Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pimkie

Najwieksze swinstwo jaki zrobil wam facet !!!

Polecane posty

Bije mnie i krzyczy na mnie jak trzymam nasze dziecko na rękach. Jak byłąm w ciąży mówił wszystkim jak to musi spełniać moje zachcianki ( w 9 miesiącu ciąży , ze spuchniętymi nogami , bolącymi krzyżami, dzień przed porodem stałam pół godziny w kolejce w McDonaldzie po frytki, on siedział i trzymał miejsce bo to moja zachcianka) dodam że przez całą ciąże moją jedyną zachcianke jaką spełnił to kupuił mi jabłko. To mój mąż i dalej żyjemy razem.

Gość wariatka jedna
No to ja :)miałam podejrzenie o wyrostrk robaczkowy .Zgłosic się miałam na powtórzenie badań rano .Na co mo exsio mówi jedziemy po towar .Marne 300 km ,No bo przecież po drodze są szpitale i jakby coś było nie tak to cię zawioze .Oczywiście młoda zakochana mężatka ,zgodziłam się .Kurcze dobrze że to nie był wyrostek .A winię tylko siebie za głupotę :)

Gość zakochana po uszyyy
a ja myslalam ze moj chlopak zrobil mi swinstwo. po 12 tygodniowym pobycie za granica przyjechal do mnie na 2 godz a na wieczor umowil sie z kolegami z polibudy... bylam wsciekla poza tym jest cudowny, przez te 2 wspolne dwa lata dotacieramt sie nadal, ale wiem ze bedzie cudownie.. :) WAM TEZ TEGO ZYCZE!!

Gość daniel b zawadzkie
zemną zerwała dziewczyna ale ja sie nie pżejmuje i idzie sie dalej przez świat

Gość pirania13
najgorszym poniżeniem dla kobiety jest porzucenie przez mężczyznę. ale nawet w najgorszych koszmarach nie wyobrażałam sobie, że ów "mężczyzna" (w cucdzysłowiu, bo do takiego osobnika kompletnie nie pasuje termin ) może bez uprzedzenia zostawić niby ukochaną kobietę DLA INNEGO FACETA!!!!!! i to w sposób najbardziej prymitywny z możliwych. ...minęło już kilka miesięcy, a ja wciąż czuję się toksyczna i brudna. brzydzę się sobą. i nie zanosi się na poprawę.

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaa
a mi smutno,bo to ja zostawilam ,byl taki niekulturalny,a mi sie nie chialo nad nim popracowac

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaa
ale z drugiej stronyczy ja duzo wymagam?szcacunku i kultury?yto zbyt wieleeeeeeeee?Faceci sa do dupy,to jest dopiero smutna prawda,nie ma wyjatkow,szkoda zludzen,ja juz sie przekonalam o tym,teraz se sama urzeduje,ale tez bez sensu;/

Gość czysta zlosc
koles jako malolate chcial mnie dla sexu- ja go b kochalam ale nie chcialam sie zgodzic no to zamiast powiedziec mi wprost zegnaj mala to posluzyl sie wykretem ze.... matka mu nie pozwala i przestal mnie szanowac tzn robil wszytko zebym ja zerwala

Gość gbacik
nie wiem dziołchy z jakimi oszołomami wy sie spotykałyście ale ja w swoim gronie takich łajdaków nie spotykam - sam jestem facetem i to mnie dziewczyny olewaja - a ostatnio spotkana - dziewczyna na disco - -ładna i grzeczna - spotykała sie z ogromnym packerem - bez krzty kultury - same jestescie sobie winne - wybieracie tych chamów chyba na zasadzie przeciwieństwa do swojej osoby!!!!

Gość jajajekokodżambo
ze mna spotykal sie super facet jednak po pol roku stwierdzil ze jestem nimfomanka a po seksie ze mna nie ma juz na nic siły :) taka była prawda

ojj..kurcze no, nie wiem co poweidziec ;/ Boze chron przed tymi lajdakami. ale ja sie juz cholibka zakochalam..jak cholera. ale przeciez nie wszyscy sa tacy..

Gość Brzechwa
oj te baby są jednak durne

Gość delikatnie powiedziane
Brzechwo

Gość 46latka
a ja sama na własne zyczenie dałam sobie zrobić te wszystkie wyzej wymienione przez was świństwa - czy to, że bardzo kochałam, jest jakimś usprawiedliwieniem? dziś wiem, że nie...

Gość W białej bluzeczce
Mój zniknął niespodziewanie z mojego życia bez żadnych słów wyjasnień itd....przebolałam to i powloli zaczęłam dochodzić do siebie gdy nagle ten palant odezwał się po pół roku milczenia i do tego w Wigilię!!!Głupia dałam się namówić na spotkanie a ten z uśmiechem na twarzy i ze stoickim spokojem oświadczył, że zamierza się ożenic z jakąs laseczką-ręce mi opadły( no cóż naiwność koszuje).

Gość Niektóre kwiatki mojego ex.
1) Na urodziny sprezentował mi ... komplet śrubokrętów 2) Kiedyś umówił się na 11.00, przyszedł o 21.00 i dziwił się, czemu się wściekam, przecież i tak siedzę w domu (na marginesie wiecznie się spóźniał - norma ok. 1-2 godz.) 3) Gdy mieliśmy jechać z jego kolegą w Bieszczady, powiedział mu, że bierze "znajomą" (byliśmy po 4 latach związku) 4) po 5 latach stwierdził, że nie jest gotowy do małżeństwa, ale jestem najważniejszą kobietą w jego życiu. Bla, bla, bla... Kazałam mu zabrać rzeczy. Boże, chroń od takich pajaców!

Gość zesrał sie po pijanemu
w szafie u kolezanki na imprezie

bylismy ze soba rok czasu, zerwal ze mna przed weselem,na ktore razem mielismy isc zmieniajac numer telefonu,a ja sobie wlosy z glowy wyrywalam,bo niewiedzialm co sie z nim stalo...to jakies bezmózgi !

Gość śpicie

Gość pojebus zgnity z jajami
zwalił konia na imprezie u kuzynki na balkonie i ona to uwidziała!

Gość sprawiedliwość musi być
Napisałyście :-)

Gość dsfhksjhksjd
powiedzial, po tym jak zobaczył mnie bez koszulki, ze nie będzie ze mną bo mam za małe piersi jak na jego gust

Gość sylwiaa44
Kurde kobity nie dajcie sie tym chłopom,nie pozwolcie sie ponizac i zeby sie nad wami znecali. Takiego trzeba kopnąc w dupe raz a porzadnie Zobaczycie ze bedzie was bardziej szanowal jak sie nie dacie A facetów na tym śiwecie jest ze hooooo Nie ten bedzie inny i nastepny. Tak wiec główka do góry

był ze mna ...tyle to było najgorzsze i najbardziej odciskające się pietno na mojej psychice....

Gość upupupupu

Gość ciągle zona
powiedział,że jak się ze mną żenił to mnie nie kochał, po paru latach wyszło,że zdradzał mnie z platnymi dziwkami a mnie wydzielał kasę. Teraz biega ,stara się, walczy a ja pozwalam się nosić na rękach ale tak naprawdę to jest mi obojętny. A niech się chlopak łudzi,że będzie lepiej( taką wymyśliłam karę dla niego)

Mój też przeleciał mi przyjaciółke. Rutyna ;P A tak wogle to było tego sporo, ale szkoda gadać. Dało mi to nauczke żeby nigdy nikomu nie ufac do samego konca. A teraz luzik :D Życie toczy sie dalej :D Niech inni sie strzegą bo jestem rządna zemsty :D

Faceci są tacy przewidywalni i tak beznadziejnie głupi ;P Najsmieszniejsze jest to, że te ich kłamstwa zawsze prędzej czy później wychodzą na jaw ;P Nawet nie umieją porządnie "zatrzec sladów" :D

Gość a jeden z moich to
mieszkalismy przez krótko razem w wynajetym domu za granica (wakacje) 1. zrobił imprezę i jego kumple zrobili straszny bałagan, a zwalił na mnie, musiałam się ostro tłumaczyc osobom od których wynajmowałam dom 2. rozpowiadał o mnie ludziom wszystko co tylko mógł, strasznie plotkował, potem się dziwiłam, ze wszyscy o mnie wszystko wiedzą 3. zostawił mnie bo miałam za mały biust ;) wyrzucił mnie z samochodu gdy mieliśmy jechać razem na impreze do znajomych, pojechał sam i słowem..odebrał mi tych znajomych. nigdy wiecej się do mnie nie odezwali. ale nie załuję..