Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia C.

H.U.R.R.A!!! Dwie kreski na teście-LUTY 2007 -ZAPRASZAM!

Polecane posty

Kristen-dobrze ze dla nas znajdujesz czas hihihih:D Paola-Olenka cudo! moja imienniczka a wszystkie Ole sa fajowe,no ichyba podobna do tatusia,to bedzie miala rwanie:-)

ale natworzyłyście :p mialam spać, a nazamawiałam na allegro....:o paola---widze, ze Oleńce też szybciej włosy rosna na czubku :) moja to ma sporego irokeza :) Tylko moją Ninką sie nikt nie zachwyca....no nic, szkoda, ale dla mnie i tak jest najpiękniejsza na świecie :D

PAOLA nie tylko CI chyba serwer muli i do tego wysuwa mi sie kabel z kapa do netu, jak kiedys wspomnialam maly zlamal ten klik plastikowy, a druga strona kabla tez juz wytarta 10m do smieci:O:O

SZYT 👄👄🌼 dla NINUSI nic nie ujmujemy, ksiezniczka laska, nie lam sie:P:P:P nasze wszystkie laseczki to przyszle lamaczki meskich sedruch, oj biedny moj OLI :D

Skowronku widzę ze i Ty dodałas nowe fotki Matiego :) jest uroczy, mały elegant ;) a z łozeczka wygląda podobnie jak moja Natala :D

SSEISSE musze tydzien czekac na druga czesc , nooo fajnie gra na bebnie smieciowym , Oli fascynuje sie w butach a zwlaszcza sznurki sa takie mniami:D ja dodalam zdjecia Oliverka jak wspina sie po tatusiu, :P

Szyt Ninka to piękna mała kobietka ale to chyba widać nie? ciemne oczka ciemne włoski, uśmiech boski nawet nei czuje jak rymuje :D co ja bym dała zeby moja niunia chociaż kolor oczu po mnie miała....a ona cała w tatusia jakby ją hyhyhy no wiecie :P :D i ja idę spać.... Szyt ja własnie miałam kupić wypatrzone dzis kozaczki dla niuni ale mi ktos je sprzątnął sprzed nosa....buuuu

Szyt-no oczywiscie ze Ninka jest sliczna,majac taka laske mame trudno zeby bylo inaczej:-) bade wscipska,ale co zamowilas fajnego,pewnie cos dla niuni;-) Siwku- dwa obslinione blondaski hihihihi No wlasnie Mati sie tek strasznie slini ze juz nie wyrabiam ze sliniakami,co chwile dokupuje a i tak ciagle nam brakuje, i juz merze kiedy wyjdziemy z domu baz tego wiesniackiego krawata:-( przy was to sie nie da polozyc spac DOBREJ NOCKI!!!

Kristen fajne fotki :) widze Oli ma \"wytrzeszcz\" tak jak moja Nati :D taaakie duże oczka ze nieraz całe zrenice widać :D fajne zdjęcie jak śpi na rękach-widać są podobni bo moja też tak nieraz zasypia ;)

Aaaa Mati skonczyl dzis 9 miech🌼 Mlody uwielbia beben smieciowy(po tacie muzyku)i papcie mamy najlepsze na swiecie(z dwojga zlego lepsze mamy niz taty hihihi)

wiesz jak mama zdjecie robi to sie nie mruga :D:D, a to zdjecie to juz dawno i nie prawda teraz to musze go poduszka przygniesc:D tzn buzie przytulic a w pasie przytrzymac bo on wie ze jest spiacy ale jeszcze musi cos zobaczyc albo zrobic i tak gonilabym go po lozku, ale to tylko w dzien na noc nie ma tak dobrze i zasypia sam:) ale nie policze ile razy go przekladam

Bozie jaki on ma sliczny pychol👄oczywiscie mam na mysli oliego,musimy czesciej dolanczac fotki bo tak milo popatrzec:-)

Paola👄 he he,córka marnotrawna-no masz racje!!Całusy dla Ciebie i Prezesowej-śliczna! Tak jak i Nina(no wiesz Szyto,przecierz Ty to wiesz,ze Nina jest prze prze cudna:) ) Ino kokietuje nas tu szyta:) Skowronku b. sie ciesze ze Mati ma kozaki jak Kuba:)I powiem Wam ze ja tez tylko EMU przez 3/4 roku nosze na bosaka,mam całą kolekcje,od koloru do wyboru:) Ale teraz,taka szczupła i powabna...(:P ) moze na jakies koreczki sie skusze:D:D Joneczko dobrze sie tam zabaw i wypocznij u bracholka:) Dobranoc ciotki klotki!

kirsten2 - nic sie nie martw , moj mąz twierdzi z eu nas w domu bedą nakręcać trzecia edycje super niani, bo tak rozpuszcze malgosie szyt- ja nadal bardzo sie miotam - chce a boje sie, zrestza kasa, ale fajnie byłoby jescze jedengo brzdaca miec, jan jestem jedynaczka wiec rozumiecie... szyt- jeny , to ile on maił kg ten proszek? ja juz chyba ze 4 uzylam, a mzoe ty masz super nie brudzace sie dzieciatko ja tez szyt nieraz wyrzucam te zupek ,albo tatusje po niej , jak tatuś w pracy je kubeł, hehhe kasia - ja tez nie lubie 2 x tego samego filmu widziec, a w ogole film dłuzszy niz 20 min mnie męczy, nudzi, nieraz jestem w stanie cały kaln zobaczyc heheh szyt- moj mąz tez tak mwoi ze jak sie nie przewroci to nie nauczy , moze mamy tego samego męża? siwek- nie widziałm ze na nowym mieszkanku, fajnie! niech wam sie dobrze mieszka paola2212 - ja tez kojarze, ale ja tak bardzo rzadko tu zagladam, w tym tyg troskze lepiej, ze tylko odpisuje na obecne posty, a ciebie tez nie widziałm ostatnio- winny sie tłumaczy ;) poradzcie mi dziewczyni - co zrobic z upratym mężem- u małaej w pokoju jest szafa i on w tej szafie sie umieścił,tłumacze mu z ema tak mało ciuchow ( ciekawe kto ma wiecej , ja czy małgosia ) ;) ze moze zmiesci sie do moeje a dziecku by oddał szafe, sknera jeden, ale sie zaprał i koniec Skowronek - powiedz mi jak twoj potem funkcjonuje po tych nockach, chce tak dla porownania z moim,moj umieramusi sie przespac iduzo buziakó dla matkeigo🌼 z okazji 9 miechów, my dzis mamy 9 o jeny a ja kubisue piłam w ciazy szyt- ja tez buszowałam na allegro wczoraj, ale nic nie zmaowiałąm,co bede zamawaioc jak sie z szafy takie jedno wyniesc nie chce ;) kasia c + podyiwam o trj gody pryed kompem!!!!!!

Dzien dorby. Szyt \"ty kochana Wariatko\"- mam nadzieje ze sie nie obrazisz za wyrazenie to tak z sympatii, twoja Ninka to jest cudenko, lalunia jak sie patrzy,juz przestan gadac ze nikt sie nie zachwyca twoja corunia;)jest boska .. i przestan tak wydawac kase heheh a fotelik samochodowy masz piekny mi tez sie taki marzy ake kurna drogi jak diabli moj maz mnie wyzywa ze za drogi buuuuuuuuuuuuuuuu...Ninka pojedzie w nim jak krolowa hehehe

Cześć :) ZApraszam na kawę :) woda własnie wrze :) Martyna jak zawsze przed bajkami, mały zasnał 0 8.15 (obudził się o 6 :O )

🌻 dla wczorajszego jubilata Matiego :) 🌻 dla dzisiejszej jubilatki Małgoni :)

9 miesięcy to piękny wiek :) Pamiętam, jak MArtynka miała 9 miesięcy, była już taka \"kumata\" ;) JAk miała 9.5 mies. pojechałyśmy na wywczasy :) BYłam z nią nad morzem 3 tygodnie... Nauczyła się tam wstawać w łóżeczku i raczkować, ja schudłam 4 kilo :) do końca życia nie zapomnę tych wspaniałych wakacji - tylko ja i moja córeńka :) JAnek znów dziś ma większy katar :( Tracę nadzieję, ze kiedykolwiek się wykaraskamy z tego :(

Jonka-dzieki za zaproszenie juz czuje zapach kawki,hmmm.Biedny Janek,musi sie meczyc z obrzydlym katarem,bo ta pogoda jest taka posrana:-( moj mlody tez obecnie zagilowany Malgosiu to dla Ciebie🌼🌼🌼 Kasia C-wlasnie tez sie zastanawialam czy sobie ich nie kupic,musze przemyslec ten temat;-) Dziewczyny,mam syna histeryka!!!czasami z byle powodu potrafi sie nagle rozryczecze az sie robi fioletowy i nie potrafi nabrac powietrza.nie wiem czy to maly szantaz czybidny sam nie moze za to. a ja bledne ze strachu, bo nie wyglada to ciekawie.

Cześć ! dzieki za zasłodzenie, chyba jakaś niedopieszczona byłam wczoraj i trudno mi sie dziwić, bo mąż oddelegowany na młody rocznik do Chełma...;) :p Jonko, zalej mi kawkę, piję rozpuszczalną z mlekiem, bez cukru (z racji diety) :) Skowronku---pytałaś o dietę, wiec odpowiadam, że najlepsza to grypa jelitowa, nic nie tkniesz, ale nie polecam ;) a tak na serio to ja schudłam na cambridge i montognack, a kiedyś szybko na south beach diet. teraz zostało mi jeszcze jakieś 10 kg, walcze, walcze ale dyszka do zgubienia stale jest. w teorii jestem za to świetna! Kacha---jak Twoje odchudzanko? wpisz w google sbd i wszystkiego sie dowiesz, polecam też stronę diety zuzla, jak masz czas, bo to trzeba usiąsć i poczytać, jest tam fajna stronka, gdzie są zdjecia dzieczyn przed, w trakcie i po diecie--impoonujące polecam (szczególnie Anik): http://forum.montignac.com.pl/osiagniecia-forumowiczek-i-forumowiczow-musisz-to-zobaczyc-vt1385.htm ja tez tam działałam swego czasu, schudłam bez większego wysiłku ok 5 kg, ale potem zarzuciłam bo trzeba dużo gotować (jedyny wysiłek). teraz chyba potulnie wróce do tej diety. Siwku---chylę czoła z tym karmieniem nocnym! albo sie nie wysypiasz i cierpniesz, albo już sie przyzwyczaiłaś. Pozdrawiam

Skowronku - Janek też jest histerykiem, mówię wszystkim, że ma \"delikatna psychikę\" ;)

Szytko - no, stronka robi wrażenie JA TEŻ CHCĘ BYĆ SZCZUPŁA!!!!!!!!!!!!!!! MAsz rację z tą grypą jelitową :) Wprawdzie cżłowiek czuje się fatalnie, brak siły, żeby się w zadek podrapać, ale za to zero apetytu... A dziś... Nie dość, że zjadłam śniadanie - kanapeczki z serem brie i z majonezem :) to jeszcze przed chwilką zupełnie niezauważenie wciagnełam opakowanie \"kartofelków marcepanowych\" i pół batona nugatowo- marcepanowego :O do tej kawy, do której nie sypię cukru, bo przecież to kalorie :O

i jeszcze słówko do chcącej---Jelp 4 kg, moja sie brudzi ale max 2 przebierana dziennie, bo nigdy nie ulewała, do tego miałam dla niej dużo ubranek i wstawiałam jak był pełna pralka. ale sie tłumaczę, bo wyjdę na flejtucha ;) a co do tego samego męża, to może rzeczywiscie i mój nie jest teraz na żadnym młodym roczniku, tylko odbębnia swoje u Ciebie ;):D na szczescie mogę pozartować, bo tak jak jestem pewna swojego męża, to chyba nikogo prócz siebie nie moge byc! mam 100% zaufanie i zawsze sie śmieję, ze gdybym go przyłapała na zdradzie, to pierwsze co, to by mi szczęka opadła ze zdziwienia :)

Joneczko---uśmiałam sie, bo mam tak samo :) zwracam uwagę na skład śledzi, czy nie mają cukru, a potem zjadam całą czekoladę ;)