Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraków

Kraków

Polecane posty

Podrawiam mile panie. Jaka tam huta na petofiego??:P Ja mieszkalem do niedawna na strusia.to byla szkola przetrwania:D teraz wyemigrowalem.

papierowe, ja nigdy nie mogłam dekoldu i ramion z przodu opalić i znalazłam w końcu sposób na to ;) trzeba się położyc tyłem do słońca :) a nogi...to chyba wszyscy tak maja, raz mi się udało jak przez trzy miesiące leżałam nad włoskim morze - czarne były,

może poniedziałek w przyszłym tyg? ja ostatnio non stop pracuje :O w przyszłym tyg mam tylko dwa dni wolne..

huta na Petofiego? na Petofiego to są cudowne bloki,zamieszkałe między innymi przeze mnie :P ktoś wie,co będzie z Zalewem? bo ja słyszałam plotki,że ma być tam kąpielisko :D

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a co mi powiecie o osiedlu europa???? oplaca sie kupic tam mieszkanie???? Bo ja d krakowa bardzo chce.

Gość podnoszęęęę
:D

ja poproszę kilo burzy w krakowie :O

Gość yo yo yo

Gość chefta
jaka huta na petofiego toz to stoki.A ja jestem z huty spoldzielcze wita.Krakow to najpiekniejsze miasto na swiecie,jako rodowita krakuska kocham moje miasto...Pozdrawiam

Gość tyka
Stoki pozdrawiają :)

Papierowe , wysłałąm ci wiadomośc na meila z profilu

No proszę, a jednak ktos tu jeszcze zyje 🖐️ a ja myslałam już, że wszyscy się potopili ;)

ano gorąco :( właśnie wróciłam do domu z tego skwaru i nie mam sil niczym ruszać, leje wodę do wanny i chyba w niej na stałe zaligne...:O znajdą mnie jutro całą pomarszczoną :P

Chcesz zobaczyc cos smiesznego w Krakowie. Stan w poblizu kosciolka swietego Wojciecha na Rynku i spojrz na postac znajdujaca sie po lewej stronie pomnika Adama Mickiewicza ( od strony Sukeinnic ) ;-) Milych wrazen

a czemu ja nic o tym nie wiem...:O cholera, ja prawie nidy od roku nie jestem na rynku w dzień, ostatnio nawet zmierzchem - wybywam dopiero ok 22 :O muszę poczekac do jesieni żeby sie przyjrzeć temu czemus..

Papierowe a nie masz kawy w domu? I mleka?

Znacie moze cos podobnie smiesznego. Jak tam Rynek. Jak tam dworzec. Ostatnio byllem w Krakowie we wrzesniu.

ja właśnie zjadłam obrzydliwego tuńczyka z wasą - jakis gorzki był , ale na deser szarpnęłam się na pysznego ananasa, słodki jak cukierek. teraz tylko woda i soki - nic więcej nie przyjme chyba

z normalnej tez się da: musisz ja dobrze zaparzyć w jak najmniejszej ilości wody, dolewasz mleko, cukier, jak nie masz sheikera to słoik (ja tak w domu robie właśnie w słoiku) kilka kostek lodu i mieszasz aż s=ci się pianka zrobi 🖐️ tylko jak nie masz zamrażalki to może być kłopot :O Zabi, nie mam pojęcia co się w Krakowie dzieje;) wiem że rozkopali aleje (zrsztą nie tylko) i cholerne korki są, na rynek to najczęściej jeżdże po pracy o 1 w nocy taksówką na imprezę i wracam tez taksówką. a teraz w te upały to juz w ogóle omijam wszystko szerokim łukiem

głównie to Piękny pies, pauza, ogródek w Re i w Ratuszu (w ratuszu znajomi pracują, więc jak nie ma z kim to chodze tam, zawsze ktos znajomy się nawinie;) ) no i chyba cały kazimierz, zwłaszcza ogródek w mleczarni

Ja tylkow Pauzie bylem. Ale drugi raz sam tam bym nie trafil ;-) Jak ja zaluje ze juz nie studiuje w Krakowie. Moze jeszcze tam wroce. Ale to juz nie bedzie to.

kraków wchłania, ale powiem ci, że do tej pory jakos nie wyobrażałam sobie że mogłabym stąd wyjechać i mieszkać gdzieś indziej, ale niedawno miałam taki okres (jakieś dwa miesiące mnie to trzymało), że nienawidziłam tego miasta, wszystko mnie drażniło, zaczęłam poważnie myśleć o wyjeździe stąd - trzymało mnie tylko to, że musze w końncu sie obronic i pracę tu mam, gdyby nie te studia to pewnie prace bym rzuciła i gdzies wyjechała. A teraz nie wiem, przeszło mi już ale jeśli chodzi o wyjazd to daję sobie jeszcze rok czasum jak sie nie poukłada po mojej myśli to pakuje manatki i adios ;)

a pauzę znajdziesz łatwo - Floriańska, wchodzi się w bramę gdzie gosć \"książki z drugiej ręki \" sprzedaje ;) Papierowe, jednak sklep?

nie martw się ja też tak mam :O zwłaszcza teraz do pracy to muszę, a jak mam gdzies nad wodę się wybrać to jak nie rusze z domu tak do 10, 11 rano to potem juz nie ma szans, ten upał mnie przeraża :O chyba że ktoś samochodem po mnie pod blok przyjedzie to wtedy ewentualnie sie zbiorę :P nieraz do wieczora nic nie jem bo w lodówce pusto a ja nie wyjdę, dopiero ok 20 jak już się kapke chlodniej zrobi...

Papierowe, to czapka na głowe i wpadaj do mnie na kawę mrożona :)

he, ja ma po różnych (w całym mieszkaniu) ale u mnie tylko jedno i na dodatek cały dzień mam słońce w pokoju :O drzwi na ościerz, co chwilę gdzieś trzaska...i cholera zimniutkiego piwa zapomniałam sobie kupic :O

Papierowe, ja kiedys miałam kilka takich dni że nie chciało mi się nigdzie iść to zaczęłam sklepów internetowych szukać ;)