Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

czesc krwawa_mary_ kupi艂am sobie zestaw od tips贸w i zbieram na ten temat informacje sposub zelowy juz troche opanowa艂a interesuje mnie teraz spos贸b akrylowy przeczyta艂am ze wysy艂asz go dziewczynom mog艂abys i mi to muj adres kamila166@onet.eu mam jeszcze pytanie pierwszy raz tipsy robi艂a sobie i po opi艂owaniu i na艂ozemiu zelu by艂o widac ruznice miedzy natyralnym paznokciem a tipsem jesy jakis sposub pi艂ownia zapobiegajacy temy ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 emanuella84
Kochane i ja mocno prosz臋 o "instrukcj臋 do panokietk贸w 偶elowych" Piszcie prosz臋...od samego pocz膮tku, co powinnam robi膰... Pozdrawiam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andypandy
co s膮dzicie o 偶elach excelent i tipsach od h- excelent

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 candy03
Cze艣膰 dziewczyny,s艂uchajcie mam problem ...a mianowicie odpadaj膮 mi tipsy.Tzn.po ich zrobieniu ,zaczynaj膮 mi odpada膰 pomi臋dzy ko艅cem mojego naturalnego paznokcia a poczatkiem sztucznego.Lami膮 si臋 paznokcie po bokach,i odpadaj膮;(Oraz m贸j nast臋pny problem to taki 偶e ,moje 偶elowe paznokcie odpadaj膮 po kilku dniach...Dziewczyny pom贸偶ccie mi prosze was bardzo!!!

Udost臋pnij ten post

do candy03 czesc sama ucze sie robic tipsy ale nigdy niemia艂am yakiego problemu jak ty moze byc wiele powodow zle [przyklejone moze zama艂o kleju albo wina wadliwych tips贸w z jakiej one sa firmy

Udost臋pnij ten post

do emanuella 84 napisze ci jak sie to robi a wiec: 1.zmycie ewentuALNEGO LAKIERU -uzywamy zawsze zmywacza bezacetonowego,zwlaszxza gdy mamy juz tipsy i zw艂yk艂ym zmywaczem mozemy je sobie zniszczyc 2 usuniecie skurek mozna to zrobic za pomoca specjalnego p艂ynu dok艂adnie usun skurki i wszelkie b艂onki na p艂ytce 3.delikatnie zmatowione p艂ytki bloczkiem badz pilnikiem o gradacji ok.180 4.opi艂owanie paznokcia z kazdej strony, paznokiec musi byc kruciutki 5.wybranie odpowiedniego tipsa nie moze byc nai za waski ani za szeroki 6. dok艂adne odt艂uszczenie p艂ytki cleanerem 7.naklejamy tipsa wypyczaja powietre, trzymamy kilka seund nak艂adamy duzo kleju wiec jesli wyp艂ynie nadmiar zcieramy go wacikiem 8. skracamy tipsa opi艂owujemy goip艂owujemy przejscie miedzy naturalnym paznokcie a tipsem mozna pomuc sobie tip blenderem .9-usuwamy py艂ki pedzelkiem,mozna zn贸w przemyc cleanerem 10-uzywam zeli 3-fazowych wiec najpierw nak艂adamy zel podk艂adowy,nie zalewamy skr贸rek,zachwujemy odstep w kazdj strony ok 1-2 mm 11-w tym momencie mozna juz nak艂adac ozdoby,jesli tak to po na艂ozeniu ozdob wka艂damy reke do lampy potem nie przemywamy i nak艂adamy gruba warstwe zelu budujacego,rowniez uwazamy by nie zalac sk贸rek i do lampy 12-przemywamy i pi艂ujemy z kazdej strony,usuwamy py艂ki 13-nak艂adamy zel wykanczajacy,do lampy na 2 razy d艂uzej ,przemywamy i gotowe ja osobiscie po na艂ozeniu zelu podk艂adowego robie tak: nie przemywam go po wyjeciu z lampy tlko na niego nak艂adam zel budujacy -cienko,potem do lampy,przemywam,wygladzam bloczkiem a dopiero potem nak艂adam zel budujacy na kt贸ry nak艂adam ozdoby i na to dopiero gruba warstwa zelu budujacego a potem wykanczajacy jezeli nak艂adamy ozdoby juz na poczatku, na zel podk艂adowy to robimy to gdy chcemy miec zdobienie trwale kt贸rego nie bedziemy spi艂owywac przy uzupe艂nieniu... to chyba tyle mysle ze napisa艂am w miare jasno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 candy03
Tipsy s膮 z firmy kinetics,2 mam ze star nails-a,偶ele mam z la femme,a kleje z tasha oraz star nails-a.A mo偶esz mi poradzi膰 jakich firm mam u偶ywa膰 偶eby by艂o wszystko dobrze.Dzi臋kuje kama 20;*

Udost臋pnij ten post

gel \'\' future \'\' podobno jest dobry ja kupi艂am ca艂y zestaw z RIO w angli tamten zel nie jest dla mnie dobry w艂asnie mi sie skanczy艂 i teraz czekam na paczke poprosilak kolezanke ktura tez sie tym zajmuje o kupno i dok艂adnie niewiem jeszcze jakie to beda firmy napewno sprawdzone angielskie akcesoria roznia sie do polskich bo obecnie jestem w angli jak tylko dostane to ci napisze poczytam jeszcze na ten temat w forum posprawdzam firmy i dam ci znac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 candy03
Dziekuje kama20, czy mogla bys podac mi swego maila pozdrawiam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emanuella84
Kama20 dzi臋ki wielkie!!! A ztymi 艂ami膮cymi paznokciami...nie znam si臋, ale czyta艂am na innym forum, 偶e mo偶e si臋 tak dzia膰 jak 藕le jest zbudowana krzywa C.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figur贸wka
Dziewczynki prosze poradzcie ktory zestaw na allegro do zelowych paznokci warto kupic? Emmi nails to dobre zestawy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majka172
czy lepiej kupi膰 lamp臋 w hurtowni firmy Sun Flower z 1 偶ar贸wka czy na Allegro z 4 偶ar贸wkami. chodzi mi oczywi艣cie o cen臋. czytajac wszystkie opinie wiem mniej ni偶 my艣la艂am. ka偶da z Was chwali inne 偶ele, inne firmy. opinie o sprzedajacym na Allegro produkty firmy Emmi wcale nie zachecaja , a tutaj wiele os贸b je chwali. kupowa艂y艣cie na Allegro?

Udost臋pnij ten post

witam dos艂ownie na chwile gdy偶 korzystam z kompa kole偶anki. Na warsztatach by艂o super, mi艂a atmosfera. Pokazy prowadzi艂a mistrzyni Polski oraz 3 mistrzynie regionu. Zele i akryle ibd s膮 po prostu super, 偶el jest g臋sty, sam si臋 pi臋knie poziomuje, a z akryli to tworzy艂y arcydzie艂a. Przy moim stoliku by艂a dziewczyna kt贸ra pracuje na tych 偶elach i naprawde poleca艂a. Niestety nie kupujcie ich na allegro bo r贸偶ni膮 si臋 jako艣ci膮 :( trzeba je kupowa膰 tylko u dystrybutora lub sprowadza膰 z ameryki (je艣li ma kto艣 znajomych). Podobno z jednego 偶elu mo偶na obs艂u偶y膰 20 klientek i przy cenie 70 z艂 za za艂o偶enie tips贸w wychodzi si臋 z zyskiem :) to chyba narazie tyle :)

Udost臋pnij ten post

DZIEWCZYNY BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!1 NIED艁UGO MAM POWA呕N膭 KLIENTK臉 I NIE WIEM JAK ZROBI膯 BY CYRKONIE NAPEWNO NIE ODPAD艁Y.JAK SI臉 ROBI W PRZYPADKU METODY ZELOWEJ A JAK W AKRYLOWEJ.KIEDY艢 PRZYKLEILAM NA KLEJ I MI ODPAD艁Y SZYBKO A NAWET TROSZK臉 NA 呕EL I TO SAMO.KICHA.JAK TO SI臉 ROBI???????????????????

Udost臋pnij ten post

do morelka 19844 wszelakie ozdoby na zelowych paznokciach najlepiej wtopic w zel po na艂ozeniu drugiej warstwy zely ne wk艂adaj do lampy tylko na艂yz ozdoby jak tam chcesz i dopiero do lampy a potem zatop trzeciom warstwom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtyurtu
ten zel to nail product robie nim paznokcie od 6 miesiecy moim zdaniem jest dobry sama obie robie nim paznokcie i nic mi sie z nimi nie dzieje

Udost臋pnij ten post

Witam, dziewczyny nie kupujcie 偶eli naildesign bo naprawde nie warto. S膮 strasznej jako艣ci. Polecem 偶ele sun flower :)

Udost臋pnij ten post

DO - Kama 20- bardzo serdecznie ci dziekuj臋 za wypowiedz a raczej dobr膮 rad臋:) a mo偶esz mi jeszcze napisa膰 czy mo偶na zatapia膰 ozdoby tzn cyrkonie swarovski bo o to mi chodzi.a czy nie strac膮 uroku? fakt b臋d膮 najbardziej bezpieczne ale czy to 艂adnie b臋dzie wygl膮da膰??? prosz臋 jeszcze o wypowiedz

Udost臋pnij ten post

A JAKIE MACIE ZDANIE NA TEMAT ZELI RA NAILS I SUN FLOWER.KT脫RY WASZYM ZDANIEM JEST LEPSZY? BARDZO BYLAABYM WDZI臉CZNA ZA ODP

Udost臋pnij ten post

A JAK TO JEST DOKLADNIE Z TYMI FORMAMI SILIKONOWYMI I CZY MACIE MOZE INSTRUKCJ臉 JAK SIE ROBI JEDWABIEM? O TYM NA SZKOLENIU WOGOLE NIE MIA艁AM WIEC BARDZO PROSZE DAJCIE ODP

Udost臋pnij ten post

do behemotka.Cze艣膰!Szkoda,偶e ja nie wiedzia艂am o tych pokazach.A tam mozna by艂o zakupi膰 偶ele ibd?W og贸le to gdzie mo偶na je zakupi膰 jak nie na allegro i w euro fashion?Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

do morelka 19844 zapewniam cie ze zadna z oddub nie traci swojego uroku pod zelem masz to jak w banku jeszcze lsni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emanuella84
Dziewczyny kochane zerknijcie na te dwa zestawy i napiszcie mi prosz臋 czym si臋 r贸偶ni膮 i kt贸ry lepszy. w jednym nie ma 偶elu do frencha, ale moge taki zam贸wi膰, tej samej firmy za 9.99, wszystko inne raczej to samo, pr贸cz lampy. Nie chcia艂abym wyrzuca膰 pieni臋dzy w b艂oto, dlatego porad藕cie prosz臋, kt贸ry lepszy. http://www.allegro.pl/item227795118_zestaw_do_tipsow_tun_lampa_uv_zel_uv_emmi_nail.html http://www.allegro.pl/item230472214_hit_starter_do_tipsow_tun_lampa_uv_zel_uv_.html

Udost臋pnij ten post

krwawa_ mary_ a czy masz moze jakas instrukcje do tipsow zelowych??? jakies zdjecia itd? chodzi mi tez o wtapianie ozdob. czy jak zmatowie zel, to trzeba nalozyc warstwe zelu na caly paznokciec, pozniej zrobic french i zobienie i utwardzic po raz 2 i na calosc zel?? moj mail to betichw@gmail.com

Udost臋pnij ten post

do betichw.Cze艣c Ja kupowa艂am i tipsy i primer od andrew35 i mog臋 poleci膰 bo naprawd臋 s膮 dobrej jako艣ci i jest niska cena.Polecam ja do dzis u nich zamawiam te produkty.

Udost臋pnij ten post