Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venice

Pamietacie te czasy?

Polecane posty

A pamietace taki wierszyk do pamietnika: Na pamiatke dawnych lat zostawiam stopki slad Ooooo .(.......) ..)...../ ./..../ (__/ Hie hie :D

To juz było wcześniej, ale na wsi moi koledzy ( może na tych samych wakacjach byłam) wykopali ze starego cmentarza czaszkę i działo sie potem , oj działo. Co za profanacja. Koleżance na parapet okna położyli, ona prawie umarła z przerażenia. Jakby mi ktoś teraz coś takiego zrobił .....

ZAMORDUJE!!moja \"kochana\" siostre robila porzadki na strychu i wyrzucila wszystko.doslownie.wszystko! czyli moje zlote mysli(bylo tego ze 3 zeszyty),stare gazetki(czyli swiat mlodych,filipinki,zarzewie itp.) zeszyty z wierszami i \"wrozbami\" i takimi podobnymi bzdurami. TRZYMAJCIE MNIE BO NIE ZDIERZE!!! mogla sie swinia zapytac co zrobic z moimi rzeczami.a ona zawinela wszystko i wywiozla do skupu makulatury. zostal mi tylko jeden pamietnik ktory akurat mialam u siebie w domu. juz nigdy sie do niej nie odezwe! glupia gowniara!nawet nie zdaje sobie sprawy ze praktycznie wyrzucila kawalek mojego zycia zemszcze sie przy najblizszej nadarzajacej sie okazji a narazie bede rozpaczac i to bardzo... 😭

zaluje ze jestem juz troche za stara(ona tez bo obie mezate i dzieciate) na to zeby wtluc jej tak jak kiedys to robilam. chociaz nieduzo mi brakowalo jak sie dowiedzialam.a ona to jeszcze z takim spokojem powiedziala ze mama kazala zrobic porzadki na strychu wiec zrobila.mogla moje rzeczy powkladac do jakiegos kartonu i dac mi znac ze trzeba przejrzec co jest do wyrzucenia. wrrrrrrrrrr! jestem wsciekla! napluje jej do kawy jak u mnie bedzie z wizyta :-P

Gość gumijagoda
ELUSIEK ale mnie ubawiłaś z tym pluciem do kawy . mój brat też robił porządki na strychu ale nie spalił moichpamiętników tylko je sobie poczytał ale była draka. przejżałam te moje zapiski i aż mi się śmiać chciało jaka głupia byłam. w domu mam za to zeszyt z wirszami super sprawa kiedyś moja córcia poczyta , przypomniał mi się mj pierwszy magnetofon KASPRZAK

OOOOO! jaka strata!!! Ja tez mialam jeszcze kiedys stare numery \'jestem\' i jakies takie piredoly. Ale jak sie przeprowadzalismy rok temu to sama czystke zrobilam (a mialam jeszcze zeszyty swoje z 3kl podstawowki;) ) Ale najwazniejsze rzeczy zostawilam :) Chociaz i tak duzo tego nie bylo, bo jak sie przeprowadzalismy jak mialam 9 lat to pewnie mama czystke zrobila :P Coz, ograniczona ilosc miejsca nie pozwala trzymac zbyt wielu pamiatek :(

Gość Ona po 30
To były piekne czasy i szkoda ze nigdy już nie powrócą.

Gość zouzia
a pamietacie dzinsy 'marmurkowe'? :D

z pamietnikami to sama czystke zrobilam jak sie wprowadzalam na swoje.zeby nikt ich nie czytal pod moja nieobecnosc a ze soba nie bralam zeby nie czytal ich moj husbend.bo po co? tak wiec po przeczytaniu ich od poczatku do konca( a troche tego bylo...) puscilam je w swiat z dymem.gdzies tam sie blakaja moze jeszcze te wszystkie wspomnienia... szkoda mi tych zlotych mysli-duzo ludzi pozostawilo w nich swoj slad.chcialam sobie powspominac tak dokladniej.. szkoda tych zeszytow z wierszami i innymi bzdurami,zapisanymi gdzies na marginesie inicjalami wielkiej milosci(troche bylo tych milosci he he)... te wszystkie gazety jakos przezyje.a najgorsze jest to ze nawet nie wiem czy nie bylo w tych rzeczach jeszcze czegos o czym nie pamietam a co sparwiloby mi ogromna radosc gdyby wpadlo mi w rece i moznaby sie posmiac naprzyklad albo przypomniec sobie o czyms waznym a co gdzies umknelo w miare uplywu czasu... chlip chlip...SZKODA.... a do kawy napewno jej napluje!

Elusiek -- ale zemsta :P Ale nie dziwie sie wcale! Tez bym bylazla gdyby ktos bez zapytania mnie wyrzucil mojerzeczy 😠

Gość krooppeeczka
a zapach pewexu pamieta ktos tutaj jeszcze? baaaardzo charakterystyczny ;)

O! A ktra z Was czytała "Świat Młodych"? POjawiał się 3 razy w tygodniu.

Gość krooppeeczka
przypomnialam sobie cos obrzydliwego :) := jak bylysmy na kolonoiach to ukladalysmy fryzury na kremie do golenia a fuuuuuj!!!!

Gość aga_
Swiat młodych i płomyczek

ja sie urodzilam w 84 i pamietam jak moja - dzis asfaltowa ulica - byla czarna i miala pelno dziur dzieciaki bawily sie na ulicy calymi dniami, jadlo sie lody galkowe za 500zl, wafelki kuku-ruku (to byl hit ;)) i pilo soczki z woreczkow foliowych :P chleba z cukrem nie pamietam - moja mama za to to jadla

Amant- thx.fajnie poogladac sobie znowu i posluchac a przy okazji przypomnialo mi sie jeszcze ze mialam kilka zeszytow wyklejonych fotkami piosenkarzy(glownie ;-) i piosenkarek i aktorow.po jakims czasie przegladania i wzdychania do \"wielkich milosci\" te zeszyty byly niezle sponiewierane he he

Gość krrooppeczka
BAJARZA?

gdzie jest słonko kiedy śpi? czy wilk zawsze bywa zły? dokąd tupta noca jeż? możesz wiedzieć jeśli chcesz. domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha i chce bysmy także kochali je trochę. domowe przedszkole czy słońce czy deszcz przyjść może do ciebie jesli tylko chcesz. przyjść może do ciebie jeśli tylko jesli tylko chcesz... tak mi się przypomniało bo zobaczyłam dziś tuptającego jeża :-)

Amant Wszech Czasów ----> Jesteś wielki, dzieki wielkie za te linki🌼

ano domowego juz nie ma.teraz sa jedyneczki , budziki , domisie i inne takie-juz nie nadazam ale corcie ogladaja. domowe przedszkole to bylo cos.pamietam jak ogladalam bo mialam do zerowki i do szkoly na druga zmiane wiec przed wyjsciem moglam sobie obejrzec.a teraz leca programy jak dzieci sa akurat w przedszkolach(przynajmniej w mojej okolicy bo nie slyszalam zeby ktos mial pozniej zajecia niz o 9:30)