcie na siebie, co Wy robicie a pozniej krytykujcie naaaas.

Troche odbiegacie do tematu .ja tak sobie czytam i wam powiem ze warto jest poczekac z tym wszystkim chociaż lasek do okoła jest pełno i za kasę ma sie wszystko to ja jednak czekałem do ślubu i to nas najbardziej podnieca znamy sie do dzieciństwa i od zawsze ciągło nas do siebie . Jakos nie kręci mnie myśl zeby byc teraz z inna laska i huk wiadomo co ona ostatnio miała w ustach

Gość Moja brocha
Psite

Gość Moja brocha
Psite

Gość dev1lek.
Ale macie ludzie pojęcie, nawet Ci którzy z sensem próbują coś napisać, ośmieszają się. Dla mnie temat porażka.. 13-latka pisze, że chłopak chce to z nią zrobić a ona się zastanawia.. Dziewczyno, zastanów się nad życiem... Szkoła.. Coś w życiu osiągnąć a na seksie świat się nie kończy, dorośniesz to sama to zrozumiesz. Zmarnować sobie życie w tak młodym wieku? Będziesz tego żałowała i ja Ci to mówię;). Oczywiście to jest Twój wybór.. Twoja wola i Twoje ciało.. Ale jak dla mnie to jesteś za młoda na takiego typu rozrywkę seksualną. Pozdrawiam ;s

hmm ciągło ktoś tu napisał francuski czy włoski to to samo

Gość dev1lek.
Jedynie modrym komentarzem, który tutaj zauważyłem to Magda eM napisała, większość, dno.. Aż się włos na głowie jeży, że Polacy są takimi bez mózgami.. Oczywiście nie wszyscy..

Gość Wepi1
Jestem mily przystojny i lubie sex dyskretny i bez zobowiązań jesli jest chętna pani to zapraszam i prosze pisac na emaila wepi1@o2.pl

Gość LORDS
TO SEX W DU.PE

Gość sexuolog
moid drodzy powiem tak jesteście wszyscy pojechani nie możecie wytłumaczyć dziewczynie o co chodzi tylko sie zbijacie?? ja tesz kiedyś nie wiedziałam kolezanko wiesz jak zrup naj lepiej spytaj sie swojego ch,łopaka jak to jest a tym że sie spytasz skorzystasz bo będzie wiedział że niczyj huj nie był w twoich ustach np i powiec że może ci to nie wyjśc bo jeszcze nigdy tego nie robiłaś i zapewnij że drugim razem będzie lepiej (i tak powie ci że było dobrze ) :) głowa do gury może taki rodzaj sexu wydaje sie zboczony czy co ś ale dobrze jest sprubować czegoś nowego :) polecam :) głowa do gury będzie dobrze

Gość gość
koledze polecamy zajrzeć do słownika ortograficznego, albo w końcu ukończyć edukację w szkole podstawowej ; p

Gość gość
A jako,ze ten kolega pisal 3 lata temu,to ortografie moze i poprawil !

Gość gość
po francusku to znaczy między pachą