Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

Go艣膰 julk44
Hej dziewczyny, mam problem i mam wielk膮 nadzieje 偶e mi pomo偶ecie. Ot贸偶 mam zamiar doklei膰 sobie tipsy nie nak艂adaj膮c na nie akrylu ani 偶elu. Takie po prostu pod lakier. M贸j problem tkwi w tym, 偶e nie potrafi臋 spi艂owa膰 sobie sama tej granicy pomi臋dzy tipsem a paznokciem u jednej r臋ki. Macie jaki艣 dobry spos贸b jak to umiej臋tnie zrobi膰?? Prosz臋 o pomoc i z g贸ry bardzo dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 julk44
Hej dziewczyny, mam problem i mam wielk膮 nadzieje 偶e mi pomo偶ecie. Ot贸偶 mam zamiar doklei膰 sobie tipsy nie nak艂adaj膮c na nie akrylu ani 偶elu. Takie po prostu pod lakier. M贸j problem tkwi w tym, 偶e nie potrafi臋 spi艂owa膰 sobie sama tej granicy pomi臋dzy tipsem a paznokciem u jednej r臋ki. Macie jaki艣 dobry spos贸b jak to umiej臋tnie zrobi膰?? Prosz臋 o pomoc i z g贸ry bardzo dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julk44

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tiriiiiriri
Witam, zapraszam na nowe forum pazurkowe: http://nailbeauty.mojeforum.net/index.php tu odpowiedzi na wasze pytania, mi艂a atmosfera, pomoc dla pocz膮tkuj膮cych zapraszam serdecznie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tiriiiiriri
Witam, zapraszam na nowe forum pazurkowe: http://nailbeauty.mojeforum.net/index.php tu odpowiedzi na wasze pytania, mi艂a atmosfera, pomoc dla pocz膮tkuj膮cych zapraszam serdecznie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tipsofilka
Kupi艂am zestaw z allegro z kt贸rego jestem bardzo zadowolona. Na dodatek firma ta prowadzi szereg innych aukcji sprz臋tu do pazur贸w od偶ywki i nie tylko i wszystko zamawiam od nich. Do tego jak czego艣 nie s膮 pewni to dzwoni膮 i nie pakuj膮 byle czego:) http://www.allegro.pl/item583282304_5x15ml_zel_mega_zestaw_99_zele_lampa_tipsy_se1.html a poni偶ej jest ca艂y asortyment wymieniony:) Ps. na 偶ele tez nie narzekam a nie jestem jedna bo kole偶anka te偶 u偶ywa produkt贸w tej firmy. Serdeczne pozdrowionka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tipsiaarkaa
jasne oni s膮 艣wietni ale w oszukiwaniu ludzi i wciskaniu bubli a to co kole偶anka robi to po prostu spamik reklamowy i tyle! 400 neutrali posiadaja a do tego 356 negatyw贸w super sprzedawca hehe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tipsiaarkaa
jasne oni s膮 艣wietni ale w oszukiwaniu ludzi i wciskaniu bubli a to co kole偶anka robi to po prostu spamik reklamowy i tyle! 400 neutrali posiadaja a do tego 356 negatyw贸w super sprzedawca hehe.

Udost臋pnij ten post

hejka dziewczyny, pom贸偶cie bo ja chyba co艣 偶le robie albo mam jakie艣 g贸wniane tipsy. Jestem po kursie w Activie we wrocku, na kursie bosko mi sz艂o, zrobilam ju偶 kilkana艣cie tips贸w i w domu mam taki problem, 偶e jak przyklejam tipsa to on ma potem takie cieniutkie ryski, p臋kni臋cia wzd艂u偶, co ko艅czy si臋 tym 偶e po paru dniach dok艂adnie w tym miejscu 艂amie si臋... nie wiem czy ja 藕le co艣 robie, czy to te tipsy... mam b.ostra gilotyn臋 z activa, tipsy i 偶el ta艅sze z lovely bo kupi艂am do 膰wiczenia. Nied艂ugo rusz臋 w \"rynek\" do klientek i nie chce robi膰 kaszany...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zosia_12
Witam. Mam podobne problemy co kole偶anki na forum ;) Zaczynam robi膰 panzokcie. Chialabym sie dowiedziec czegos o akrylach i szbalonach :D Gdybym mog艂a prosic o przes艂anie mi instrukcji na e-mail. By艂abym bardzo wdzi臋czna. Prosze o pomo膰 krwawa_mary_

Udost臋pnij ten post

czesc mam pytanie czy ma ktos sposob robienia tipsow metoda zelowa krok po kroku??

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkie kolezanki stylistki. Na poczatek powiem ze jestem po kursie zel i akryl.mam problem z pedzlami, nie wiem co sie dzieje ale jak nakladam zel lub akryl choc staram sie nabierac delikatnie to pedzel po 3 - 4 nabraniu puchnie jak mop, nawlazi materialu do srodka i kicha, robota nie wygodna pedzel gruby i tak w kolko.potem mocze w acetonie i na koniec wydlubuje resztki . moze ktoras z Was miala podobny problem i bedzie mi w stanie pomoc, bede wdzieczna za kazda pomoc. ps. Pani prowadzaca kurs niestety nie umiala mi pomoc i nie udzielila mi odpowiedzi na moje pytanie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agne27
WITAM MAM DO SPRZEDANIA PRODUKTY DO PAZNOKCI NA ALLEGRO I NIE TYLKO ZAPRASZAM, GORZOW WIELKOPOLSKI, ZOBACZ INNE MOJE AUKCJE , WIEKSZOSC W SALONIE, OPROCZ TEGO SAMA KUPPUJE NA ALLEGRO TO CZEGO NIE MAM A TO CZEGO OBECNIE POTRZEBUJE, ZAPRASZAM!!!!!!!!!! http://www.allegro.pl/item610906704_poduszka_podkladka_walek_pod_dlon_krowka.html LUB http://www.allegro.pl/item607001797_sterylizator_narzedzi_najtaniej_na_allegro.html

Udost臋pnij ten post

fajny ten sterylizator i nie drogi no ja za daleko mieszkam wiec koszta byly by za duze .pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 violka8225
witam drogi kole偶anki. mam pytanie o dwie firmy: reni nail i sun flower. kt贸ra waszym zdaniem jest lepsza i co s膮dzicie na temat 偶elu nylonowego z sun flower? czekam na odpowiedz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 violka8225
aha jeszcze jedno pytanko, zam贸wi艂am tipsy przezroczyste elestany z sun flower. czy ktos wie cos na ich temat?prosze o odpowiedz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowyczar
witam :) wczoraj do艣膰 du偶o czyta艂am o was wszystkich i chce na sam pocz膮tek napisa膰 ze jeste艣cie cudowne :* by艂am na wielu forum ale takiej 偶yczliwo艣ci jak tu nigdzie nie ma dlatego postanawiam sie do was do艂膮czy膰 jesli moge;P moje zaj臋cie z paznokciami dopiero co zaczynam ale znalaz艂am tu du偶o dobrych rad z ktorych na pewno skorzystam. Paznokcie ucz臋 sie robi膰 z kursu cd zakupionego z allegro poniewa偶 na zwykly kurs mnie nie stac ale gdy tylko dostane prace za pierwsza wyplate mam sie zamiar na niego wybra膰 na pewno nie zaszkodzi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justysia2026
A ja mam zestaw z firmy snc i jestem bardzo zadowolona. 呕ele trzymaj膮 mi bardzo dobrze, ostatnie paznokietki mialam 5 tygodni i nic mi sie z mini nie stalo. Wszystkim polecam ta firm臋 jest naprawde dobra i nie taka droga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondi18
hej dziewczyny co s膮dzicie na temat 偶eli ; super build i basse? :) najpierw mia艂am ten drugi a niedawno kupi艂am ten bulild i jak wczoraj robi艂am paznokcie to sie wnerwialam bo mi brokat bo utwardzeniu w lampie i jak nak艂adalam na niego 偶el to sie zmywa艂;/ i nie wiem dlaczego nigdy tak nie mia艂am np na jak robi艂am na 偶elu basse to by艂o oki... pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Hej Diewczyny!! Co s膮dzicie o produktach firmy nailproduct???? ma艂o o nich na forach,a zale偶y mi na Waszej opinii:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondi18
pewnie 偶e si臋 op艂aca ten zestaw ma wszystko opr贸cz 偶eli :) ale ma bardzo du偶o ciekawych rzeczy wi臋c s膮dz臋 偶e zestaw op艂acalny a osoba kt贸ra nie sprzeda艂a tego zestawu wystawi go jeszcze raz bo ta cena by艂a nie op艂acalna dla tej osoby ...... nawet jak za 300-400 z艂 to si臋 op艂aca ten komplet pozdrawiam!!:)

Udost臋pnij ten post