Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bruentka

CZemu faceci sie tylko gapią???

Polecane posty

wiesz ja juz uslyszalam wiele razy takie slowa\'\' taka dziewczyna a nie ma chlopaka?\'\' mysle ze faceci boja sie do mnie podchodzic bo z gory zakladaja ze jestem zajeta i napewno dostana kosza... wiesz ostatnio siedzialam chwileczke na lawce w swoim miescie w centrum w rynku he i tak o to jeden pan podszedl zapytac sie gdzie jest salon plusa chcoiaz wokol bylo tysiace innych ludzi he drugi krecil sie wokol nas i posylal szczere usmiechy:P hehe ale ogolnie nie zdarzylo mi sie cos takiego ze podchodzi do mnie ktos nieznajomy i zaczyna ze mna rozmowe...wydaje mi sie ze faceci nie maja za grosz odwagi...oczywiscie nie wszyscy zero luzu naprawde...tacy hmm za przeproszeniem kozacy a co do czego hhe to niesmiali sie nagle robia...:)

Gość zbytdobryzebygokochac
To nie chodzi o podejscie, zeby zagadac to trzeba cos powiedziec, bo nie wiem co dajmy na to taka ladna dziewczyna chce zebym jej powiedzial. Jesli mam jakis problem jakas sprawe i do tego najlepiej wspolna to nie boje sie podejsc. Np skladam na uczelni papiery nie ma problemu jak mi sie podoba jakas dziewczyna to podchodze i juz jest o czym gadac, moze to glupoty w stylu gdzie skladasz papiery itd, ale rozmowa pozniej jakos idzie. Tak samo na prawo jazy podchodze mowie czesc ona mnie nie zna, ale od razu gadka inaczej sie uklada, jestem na luzie i jest cool. Niestety wiekszosc facetow mysli, ze zeby miec dziewczyne to trzeba nie wiadomo co zrobic, nie wiadomo co powiedziec, a prawda jest taka, ze nalezy podejsc i powiedziec chociazby czesc. I jak dziewczyna bedzie zainteresowana to kontynuowac rozmowe, a jak nie to zapytac sie o godzine i dac dyla ;) i najwazniejsza sprawa nie bac sie podchodzic przeciez, bo dziewczyna sama za nas tego nie zrobi.

Gość zbytdobryzebygokochac
to moze dawaj mu jakies znaki albo co? ja tez ostatnio sie gapie na taka jedna ale ona wogole nie zainteresowana to co ja bede do takiej podchodzil

Heheheh temat aktualny:D dzisiaj jechalam na uczelnie i wsiadl przystojny facet..zerkal na mnie więc i ja na niego. W koncu patrzę a on zacząl cos skrobac i dal mi karteczke w stylu: jutro ta i ta godzina tam i tam.. i teraz nie wiem czy wybrac sie jutro czy niet:D:D:D:D

ja mam podobnie...pewien typ mi sie podoba,,,pomijam to,ze pare razy sie na niego gapilam i to z glupią miną a gdy to dostrzegl speszona sie odwrocilam...chociaz widze jak na mnei czesto zerka...i nie sadze,ze to spowodowane jest tylko oryginalnym acz gustownym i niewyzywającym ubiorem i paznokciami pomalowanymi na czerwony kolor....tyle,ze jak on sie na mnie spojrzy to od razu odwracam glowe w inną strone...a moze kusi go ta moja niesmialosc i niedostepnosc..... dzis jak szlam obok to kumpel zerknal na mnie i spytal sie do niego:czy to ona? nie wiem o co mu chodzilo...az taki niesmialy chyba nie jest bo ma znajomych,czasemz kolezankami zartuje... :P

kurde tak mi sie dziwnie wydaje,ze na mnie moze leciec:P ha,nawet mu moja wada wymowy nie przeszkadza:classic_cool: a moze wygadal sie znajomemu,ze taka jedna sie na niego czaem dziwnie patrzy:O

echhh chcialabym .mimo,ze to zauroczenie fizyczne(co u mnie szybko mija) chcialabym go poznac, i zeby on poznal mą prawdziwą osobowosc...ech ten tydzien mnie nie bedzie w szkole😭 i nie bede miala na co popatrzec 😭 ale moze on bedzie probowal sie czegos o mnie dowiedziec;) ...

skoro sam zerka to cos w tym jest, następny raz rzuc mu spojrzenie prosto w oczy i okaze się czy cos zrobi;)

kutwa piszę jak jakas glupawa 14latka(mam 17:P) zwariowalam do reszty i tyle:O a co do odwracania glowy..po prostu sie zawstydzam,pesze i odwracam glowe bo nie dosc,ze to mnie krepuje to jeszcze robie wtedy jakas glupią ,mine glupawy usmieszek:O

taa...raz tak zrobilam 3 razy pod rzad,z taką glupią miną...pare dni pzoniej zaczal na mnie zerkac..tydzien temu tez..patrze on idzie,zawieszam wzrok cos tam probuje powiedziec do kolezanki.tzn wiesz co...zawieszam sie i zaczynam sie nerwowo chichrac...:O

A jak jechałem w tym roku pociągiem po południu z Poznania do Kutna to panienka mnie zaczepiła i coś zaproponowała żebym usiadł:classic_cool:.A ja w nagrodę prawie cały czas się na nią patrzałem;).

a ja nie wiem czy jutro się wybrac na spotkanie z nieznajomym czy niet..w sumie nic nie tracę.. Cos z tym usmiechem musi byc..ja zawsze się tak bronię, ze usmiech na maxa.. Im bardziej mnie ktos zaskoczy tym szerszy usmiech.. tragedia...

Nie wiem czy on się zjawi..wsumie wcisnąl mi tą karteczkę i nr niby tel, tam widnieje ale dzwonic to ja nie zamierzam do niego:D Ogolnie takie gapienie jest obustronną obsesją. Ja sama się gapię jak ktos mnie zaintryguje .. częsciej nawet na kobietki niz na facetow:D

marzyc mozna....:D ale kurde trza cos wiecej...on ewidsentnie dostaje sygnaly,ze wpadl mi w oko i co...mysli,ze jestem zajęta czy odstrasza ma wada wymowy tzn.to ze mowie przez nos........:O ciekawe tylko co ten jego kumpel mial na mysli..........

Dokladnie zgadzam sie z amantem:D a nudow się nawet częsciej spogląda i niekoniecznie oznacza to niespelnione marzenia:D

hehe:D ja sie lubie na wielu gapic...na tefgo szczegolnie,bo jest an co :classic_cool: tylko jestem ostrozna by tego nie zobaczyl...lubie szukac go wzrokiem:classic_cool:

Nie ma jak zagadac jak nie moze odgadnąc z Twoich oczęt co sobie w glowie roisz;) Nie uciekaj tak wzrokiem to się okaze.

zeby ta gra tylko sie rozwinela...generalnie jakby do mnie zagadal,zapomniala bym mowy, mowilabym niewyraznie,jakies bzdury zaczerwienila,sie ewentualnie glupio chichotala....coz... dobra koncze, powodzenia w podbojach zycze:)

ja zobaczę co zrobię.. generalnie lubię jak facet jest odwazny więc się chyba wybiorę..w sumie nic zoobowiązującego takie male spotkanko:D najwyzej szybko się zmyję;)!! To ja Tobie powodzenia zyczę:D