Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultraviolet21Women

*!5 minutowa maseczka złuszczająca CLINIQUE.Stosowałyście?

Polecane posty

Gość ultraviolet21Women

Gość raffinka
Jak już to 15 minutowa.stosowałam i dla mnie cudo.Perłowa maseczka zamknięta w słoiczku którą nakładam na skóre ,trzymam w moim przypadku 12 minut a pożniej ścieram jak gumke bardzo mocno tre skóre.Nastepnie jestem czerwone jak burak ale już po godzinie gładka niczym aksamit!Cera jest po niej naprawde super gładka mieka i pięknie oczyszczona.

Gość prawie żona22
Stosowałam i uwazam że mimo wysokiej ceny daje fajny efekt.Najlepiej nałozyc ją dzień przed randką bo rzeczywiście super wygładza skóre dodaje blasku i gładkości .Oceniam ją na piątke z plusem

Gość bum taraara bumm
a ile kosztuje to cudo?

Gość prawie żona22
chyba ze 150 zł albo 130 zł.Ale jest starsznie wydajna.Ja dostałam ją na prezent.

Gość To Ja ...Kasia
wart swoeje ceny w 100%.Ja chodziłam wczesniej na peeling kawitacyjny do kosmetyczki którego efekt jest porównywalny do efektu tej maseczki.Fakt przy mojej wrażliwiej cerze zzaczerwienie utrzymuje sie znacznie dłuzej.pózniej mam tylko delikatnie zaróżowoną cre jedynie.Bardzo bardzo gładziutka i miła w dotyku jest po niej skóra i super rozjaśniona ale taka delikatniutka i miła ze szok.Rozjaśnia mocno ale o tem nałozeie kremu brązującego potęguje wi wynagradze końcowy efekt.Dla mnie ta maseczka to cudo.

Gość saminas
Ja byłam po niej mocno zaczerwieniona .Być może za mocno tarłam.wyglądałam jak po manualnym oczyszczaniu skóry

Gość Zielona spineczka
Własnie zakupiłam tą maseczke i oczywiście pracownica sephora bardzo ją chwaliła i mówiła że rezultaty rewelacyjne .Zaraz ja nałoze to sie przekonam czy takie cudo.Kupiłam ją bo akurat jestem przy kasie a clinique produkty bardzo lubie i chce wygładzic i złuszczyc lekko skóre.Mam tylko pytanie czy prze te tarcie po wyschnieciu jej nieuszkodzą mi sie takie malutkie jasne włoski na twarzy niczym u brzokwinki? Paniusia mówiła ze nie ale zobaczymy.Ide nałozyc to cudo hihi

Gość do spinki
i jak efekty?:)

Gość Zielona spineczka
Przyznam że w dotyku skóra jak aksamit ,gładziutka i delikatna.Tylko że ja mocno bardzo tarłam skóre i chyba z amocno złuszczyłam bo mam lekko czerwona a brode jak buraczek mialam ale juz jest ok.Troche mialam zaczerwieniona jak po oczyszcaniu na poczatku ale tera juz schodzio zaczerwienienie i staje sie coraz ładniejsza.Ale efekt jest i kilka śladów co mialam po krostkach poprostu znikło.Dziala dosyc mocno i rozjasnia mocno skóre.Efekt fajny ale bede uzywac tylko raz w tygodniu nie czesciej.Moja kolezanka wyleczyła sobie nią przebarwienia na brodzie i nic jej juz niewychodzi.Ja naszcescie niemam krostek na brodzie ale widze ze jest łądnie złuszczona skóra i takie mięka i nawilzona.Powiem krótko efekt super

Gość do spinki
Dzięki:) A nie wysusza cery za bardzo??

Gość Zielona spineczka
nie niewysusza a po niej własnie jest ciensza delikatniejsza a co za tym idzie nawilzona i świetlista

Gość do spinki
hmmm..to chyba się na nią skuszę! :D

Gość Zielona spineczka
No polecam bo naprawde świetna.Lubie clinique ale niewwszystkie produkty mi odpowiadają bo z trzech kroków byłam bardzo niezadowolna i mialam wysyp na twarzy.

Gość Ffizia
Spineczko napisz proszę, czy oczyszcza dobrze również te czarne kropki z twarzy - zapchane pory, to są wągry chyba.

Gość Zielona spineczka
ogólnie ładnie oczyszcza ale wszystkich tych czarnych kropek nielikwiduje.Ale wystarczy pozniej delikatnie nasisnac przez chusteczke i same ładnie wychodzą .

Gość anulka123
A gdzie mozna kupic tą maseczke?? W aptece czy gdzie?? A działa ona na pryszcze czy tylko na przebarwienia i czy po niej nie ma jakiegos wysypu? Z góry dzięki za każdą odp :*:*

Gość dddddd
a gdzie mozna kupic tą maseczke?

Gość gość
douglas

Gość gość
Nie radzisz sobie z uporczywymi niedoskonałościami skóry? Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zajęciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania z zakresu kosmetyki! Ucząc się w naszej szkole nie ponosisz żadnych opłat! Nie zaskoczą Cię ukryte koszty. Zapraszam do zapisu! Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja