DorotkaM 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 jakim cudem 2 x poszło i to z takim odstępem czasu to forum chyba nigdy nie przestanie mnie zadziwiać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 doths :D nie jesteś głupia.... Kochasz... dobrze ze jestes ! ! ! ! WSZYSTKIEGO NAAAAJ LEPSZEGO a co do Twoich decyzjo to My mozemy Cie wspierac, nie pokierujemy Tobą, ale zadaj sobie jedno pytanie CZY JESTEŚ SZCZĘŚLIWA ???? i postępoj zawsze tak zeby odpowiedz brzmiała TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CaMiZzA 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 dziekuję Wam... z całego serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 doth_________________ufff, ze już jesteś:) :):):):):):):)nie rób nam tego więcej!!!!! i spóźnione buziaki URODZINOWE!!!! Życzę Ci, żebyś jak najprędzej się zakochała w kimś innym!!! Nie trać czasu, doth:) zmień swoje życie! bądź szczęśliwa!!! i pisz z nami! napisz co planujesz?!jakie masz zamiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 doth__________________ życzę Ci szczęścia i miłości ale takiej prawdziwej i spełnionej i głowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 Witajcie... listeczko tejnocy śniła mi się Majeczka-pewnie dlatego ze oglądałam przed snem jej fotki ;) PaniMisiowa--->ale Patrysia już duża :D Buziaczki dla Wszystkich Malolepsza - jak Maluszek? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 18, 2008 Dorotka_____oj rośnie mi ta Patrycja i ciężka sie robi kluseczka moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 Cześć dziewczynki pogoda do dupy i nic się nie chce a tu sprzątać musze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Kwiecień 19, 2008 dorotka_____________:) o kurde! ale zaszczyt!!!:):):) Maja w twoim śnie!!!A jak sie śniła? Grzeczna była?:) Teraz tez dodaję foteczki, więc zapraszamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Grzeczna była, bawet bardzo... no cudo Foteczki obejrzane i są naprawdę przes (do cudnych minek MAi - fachowa obróbka i efek super!!! ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Kwiecień 21, 2008 Doth_s - dopiero doczytałam co się stało. Bardzo mi przykro, ale uważam, ze powinnać kopnąć Go w tyłek!!!!!!!!!!! Zasługujesz na to by w końcu ułozyć sobie życie i być szczęśliwą!!!!! Dorotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Kwiecień 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 nasza kochana doth odzywaj sie dziewczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 no i się nie odzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Pani Misiowa :D buziole dla Patrysi Pozdrowienia dla wszystki (o ile ktos tu jeszcze zagląda) :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 dorotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Dorotko _________ zaglądamy buziaki dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupup Napisano Kwiecień 27, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GosiakTakTak Napisano Kwiecień 30, 2008 Powodzenia. ^^^^^^^ ^^^^^^^ ^^^^^^^ Zabawy i gry dziecięce, bajki Smerfy http://www.gry-on-line.com/index.php?gry=lf&gr=106 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Maj 9, 2008 doth_________co u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 20, 2008 Dorotko - dzięki za komentarz na n-k, co u Ciebie kochana????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepszaa 0 Napisano Maj 20, 2008 Magda_____sto lat dla Olci, dzisiaj konczu oczek, a ja 33 lata:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 20, 2008 Hej! A ja już myślałam że ten topik już całkiem umarł ;) Ogromne Buziole dla Oleńki ale ten czas zleciał..... Aniu--->ja również dziękuję Tobie i listeczce za komentarze na nk :D :D Aja no cóż... UWAGA chwalę się !!! Od 14 maja pracuję w prywatnej firmie komputerowej, ale co ważne w \"zawodzie\"... w księgowości :D :D :D na razie jest ok, mam nadzieję że dużo się nauczę :) Malolepsza---->pozdrowionka gorące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 26, 2008 Dorotko!!!!!!!!!! No to ekstra!!!!!!! I super, że nareszcie w zawodzie!!!! Pisz co u Ciebie! i pozdrowionka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Maj 27, 2008 :D tez tu zaglądam....czasem.... \'semtymenta\' takiego mam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Maj 27, 2008 dorotka___________gratuluję pracy!!! czekam na 'inne' dobre wieści:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 27, 2008 hej! Dziękuję dziewczynki listeczko---> co do innych dobrych wieści to w związku z pracą odłożone (zresztą i tak Tego mojego nie ma teraz wiec siłą rzeczy i tak zastój) ;) A ja sobie zrobiłam zgłosznie na maila i jak ktoś napisze to wtedy zaglądam tu ;) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach