Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenttt

jakie są objawy tasiemca?

Polecane posty

Gość problem2012
Kupię Yomesan/Niclosamide lub Vermox problem2012@10g.pl

Gość Na szczescie mam
Jak bekasz czesto ,to masz tasiemca,bo bekanie sa pozdrowieniami od tasiemca:)

Gość Na szczescie mam
Miasto kobiet????osoba zwana kobieta co wprowadza sobie swiadomie pasozyta do jelita,nie zasługuje na miano człowieka a tym bardziej kobiety,hmmmm

Gość Na szczescie mam
A ja tu wałkuje juz od tygodnia ze lekarze nie lecza tylko zaleczaja,ze sa nastawieni na biznes a nie na to zeby człowiekowi pomóc,to ile oporu i agresji w ludziach sie wtedy wyzwala,ze lekarze sa super ,ze sa wrecz Bogami ,wow

Gość Raf77i77dty
w Polsce jest Vermox - 6 tabletek po 20 zł , bierze się przez 3 dni po 2 z rana.ale żeby ci lekarz wypisał recepte to musisz nagadać że widziałeś takie żeczy w porannym stolce że uuhuuh ;-) powaga bo nie chcą wypisywać. przez neta kupisz Yomesan/Niclosamide w cenie ok 10 euro za 4 tabsy które się jednorazowo łyka.albo poszukaj może ktoś ci odsprzeda po 60-70 zł chodzą. Ja planuję wziąść jednorazowo 6 tabsów yomessan ijak się po tym nie poprawi to za 2-3 tyg. będę błagał lekarza na veromox. Do tego wszystkiego bierzez zioła na robaczyce np: franciszkanów ale tu uwaga te zioła kupione przez neta to nic nie warte podróbki. musisz do klasztoru zadzwonić od9 do 11 codziennie i ci sprzedadzą oryginał (nalewki po 13zł). + robisz sobie 5 główek czosnku wyciśniętych + sok z kiszonych ogórków + olej z pestek dyni i same pestki dyni + inne zioła które znajdziesz sam . Ogólnie to chemia + zioła i tak przez miesiąć (chemia jeden dzień potem 2-3 tyg przerwy i znowu jeden dzień chyba że vermox to 3 dni trwa). Rozumiesz ? To jedyny skuteczny sposób bo trudno się pozbyć główki tasiemca czy glizdy i one po tygodniach się odradzają i znowu to samo ! a jak dużo tego gówna z ciebie wyjdzie to rozważ przejście na wegetarianizm na jakiś czas bo niestety ale 3/4 mięsa w PL są jajami skażone !

Gość Na szczescie mam
Raf77i77dty,Ty bedzxziesz błagał lekarza??czytaj konowała,No i widzicie ,co z tego ze my tu piszemy kim sa naprawde pseudomedycy,jak i tak lekarze sa jak Bogowie,ludzie nie dadza im nie byc Bogami,nawet sie poniza padna na kolana i beda błagac,hmmmmmmmmm

Gość Raf77i77dty
Masz w 100% rację to zwykłe konowały ! ale niestety nie znalazłem vermoxu do kupienia nigdzie a na receptę jednak taniej. Dlatego uważam że tego typu środki powinny być bez recepty ,dostępne dla osób pełnoletnich... Ludzie nie mogę się wyleczyć z robali i tasiemców bo wtedy przestaną chorować i cały sort lekarstw padnie i przemysł farmaceutyczny będzie zbyteczny !!! obejrzyjcie sobie tą stronę co ludzie z siebie wyjmowali : http://www.drnatura-oczyszczanie.pl/galeria_foto.php normalnie szok. dla mnie niestety ten program za kilkaset złotych to za drogo. uważam że samemu można tak samo skutecznie ale dużo taniej.

Gość Na szczescie mam
No i teraz napisałeś tak jak faktycznie jest,mozna uzyc zappera na pasozyty,moja znajoma przychodziła do mnie na zappera ,bo zabijała Amebe i Motylice wątrobową:)polecam ,chemia to szkoda zdrowia

Gość Raf77i77dty
a jakiego masz zappera ? Słyszałem że działają tylko zappery za 2 tyś z niebieską opaską na nadgarstek. Jak znajdę w moim mieście to wezmę z 1-2 zabiegi. zobaczę jak ze skutecznością.

Gość Na szczescie mam
No nie no bez przesady,ja mam zappera za 300zł z plynna ragulacja czestotliwości,jest zupełnie wystarczajacy,sprawdzałem go nawet u kumpla elektronika na oscyloskopie czy ma odpowiednia charakterystyke,pieknie pokazała prad jednokierunkowy prostakatny jak ksiazka pisze,a te za 2tys złoty to z bajerami,które nie maja wpływu na ich skutecznośc,ale ludzie sa prózni mysla ze jak cos drogie to moze byc skuteczne:)

Gość Raf77i77dty
tak mówią. Napisz ile zabiegów trwało usunięcie pasożytów tym zapperem u twojej znajomej ?

Gość Na szczescie mam
Znajoma wzieła po 3 zabiegi na kazdego z pasozytów,w odstepach jednodniowych

Gość Raf77i77dty
przeszło jej po tym ? wydaliła coś ? napisz jakiego masz zappera i gdzie go kupiłeś ?

Gość Na szczescie mam
No przeszło jej,wydaliło i niezle ,pozniej sprawdzała synchrometrem i było czysto

Gość EXIT1110
Zapper jest skuteczny, ale żeby wiedzieć jak go użyć trzeba przeczytać ksiązkę Huldy Clark. Bez tej wiedzy wiele nie zdziałasz, będziesz działać po omacku... ja mam zapper Ribcag. Trochę kosztuje (terza chyba 700 zł). można kupić na allegro.

Gość Na szczescie mam
Ja tez mam ksiażke Kuracja Życia Huldy,ale jak tu jest zawsze moze zapytać,ja tez kupiłem na allegro za 300zł,nie ma potrzeby przepłącać

Gość Raf77i77dty
Rozmawiałem przed chwilą ze znajomym i mówi że zapper owszem skuteczny ale nie działa na wszystkich np: tych którzy mają pasożyty osłonięte bo prąd idący przez zapper nie penetruje tylko idzie brzegiem. Więc myślę że najpierw u mnie zioła + chemia a potem zapper.

Gość Jarek555
Email spartak12345@interia.pl

Gość elka333
poszukuję leku na tasiemca -prazykwantel- ,lekarz u którego się leczę na 90 % podejrzewa gada, do tego mam glistę ludzką ,która lecze.Jeżeli ktoś ma do odsprzedania ten lek , bardzo proszę o kontakt , na e-maila:e.winiarczyk@op.pl,tel.696-368-350

Gość Jarek444
Mam do sprzedania lek na tasiemca Yomesan 500mg (Niclosamide) firmy Bayer. Kontakt jaroslawmaduzia@interia.pl

Gość dsdddsadfA
NAJEDZ SIE SLONYCH SLEDZ ale tylk sledzie przez caly dzien ,jak bedziesz mial tasiemca, to on bedzie dawal znac bedzie wychodzil,ogladaj kupe czy nie ma tam kawalkow tak zwanego makaronu nitki, to jest tasiemiec..wychodzi pomalu ,a jak caly wyjdzie to okolo 4-5 mrtrow,idz do doktora on ci doradzi co brac, w 3 dni cie wyleczy,ale nie ejst to mile...

Gość takakakakak
kupie cesol kto ma????????

Gość tasiemiec
Mam do sprzedania 5 tabletek po 600 mg prazykwantelu pod nazwą Distocide. Mail: xian18@wp.pl

Gość Jarek555
Sprzedam Decaris 150 mg

Tu można zamówić leki bez recepty : min prazykwantel i inne - trzeba mieć tylko kartę płatniczą. Leki lecą od 10 dni do ok 3 tygodni z Indii. Leki są ok ja stosuję i działają w porządku . Tylko nieraz długo lecą i w częściach - w paru kopertach nie od razu wszystko :-) http://www.magicpharma.com/

Niestety leki te są różnej, często kiepskiej jakości, sama używałam i wiem, problem polega na tym, że nigdy nie wiadomo na jaką jakość się trafi, np. Iwermektyna zamówiaona w ilości sztuk 12 nazywa się SCAVISTA i działa ok, ale już zamawiając powyżej 12szt. przysyłają jakieś badziewie, aż strach brać. Zamawiałam też Albendazole, porażka, może jest to ten lek, ale o zmniejszonym działaniu. Na domiar złego za samą przesyłkę płaci się, jak na mój gust, zbyt dużo. Słowem - żadna rewelacja. Polecam tylko zdesperowanym.

Naprawdę ? A mi tą stronkę lekarz parazytolog polecił, nie zauważyłam żeby coś było nie tak ale też tylko kilka leków z tej stronki zamawiałam- trudno mi porównać . Iwermektyna w każdym razie była ok. Za przesyłkę ok 15 zł płaciłam .

Poszukuję niclosamidu , jak również cesolu - jeśli ktoś ma zbędny - to proszę o kontakt . Potrzebuje szybko działać - wolałabym nie czekać kilka tygodni na leki z zagranicy .

Ladyedi , a czy udało Ci się tymi lekami - prazykwantel yomesan , które stosowałaś pozbyć intruzów? Pozdrawiam:-)

Gość Jarek444
Kurylec Ja mam Yomesan na tasiemca napewno działa Kontakt spartak12345@interia.pl