Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

Gość kasia3
Aniu bardzo dziękuję napewno skorzystam z Twojej rady!!Pozdrawiam!!!

Gość momomomomomo
slonko 15 ja tez kupuje tam produkty :):):) pracuje na nich juz 2lata i jestem zadowolona :):):) klientki tez :)

Gość momomomomomomo
Kociakkk kup sobie jakis zestaw od tego uzytkownika z allegro :) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid =1809756 polecam :) produkty sa niemieckiej firmy. nail design :) maja tez swoja strone internetowa www.naildesign.pl :):):) pracuje na tych produktach od dawna. cena przystepna.. naprawde nie drogo a jakos ok :)

Gość Ale ceny...
Momomomo a czy żele od tego sprzedawcy są dobre??? Ceny ma naprawdę rewelwcyjne! Tylko czy aby jakość jest dobra?? Jakie są tipsy?? Nie łamią się?? Są elastyczne? A żele...??? Nie podchodzą powietrzem? Piszesz, że wszystko ok, tylko dlaczego to jest takie tanie???

Gość kociakkk
ale zobacz ile ma negatywow ja chyba wole nie ryzykowac

Gość momomomommo
wiem ze ma tyle negatywow widzialam juz to. ja poczatkowo zamawialam ze strony www.naildesign.pl to sa te same produkty co u tego uzytkownika pozniewaz prowadza oni sprzedaz na allegro. no i zamawiam z allegro teraz dlatego ze jesli zamawiam przez ich stronke czyli sklep internetowy do przesylka jest drozsza bo kurier przywozi towar czyli jakies 22 zl. no a po co przeplacac skoro mozna zaplacic za przesylke 12 zl :) dlatego kupuje teraz te same produkty na allegro. jak chcecie dzieczyny.. to wasza decyzja. ale ja juz ok 2lat kupuje tam produkty. tipsy sa dobre. nie lamia sie i dobrze sie je opracowuje. zel jednofazowy future jest bardzo dobry. nie ma mocno gestej konsystencji samopoziomuje sie i dlatego latwo sie go rozporwadza. jesli nie zalejesz skorek i prawidlowo przygotujesz paznockiec naturalny badz tips to napewno bedzie ok. i nie bedzie zapowietrzen :):):) ja poczatkowo tez zalewalam skorki itp. no i pojawialy sie zapowietrzenia. ale pamietajcie trening czyni mistrza :) ja nie zamienilabym na nic tych zeli. cena jest super i jakos tez. :) watpie czy znajdziecie lepszy zel za taka cene. czasem dziewczyny pisza ze zel sie zapowietrza.. ze taki tandetny jest. a to nie powod zeli lecz nieumiejetne ich nakladanie. polecam NAIL DESIGN mozecie tez spojzec na produkty reni-nail sa tez super :)

Gość momomomommo
nooo i jeszcze jedno dziewczyny. jesli kupujecie na allegro to wybiercie opcje pltnosci przy odbiorze towaru czyli za pobraniem :) wtedy zaplacicie dopiero wtedy kiedy otrzymacie towar :) powodzenia pozdrawiam

Gość Ale ceny...
Momomomo a Ty robisz paznokcie tylko sobie, czy innym też? Ja używam teraz żeli z Emmi nail i z nich jestem zadowolona. Żele od Nail Design są super tanie i myślę, że w przyszłości zamówię na początek żel 5ml, kosztuje tylko 8 zł, więc jakby co to wielkiej straty nie będzie. Czytam wlaśnie komentarze i ludzie piszą, że żel jest gęsty, że twardy... Dużo osób jest niezadowolonych z czasu przesyłki... Ja zamawiam zawsze za pobraniem, bo paczka przychodzi zazwyczaj drugiego dnia. Sama nie wiem...może się skuszę....

Gość momomomommo
ja jestem po kursie i robie klientka pazurki :) sobie samej tez :) naprawde polecam ci ten zel. jestem zadowolona :) a ja nie uzywalam Emi -nail tylko RENI-NAIL :):):) tez sa dobre i w przystepnej cenie :)

Gość Ale ceny...
Momomomo dzięki Ci bardzo za odpowiedzi :-) Spróbuję ;) Wczoraj zamówiłam z Emmi nail, ale nastepnym razem zamowię malutki z Nail Design. Pozdrawiam :-)

Gość kociakkk
laski na ile mniej wiecej starcza zel 5ml ??

zalezy ile masz klientek :) i jak czesto robisz pazurki :) nooo nie wystarcza on na dlugo i napewno lepiej sie oplaca kupic wieksza pojemnosc bo cenowo to lepiej wychodzi :) wystarczy tak na 6-7 apek.. w sumie moze nwet nie... zalezy ile warstw i jakim systemem bediesz nakladac

Gość gosia-1606
chce kupić zestaw do robienia żeli! jaki mam kupić! moze znacie jakiś fajowy?

dziewczyny doradzcie mi. co robie zle, ze pod zel na naturalnej plytce paznokcia wchodzi powietrze. paznokiec jest zmatowiony, primer nalozony... pracuje na zelach ibd :( ja czesto tez mialam pod moimi powietrze jak mi kosmetyczka nakladala, ale chcialabym, zeby moje klientki tego nie mialy :(

Gość malami10
PPPPOOOOMMMMOOOOCCCCCYYYYYYY!!!!!!!!!!!!! jedno pytanie, czy primer PErfect Lady zdaje egzamin???????? nie jest drogi, bo 10ml kosztuje 18 zł, wiec jak?????? WARTO???????? prosze odezwijcie sie w miare szybko!!!!!!!!!!

Gość kociakkk
dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem jednego z tych zestawow: http://www.allegro.pl/item248375096_ens6_mega_starter_do_tipsow_lampa_uv_6_x_zel_tipsy.html http://www.allegro.pl/item250442268_zestaw_zel_full_gabrielle_pelny_najlepszy.html ktory waszym zdaniem bardziej sie oplaca kupic ? wiem ze do kazdego musze jeszcze cos dokupic... a moze ktoras kupowala jakis inny zestaw na allegro i jest zadowolona?

Gość Słonko15
kociakkk mysle ze bardziej opłaca sie kupic ten pierwszy zestaw, ja kupywałam wszystko odzielnie i wysło mi tez cena koło 160-180 zł drugi mysle ze jak dla początkujących to ten zestaw wystarczy, a w drugim dodają tylko TipBlendera który osobno kosztuje jakies 7 zł. a kupując zestwa z nim dopłacasz 50 zł.

Gość kociakkk
Slonko15 w tym drugim zestawie dodaja primer oliwke plyn do usowania skorek tipblender i w ogole jest tam wieksza pojemnosc cleanera wiecej tipsow patyczkow wacikow... a ty skad kupowalas sobie zestawik?

Gość malami10
kociakk...... ja tez jestem zainteresowana kupnem tego zestawu, konkretnie tego drugiego, z gabriell. ❤️dziewczyny mowia ze to dobra firma, atej pierwszej nie znam to nie wiem!!! wiem ze do tego drugiego trzeba dokupic kilka rzeczy ale tak na dobra sprawe masz wszystko co potrzeba, 🌼 moze primer jest troche maly bo ma tylko 5 ml, ale ktos mi powiedzial, ze jest on wydajny wiec na długo starczy!!!! sama nie do konca wiem czy bedzie on odpowiedni, ale ja chyba zdecyduje sie właśnie na ten gabrielle!!!

Gość kociakkk
malami10 ja chyba tez i liczylam co musze dokupic wyszlo mi jakies 280zl plus przesylka to tam nie wiem ile wyjdzie... ale wydaje mi sie ze warto :)

Gość malami10
kociakkkkk a o czym jeszcze myslisz, w sensie co chcesz dokupic????

Gość kociakkk
na pewno zel bialy do frencha moze zel wykonczeniowy w pedzelku pilnik prosty i paluszek do cwiczenia ;)

no wlasnie, ja tez chce jeszcze kupic żel, na pewno do frencha, biały i jakis ładny rozowy, i jeszcze kryształek, zeby sie ładnie mienił!!! o paluszku nie myslalam, w sumie moze tez by sie przydał???? dobrze by było gdybysmy sie zgadały i razem czegos poszukały!!!! byłoby raźniej:) ja na razie myslalam o firmie sun flower, nie jest megadroga, a tez ma niezła opinie na forum, wiec zdecydowałam sie wlasnie na nia🌼 no i nie wiem czy nie trzeba jeszcze acetonu????????????????????????????????????????????????????????????????????????????, bo on chyba pomaga w czyszczeniu pedzelka?????????? chyba:P czy sie moze myle!!!!?????????????? ❤️ ❤️ ❤️

kociakkk chciałabym zamowic juz cos dzisiaj, wiec jezeli masz mozliwosz to odezwij sie jak najszybciej!!!! gg 2264413 🌼

Gość emanuella84
Dziewczyny a ja mogę Wam polecić firmę Emmi Nail i sprzedawcę na allegro em nail Design, nie są drodzy, a jakość jest dobra :-)

Gość BbBbBbBbBbB
Tydzień temu zrobiłam paznokcie koleżance, a wczoraj odleciał Jej kawałek żelu :( Na kciuku, na samym rogu żel odprysnął :( Jaka może być tego przyczyna??? Wogóle to jest tak, że jak robię sobie paznpkcie, to wyglądają ładnie, nie podchodzi powietrze, a jak zrobię koleżance, to po 2 tyg zaczynają odpadać :( Staram się robić wszystko dokładnie....już sama nie wiem.....

dziewczyny a czym czyscicie pedzel po zelu???? tym acetonem czy czym??? bo ja juz sama nie wiem............:(