Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La_fleur

SPOSÓB NA SPÓŹNIAJĄCY SIE OKRES

Polecane posty

Gość ówczesna
Okres spóźnia mi się już tydzień. Nie współżyłam z chłopakiem - nie wiem co o tym myslec. Poradzcie coś!! Ta luteina i malwa pomaga naprawde?? Z góry dzięki

Gość kasiula 999
Witam :) mam 16 lat i miesiączkuje już od w sumie 5 lat ale wciąż mi się okres spóźnia mam tak co 40 dni raz co 34 raz co 2 miesiące no nie wiem ale coś jest chyba nie tak współżyłam z chłopakiem i raz była obawa ze w ciąży jestem ale robiłam test i nie byłam... teraz już nie współżyjemy bo w sumie 2 razy to robiliśmy i dalej nie mam on się martwi mówi żebym poszła do ginekologa ja mówię ze chyba nie ma potrzeby ale nie wiem co am robić... odpiszcie

Gość mikoooooooooo
Witam. Mojej kobiecie spoznia sie okres juz 9 dni. Kochalismy sie z zabezpieczeniem (gumka), przed wytryskiem zawsze wychodze dla wiekszej pewnosci. Zrobilismy test ciazowy po 3-4 dniach spodziewanej miesiaczki, ktory wyszedl negatywnie. Czy przyczyną az tak opozniajacego sie okresu moze byc stres? Jakie moga byc inne przyczyny takiego opoznienia?

Gość Madziolowata
a ja okresu nie mam od prawie 1.5 miesiąca ;/ Czym to może być spowodowane? Nie przeżyłam jeszcze pierwszego razu.

Gość Madziolowata
A ja okresu nie mam od prawie 1.5 miesiąca. ;/ Czym to może być spowodowane? Nie przeżyłam jeszcze pierwszego razu.

Gość Madziolowata
A ja okresu nie mam od prawie 1.5 miesiąca ;/ Czym to może być spowodowane. Nie przeżyłam jeszcze swojego pierwszego razu.

Gość wella20
Witam! ja mam podobny problem, okres spóźnia mi się już tydzień wcześniej nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało... kochałam się z chłopakiem ale zabezpieczaliśmy się i gumka nie pękła nie zsunęła się a nadodatek w dni najbardziej płodne stosowaliśmy stosunek przerywany oczywiście z prezerwatywą. Dodam jeszcze że ostatnio miałam problem z pęcherzem co prawda trwał on 3 dni, zażyłam mocną tabletkę. Dziewczyny pomocy bo zwariuję !

Witam wszystkie Panie. Moja historia wygląda tak : w lutym odstawiłam tabletki anty w marcu i w kwietniu miałam normalną miesiączkę ( nawet regularną) teraz okres powinnam dostać w czasie majówki, ale nie ma go do tej pory. Jakiś juz czas chodzę rozdrażniona, ale ciąże wykluczam, bo wypadało by, że jestem w 4 miesiącu. Miałam kilka razy lekkie bóle w podbrzuszu i to by było na tyle. W przyszłym tyg mam zamiar odwiedzić ginekologa, ale do tego czasu być może któraś z Was, będzie mi mogła jakoś pomóc?

Witam,spóżnia mi się okres 5 dni dokładnie dzisiaj jest. kocham sie z chłopakiem w prezerwatywie i na długo pred wytyskiem wyciąga ze mnie. pobolewa mnie brzuch jak na miesiączke ale nic mi nie leci. czym to moze być spwodowane? jestem strasznie zestresowana ze moge być w ciąży a jeszcze przez ten misiąc denerwowałam sie bo okazało sie że mój dziadek ma nowotwór. teraz strasznie stresuje sie ze nie mam tej miesiączki ;| nie wiem czy już panikowac i iść po test prosze pomóżcie.... dodam ze czasami mi sie spózniał 2-3dni a dzis juz 5 ;|

Gość Tomacolada
Witam, widze, ze wszystkie mamy ten sam problem. Zyje ostatnio w okropnym stresie i spoznia mi sie okres. od listopada miałam super regularnie okres, potem [mysle, ze na skutek stresow w szkole i zapalenia 1 papierosa] spoznil mi sie 20 dni, czyli dostalam pod koniec maja, na poczatku czerwca. Ostatnio kochalam sie z chlopakiem, a raczej uprawialismy petting, jest prawie niemozliwe, ze doszlo do zaplodnienia, tego jestem pewna. Ale mimo to ciagle sie stresuje, czy ta czarna malwa dobrze dziala? Stosowalyscie ja? Probowalam sie uspokoic, ale nie potrafię. ; < juz miesiac od ostatniego okresu a ja sie tak boje. Nie sadzilam, ze kiedys to powiem, ale ile ja bym dała za okres a za regularny to juz szczyt marzen. ;

Gość Annna88
A ta malwa co o niej piszecie moze wywolac kores nawet jak jestescie w ciazy?

Gość paulomaldini
witam was wszystkich... Mam problem. ja i moja dziewczyna zyjemy od dwoch dni w stresie.. bojimy sie ze wpadliśmy;( Okres dziewczyna ma zazwyczaj regularnie .. choc ostatnio jej sie az o tydzien przyspieszył ... teraz znow miała wedlug obliczen dostac 9 a nei dostała ..;( kochalismy sie strasznie malo w tym miesiacu. Czy mozna stwierdzic po 2 dniach ze sie jest w ciazy ?

Gość :(POMOC
Hej Dziewczyny mam problem chyba jak każda tutaj brak okresu bardzo sie boje bo to juz 17dni spóźnienia Kochaliśmy sie z chłopakiem bez zabezpieczenia ale chłopak nie wypościł do środka robiłam 2 testy i wyszły negatywne ale dalej sie boje:( co jakis czas boli mnie brzuch tak jak bym miała okres:( proszę o szybka odpowiedz

Gość :(POMOC
chciał sie zapytac czy to moze byc jednak ciąża?

Gość truisme
ech przyznam szczerze, ze mam podobny problem ;/ zawsze miałam problem z cyklami... nie zawsze były regularne :( ale teraz to juz przesada... okres spóźnia mi sie 13 dzień :( przyznam , że z moim chłopakiem uprawiam sex bez zabezpieczenia ale on nigdy nie skończył w środku ;/ ostatnio mam sporo stresów szkoła i w ogóle moze to od tego ? dodam , ze odczuwam jakiś ból w podbrzuszu do tego bolą mnie piersi i jak przed każdym okresem boli mnie pod prawą pachą... do tego od jakiegoś czasu z pochwy wydziela mi sie jakiaś dziwna biała maź ... czy to moze mieć związek z jakąś chorobą ?

hej dziewczyny okres spoznia mi sie ponad 3 miesiace nie wiem dlaczega pomozcie:(

Gość Naia19
Hej mam pytanie, mam 19 lat, ostatnio z moim chłopakiem kochaliśmy się około miesiąc temu... W czerwcu miałam okres 26 , nie pamiętam ile trwał, jeżeli dobrze kojarzę skończył się w ostatni dzień czerwca lub pierwszy dzień lipca. Przez cały lipiec nic, a powinien przyjść 28 lub 29. Odczuwam lekki ból w piersiach, a przedwczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. (Raczej nie miewam regularnego okresu). Czy mogę być w ciąży?

Gość agu24244
Hej dziewczyny. Staramy się z moim M o dzidzusia, okres mi się juz spoznia 10 dni. 4 dni temu zrobiłam rano test i negatywny, dzisiaj zrobiłam po południu i tez negatywny. Nie wiem co robić?

Gość Kitta
Hej:) mam problem i sie troszke stresuje. Nie mam okresu od chyba 2 miesiecy albo nawet i dlużej . Niewiem co mam robic . Pomocy . Proszę ;)

Gość natalia19931
Cześć dziewczyny.Mam mały problem,spóźnia mi się okres od 4 dni.Ostatni raz uprawiałam seks w lutym,ale w sierpniu pieściłam się z chłopakiem.We wrześniu miałam normalnie okres,znaczy w lipcu wylądowałam w szpitalu z powodu nieprawidłowego krwawienia przedmiesiączkowego.Czy to dlatego mi się spóźnia. W innych miesiącach miałam na odwrót był wcześniej. Czy to moze być jednak ciąża poprzez pieszczoty?

Gość Anja95
cześć ;)) okres spóźnia mi się już 2 tygodnie i martwię się troche, mam 15 lat i seksu jeszcze nie uprawiałam więc co to może być.? i co zrobić żeby go wywołac i nie zaszkodzić sobie.?

Gość awewqe
gfgsfde

Gość emenemsss
Anja95 - jestes mloda, masz nieregularny cykl. ja odkad dostalam okres nadal mam nieregularnie, w tym ze moje cykle tak wahaja sie 30-35 dni. nie ma sie czym martwic, organizm potrzebuje czasu :)

Gość jdjdjdjdjdjdjlalalal
Hej. Mam ogromne pytanie. W sierpniu mialam swoj pierwszy raz, zabezpieczalismy sie. pod koniec wrzesnia dostalam okres. od tam tej pory nic. okres spoznia mi sie okolo 15dni. dzisiaj zrobilam test. wyszlo ze nie jestem w ciazy. czy jednak jest mozliwosc ze jednak jestem.? czym jest zwiazane ze nie mam miesiaczki.? mam 16 lat.. czekam na odpowiedz.

Gość jdjdjdjdjdjdjlalalal
Hej. Mam ogromne pytanie. W sierpniu mialam swoj pierwszy raz, zabezpieczalismy sie. pod koniec wrzesnia dostalam okres. od tam tej pory nic. okres spoznia mi sie okolo 15dni. dzisiaj zrobilam test. wyszlo ze nie jestem w ciazy. czy jednak jest mozliwosc ze jednak jestem.? czym jest zwiazane ze nie mam miesiaczki.? mam 16 lat

Gość !!!!
Hej mam pytanie słuchajcie; kochałem sie ze swoja dziewczyna A ona w trakcie stosunku dostała okresu/plamienia lecz to trwal tylko 1 dzien i do tej pory spoznia jej sie normalny okres. Spoznia jej sie juz 2 dni Co to moze byc...?

Gość Myszka92
moje drogie,czerwone wino i polopiryna naprawde pomagają...jeżeli nie to odrobina(ale to odrobina!)octu jablkowego z woda przegotowana przed snem i oczywiscie cieplo...gorace kapiele,olejki rozgrzewajace + masaz brzucha...herbatki z czarnej malwy a w ostatecznosci Luteina od lekarza.

Gość 19nastka
Hej, mam wielki problem. Okres spóźnia mi się 5 dni, a od zawsze miałam go regularnie, z ewentualnymi odchyleniami o dzień. Mam 19 lat, z chłopakiem kochaliśmy się w dni niepłodne, używając prezerwatywy + nie doszedł we mnie lecz na zewnątrz. Raz tylko włożył go bez prezerwatywy, ale tylko troszkę... I nie całego, zaledwie główkę. A teraz tego okresu nie ma, testu boję się zrobić, bo miejscowość mała, jak pójdę kupić, wszyscy będą wiedzieć, bolą mnie jajniki trochę, ale zupełnie inaczej niż przed okresem. Zawsze przed mam straszne bóle brzucha, a teraz nic! Wczoraj spróbowałam i czerwonego wina, polopiryna też nic nie dała. Czy to może być ciąża?

Gość anuska15
hej mam pytanie mam 14 lat i od 2 lat okres i zawsze dostaje co 2-3 miesiace powiedzialabym nawet ze z wiekiem coraz bardziej nieregularnie czy powinnam z tym isc do lekarza?

Gość Zaapala
Hej mam 15 lat i sie kochałam juz ale z zabespieczeniem okres mi sie smoznia 5 dni, w tamtym miesiacu tez tak mialam.. (okres mam juz od 2 lat) czy mogłam zajsć w ciążę?