Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 dół brzucha pobolewa to zapewne powinnam już niedługo dostać co ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 chciałam na stajnie pojechać pojeżdzić ale nie wiem co robić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 ciekawe co gin powie jak zobaczy mój wykres hmmmmmm jak on go zinterpretuje :)) obym do wtorku nie dostała zołzy bo qrde nie przebada mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 ale powiem ci, że od chwili wyjęcia spirali mam założoną skarbonkę na becikowe :) i jest coraz cięższa :)) więc jak Ja się nie pospieszę to ona pęknie w szwach albo bede musiała dokupić kolejną :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Październik 7, 2006 Oj kobieto masz, znikoma wiedze o II fazie cyklu babskiego;););) WIesz ze cykl sie sklada z II faz: 1 faza: temp nizsze, czekanie n a rzekoma "owulacje", oraz 2 faza" temp wyzsze widocznie, sluz nieplodny,czas 13- 16 dni i @@ II faza powinna trwac: 13-16 dni ksiazkowo Sluz powinien w II faze byc albo kremowy albo sticky, wiadomo, nieplodny. Jakiekolwiek plamienia ktore sie pojawia: swiadcza o zaburzonym progesteronie. Jak kroce, albo dluzej: niedobrze, bo znaczy ze sa klopoty z hormonami, trzeba robic badania i sie wziac za to. Nie mamozliwosci dostania predzej @ niz w tym terminie. WYkluczajac oczywiscie zaburzenia:) WIec sie pakuj i wio na koniec, bo @@ dostaniesz nie predzej jak za 10- 12 dni:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Październik 7, 2006 zadnej @ nie dostaniesz do wtorku, napisalam Ci kiedy mozesz sie jej spodziewac WYkres bez sensu brac do gina: musi byc cala II faza, zeby cokolwiek mogl ldczytac i powiedziec: co dobrze a co zle, Na nastepna wizyte wezmiesz, jak ja zawsze biore:P Wykres cyklu wstecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 jesio jaki teraz monolog prowadzę hi hi hi rozpisałam się sama ze sobą zyzorowa, kasik26, oli80, JustynaM i inne kobiety pewnie siędzą w domku ale na spacerkach wypoczywają biernie lub czynnie :)) a Ja z Joanna przed kompem hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Październik 7, 2006 Ja robie cholernwe dokumenty i zerkam na forum;) Jak sie obrobie wieczorem jedziemy do przyjaciol;) Na spacer nie ma szans: wieje, ciemno, leje, zimno, wrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 Joanna ale niech się zapozna ze mną jak z nowa pacjętką i ten też niech widzi nawet jeśli pęcherzyk nie pękł i został wchłonięty czy bóg wie co się z nim stało! będę musiała mu i tak wiele nowego o sobie odpowiadać wiec nie pozbędzie się mnie szybko Qrde Ja chyba czytam bez zrozumienia bo nie kojarzę gdzie pisze o tym kiedy powinnam dostać--- ide doczytać :) ooo i na oczy mi poszło :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 a no tak po 14 dniach od owulki - babo wyluzuj tak długo mam czekać ?? jak wyciągałam spiralę to miałam piękny śluz świadczący o hmmm mniej wiecej ......... a potem - qrde no tak po 14 dniach dostałam zołze - Ja piernicze - ale się naczekam jeszcze 11 dni :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 a u mnie piękne słoneczko poza wiaterkiem i chłodem :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Październik 7, 2006 Bo tak mnie czytasz:P:P:P:P:P 2 razy pisalam KIEDY :P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 jesio bo jestem naładowana :)) czytam i czytam ale spoko wiem wiem :)) po 14 dniach od owulki - bo ta owulka mnie zakręciła! Od kiedy zaczęłam prowadzić wykreś jakoś taka niezorganizowana jestem. Wszystko jakoś takie inne jest :( a wcześniej musiało miec ręce i nogi a teraz - zaprzątam sobie za dużo głowę tym wszystkim ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Październik 7, 2006 No w koncu to zrozumialas:p W dupie z wykresem, ja wchodze rano na kilka sekund, wpisuje tempe i uciekam:P:P:P Do gina mi tylko wykres potrzebny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 tzn Ja też wchodzę wprowadzam i znikam ale te forum i te inne ... to wciąga..no i się człowiek naczyta, nasłucha ... ach - będzie ok :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 qrde posprzątam mieszkanko potem kąpiel kilka pism moze uda mi się wyskrobać i smigam na spacerek :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 no to mi sie zachciało okna myć :(( i bym się połamała bo przenosić telewizor mi sie zachciało buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Październik 7, 2006 No tylko Cie wziac przez kolano i dac klapy na dupe:P Nie nos nic, a jak fasolka sie robi?:P:P:P:P A myc, myj:):):) Ja tych papierow to....chyba nie skoncze nigdy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 Joanna jaka fasolka ? prosę cię :(( Może prędzej się zołza pojawi :)) zawsze jak się narobię to i zołza przychodzi szybciutko :)) a odczuwam prawy jajnik:(( dlatego zabrałam się za robotę aby nie myśleć .... z ciekawosći wykorzystałam ostatni test owu hmmmm i blada krecha się pojawiła hi hi hi gdybym była przed owulką pomyślałabym ze sie zbliza ... a to pewnie się @ zbliża hi hi hi Powiem, że te testy to wodę z mózgu potrafia zrobić hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 w dziwnym tempie wchodzą te wiadomości twoje dzisaj dlatego takie niedogadania... wysyłam swoje wiadomości a dopiero po jakimś czasie widzę pomiędzy nimi moje! Tu nie świruję ale wiem co jest nie tak. Co do owulki tak wiem o tych 2 fazach i o tym, ze 14 dni od niej następuje zołza -- ale wiesz jak to jest z niecierpliwością. Ten cykl dla mnie jakoś taki ciągnący się jest, że chcętnie bym już nowy przywitała bardziej zorientowana w temacie z nowym ginem i nowymi możliwościami :)) Wiedz te bóle podbrzusza sprawiaja, że czuję się jak przed @ i ten zołądek :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Październik 7, 2006 biedroneczko, powodzonka:)) powiem ci na ucho ze: joannaz wczoraj do nocy siedziala na forum i porownywala swoje objawy ( ciazy oczywiscie ) z dziewczynami ktore je pooisywaly, a pozniej sciemniala ze chciala im doradzic a jedyna rada bylo: robcie test!! kumasz o czym pisze no nie? niech tak sciemnia dalej, ja tam swoje wiem, no ich niech se czeka do tej urojonej srody, jak testu nie chce wczesniej zrobic!! a u mnie dzis rano tempka tam 37 rowno!!! mierzylam zanim sie z wyra zgramolilam. buziaki, ciekawe ile bedzie jutro?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Październik 7, 2006 jeszcze jedno biedroneczko, moja kumpelka miala takie bole jak ty po 3 tyg okazalo sie ze bedzie dzidzia, czego i wam zycze:)) niech tam gin lepiej uwaza jak cie bedzie badac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 Ja to chyba do pisania pism wrócę wieczorkiem bo dzisiaj to już mi się nic nie chce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 Justyś Ja bym się smiała gdyby zołza do Joanny nie przyszła w środę hehehhehe ale bym jej dupsko skopała :)) no Ja to raczej objawy nie ciążowe więc jestem spokojna i się nie nakrecam :)) ale niecierpliwość mnie rozpira co do nowego cyklu! W tym trochę wiedzy połapałam to i następny będzie bardziej jak dla mnie początkującej czytelny :)) Brzuch pobolewa a i krzyże dają sie we znaki ale to od siedzenia ciągłego na necie :( mało ruchu jak na ostatni czas mam :( Nie wiem jak przeżyję 11 dni wyczekiwania na moją zołzę:(( Nie rozumię tych testów owu jedynie.. śluz ewidentnie niepłodny a na teście owu widać bladą krechę - powinno jej wcale tam nie być :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Październik 7, 2006 ja sie jutro dowiem czy zafasolkowałam i mam stres jak nigdy narazie żadnych konkretnych objawów tylko nieliczne mdłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Październik 7, 2006 biedroneczko, wytrzymasz, a ja z Toba chetnie poczekam bo i ja mam termin @ za okolo 10-11 dni. 3mam kciuki i zycze dzidziusiow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 no to pięknie by było :)) daj znać tutaj a forum co gin powiedział :)) czekamy na radosne wiadomości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Październik 7, 2006 zabusia 23, a ile juz ci sie spoznia @ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 oj wytrzymać muszę bo wyjścia nie mam ale jak już się ta zołza pojawi to jej dupsko skopię, że sobie urlopik zrobiła :)) a na zaciążenie nie liczę :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Październik 7, 2006 no to zabusia nas teraz ponakręca :)) byle do jutra :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach