Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

Chyba tak ACE - nie chcę podawać nazwiska jednego ze wspólników , ale to chyba to. Zresztą nie ma chyba innego tego typu biura o identycznej nazwie w Kraku.

myszunia 🖐️ No to jak oni grzeją, wybiórczo? Może do wieczora Ci włączą. Ja też jestem zmarzlak - więc cieszę miskę jak diabli.

Papierowe , to mnie podeslij , jak odchydzaja , albo cellulit redukują :P w zamian bar sałatrkowy w chimerze masz u mnie ;)

pozdrawiam, z krakowa, cale zycie pradnik bialy, obecnie obok na gorce narodowej mieszkam a przeprowadze sie z powrotem na bialy jak tylko mi mieszkanie wybuduja;) to sie nazywa przywiazanie do doliny pradnika pozdrawiam serdecznie;)

Nie jadłam , bo jak ostatnio byłam , to wygladała jakoś tak rociapkanie...Za to uwielbiam z selera naciowego i suflet szpinakowy.Mniam

no szczególnie jak leci miedzy cyckami Jakby się dało te jeżycjadę... mail jakoscpierwsza@o2.pl

dzieki , większość mam papierową ;) , ale ostatnich nie.A jestem fanka.

Gość dziunia19
ja jestem z Grzegórzek Nowych RULEZ tu naraz tylu wariatów nie spotkacie

Papierowe , dzisiaj giełda minerałów na AGH , ja sie wybieram. Miłego dnia 🌻

Gość dziunia19
Arava jesteś z nowych...............?może się znamy.......pozdrawiam GRZEGózki NOWE RULEZ

Gość aaaa ja mam zamiar
uczyc sie w krakowie, w studium pomaturalnym na ulicy Limanowskiego. Czy ktos moze mi coś powiedzieć na temat tej okolicy i placówki :)?

Gość Krowoderski Zuch
:)

troche głupio;) Ja byłam , troche kupiłam , ale pereł było... mam namiary na hurtownie ,ale warszawa i legnica , troche dlaeko...ale kamieni troche mam :) własnie nawlekam

rudras to nie wiem , co to jest korala mnóstwo wszelakiego , ceny przerózne , na jednym stoisku 500 pln za kg , gdzie indziej z wahnieciami , w zależnosci od wielkosci , polerowania itp. czy był biały? jasnorózowy był.Lawy mnóstwo , ale ja nie gustuję , kulki były , widziałam.Cen nie powiem , bo nie interesowałam sie.Piekne jaspisy , duze kształty , po kilka zł sztuka.drobne kulki rózne od 0,6 do 2,5 zł.Srebrne półfabrykaty drogie , jedna dziewczynaka 2 zł! W qnszcie 1,7 za 2 szt.Perły na sznurach , piekny połysk , jedna kobietka z wawy miała.Błekitne , chyba 0,7 , 28 zł sznurek , wieksze różowe 40 .Chyba 1 cm srednicy , czyli opłacalnie.Hurtowe ceny niższe nawet o 40 % , ale zamówienia od ~ 500 pln

w październiku wygooglałam , ładny ten rudras:) jeszcze chciałabym dotknąc,nastepnym razem będę szukałą.Na razie mam agat różany i srebro rozsypane po stole...i nawlekam:P