aniaania 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Witajcie!! Lady - mi z kolei położna mówiła żeby budzić, gdy minie 6 godzin... Michaś gada sobie, leży na macie, którą dostał wczoraj od babci:) wczoraj skończył 3 miesiące!!! Mój mały mężczyzna:) A gdzie reszta??? Dzień dobry dziewczynki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 27, 2007 aniuaniu - człowiek czasami głupieje słuchając kto co mówi... Leżąc w szpitalu z Julką mówiłam lekarce, że mała śpi mi po 4 a nawet 5 godzin a ta kazała ją przystawiać co 3 godziny do piersi aby piła.... Mówi, że to nie jest dobrze jak noworodki tyle przesypiają!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Hej! A ja w pracy buuuuuuuuuu DZiewczynki----> co lekarz to inna opinia ;) a przecież każde dziecko jest inne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Sierpień 27, 2007 hej!!! Mnie dziś od 8 Maja męczyła, dopiero zasnęła. Co do jedzenia - mi tez w szpitalu powiedziano, że jak śpi więcej niż 3 godz to budzić i karmić. Idę sie myć i ubierać póki mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 27, 2007 aniu________resztki zoltaczki;) LADY______no On je co 3 h, o polnocy sie klade bo roboty wieczorem full, przed snem go karmie, potem ok 3 i o 6 rano;) Bylismy na spacerku, zapisac malego do pediatry:za 3-4 tyg pani Doktor przyjedzie do domu na wizyte:) (szok: nie chodzi sie u nas z dzieckiem, lekarz do chaty przyjezdza!!!) Zapisalam go tez rano do Kolobrzegu na USG bioderek: 19 wrzesnia mamy... Poza tym ok:)W ogole jest ok,nie narzekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Joasia --- z tego c Ja wiem to wszędzie przychodzi lekarka tak samo jak położna do domu. To się należy pierwsza wizyta lekarza patronażowa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Sierpień 27, 2007 a do nas tylko położna trzy razy przyszła, a lekarka nie :( Maja dziś marudna cały dzień. ładnie spała tylko 2 godz na dworku. Mam dość. nie wiem co się jej stało. Mendzi i mendzi. śpi tylko przy czyimś ciałku. Wasze pociechy dziś grzeczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Listkaa---> nie da rady żeby Majeczka cały czas była idealnie grzeczniutka i nie marudziła...może ma gorszy dzień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 27, 2007 lady__ale o to chodzi ze...to nie tylko pierwsza:) Pediatra na telefon, jak cos dzwonic bedzie w chacie,etc. Zobaczymy:) Maly spi po kapieli, cos mnie zmulilo...sie chyba tez przyloze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 27, 2007 listka..mnie Bartus tez dał dzis popalic od 6 rano i dopiero co zasnał i mam nadzieje ze pobudka dopiero o 3 rano;) W niedziele mamy chrzciny...jak ja sie boje ze Misio sie bedzie darł cała msze.Wogole ostatnio wszedł w etap ze reaguje na obce twarze placzem..a wiadomo..ze goscie prawie wszyscy dla niego obcy.. Mnie tez kazali na poczatku budzic dziecko co 3 h a juz jak miał 2 tyg to lekarz mowil by karmic jak juz sie sam obudzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Ania..wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Przede wszytskim pociechy z Michasia i duzo miłosci w zyciu..oraz spelnienia marzen Kwiatki na urodzinki: I dla Michasia na 3 miesiace buziak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Sierpień 27, 2007 aniaania wszystkiego co naj naj naj spelnienia marzen! pozdrawiam wszystkie- joannaz dzidzia slodziutenka! ja zdycham -zgaga po wszystkim!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Kasik - dziekuję w imieniu swoim i Michałka - ucałuj swojego Bartusia!!! Listko - czasem niestety dzieci mają gorszy dzień, przypomnij sobie jak ja narzekalam, będzie coraz lepiej... Joasiu - czyli Twój wigor wrócił - jak o północy chodzisz spać:) buziaki dla Wojtka!! Dorotko********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Doth_ s co tam u Ciebie?? Wica - pozdrowionka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 27, 2007 Justynka -dziekuję bardzo, ale gafę popełniłam, nieświadomie o Tobie zapomniałam, a na zgagę rennie, można brać w ciązy, ja brałam i migdały!!!!! Nie pij za to mięty i nie jedz nic miętowego!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 27, 2007 dodałam nowe fotki na bobasach, zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Hej! Aniaania----->ode mnie też najszczersze życzenia urodzinowe (pociechy z mężczyzn) Wróciłam wczoraj tak padnięta (z nerwów) z pracy że padłąm i na nic nie miałam ochoty (nie dość że prawie wszystko zostawione to na dodatek to co zrobili za mnie to źle i teraz muszę to poprawiać) byłam tak wściekła w pracy że kartki po pokoju latały i stwierdziłam że jak sie wkurze to nie podpisze następnej umowy (ta sie kończy 31.08), bo mam dość tego wszystkiego chyba wole nie pracowac Buziaczki dla Was wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 28, 2007 przepraszam że tak marudze od rana :P :P :P ale musiałam sie wygadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Cześć!!!!!!!!!!! Dorotko - no tak niestety najczęściej jest...idziesz na urlop, a robota leży....ale nadrobisz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 28, 2007 http://www.sunsilk.pl/app/oneContestPhoto?voted=true&photoId=872&user=aniaania może na mnie zagłosujecie?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 28, 2007 możecie sobie już dać spokój, i tak nie można już głosować;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Sierpień 28, 2007 A ja już miałam zagłosować ;) szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 28, 2007 aniu______-100 lat no wrocil pol godz po porodzie gdzie zwialam pod prysznic, potem latalam po szpitalu;) Ja jeestem chora jak mam siedziec. albo lezec....... U nas ok,noc ok,Ptys wlasnie spi,tak mysle czy go wziac na dwor bo chlodno dzis i wieje...A i ja tu nie mam cieplejszych ciuchow:/:/:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Listko --- nie tylko Maja miała kiepski dzionek Julka dała mi popalić a w nocy to byłam wściekła na nią jak nie wiem co :(( mi się spać chciało a ona jak na złość marudziła .... Dzisiaj na razie jest różnie hmmm zobaczymy co wieczorkiem mała zmaluje mi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Ania to i ode mnie życzonka urodzinowe :)) DUżO MIłOśCI, POCIECHY Z TWOICH MężCZYZN, SERDECZNYCH PRZYJACIół I DUUUUUżO ZDRóWKA :)) Przyznam jednak, że nie wiem czy one są spóźnione czy o czasie ale wiem jedno, że szczere :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doth_s Napisano Sierpień 28, 2007 aniaania Sto lat, Malutka Buziaki dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Sierpień 28, 2007 dodałam znowu kilka fotek Julci w wolnej chwili :)) powoli do przodu :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Sierpień 28, 2007 Jeszcze raz dzięki Dziewczyny!! Na Was to jednak zawsze można liczyć.... Lady - zdjęcia super!! Doth_s - pisz do nas jak najczęściej!!!! Joasiu - na dworze zimno.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 28, 2007 aniu______no tak mysle, padal deszcz u nas tez i nie bylismy... Ale teraz swieci slonce, sama nie wiem:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doth_s Napisano Sierpień 28, 2007 Ja sie poddałam - nie zmuszam meża do seksu (kochamy sie raz na miesiąc), nie tłumaczę, bo to jak gadanie z obrazem. Wczoraj wyskoczył mi z tekstem, że on chce adoptować. Nie wytrzymałam... powiedziałam mu, że prędzej sie zgodzę na to, żeby ktoś inny mi zrobił dziecko niz na adopcje, bo chcę je w brzuchu nosić przez 9 miesięcy i krzyczeć przy porodze. I zwymyślałam go od idiotów, bo woli adoptować niż postarać sie o swoje, a przecież nikt mu nie powiedział, że dzieci mieć nie moze. Lekarz powiedział tylko, że powinien ograniczyć palenie i alkohol i zwiekszyć częstotliwość współżycia. A on to zrobił na odwrót... Tak czytam teraz to co piszecie i przypominam sobie Wasze posty sprzed roku... gratuluje wszystkim gorąco... Warto było... A co do Ciebie joannoz... oddałabym wszystko, żeby rodzić nawet 35 godzin... Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Sierpień 28, 2007 aniu_________________spóźnione,a le lepiej późno niż wcale - także moc buziaków i uścisków urodzinowych !!! by Ci się wszystko w życiu układało, jak sobie zamarzysz.....:) A Michaś taki anioł na zdjęciach, ze aż nie mogę sobie wyobrazić, że on mógł być kiedyś niedobry:) Lady_________ale Julcia ma super włoski! dopiero na ost zdjęciu widać jakie długie!!!! doth_s______________ współczuję, z takim nastawieniem m. ciężko może być. Może spraw by poczuł się zagrożony i zazdrosny to wróci mu przypływ czułości i namiętności:) Maja wczoraj mendziła do 22. potem spała już normalnie, tyle że musiałam spać z nią w łóżku a nie z m.(ost mój m. przeniósł się na łóżko do gościnnego, bo w 3 było nam za ciasno i teraz jak Maja zasypia w łóżku, to ja idę spać z m. i tak czasem latam całą noc raz tu raz tam). dziś jest już lepiej. Wstała o 9.30. Mendziła do 12. teraz śpi. jak wstanie - dworek. U nas powoli wariatkowo - 8 wrz ślub. A jeszcze tyle spraw!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach