Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 22

Skąd można wziąść dziewczynę? Skąd was wzieli wasi faceci?

Polecane posty

Gość alter ego.
Wierze w Ciebie.Trzymam zaciśniete pięśći:D Tylko nie wybuchnij przed czasem :-p

Gość alter ego.
pewnie spią ,bo wybuchowej nocy :-p

Gość Bombelek2
Hej!!! Ja nie spię !!! Jesć Mamusiu Mleczka ciepłego chcem !!!

Gość Bombelek2
buuuuuuuuuuuuu nie od krowy😭 cyca chcem !!! Ale juz :classic_cool:!!!

Gość Bombelek2
Ja mam tylko jeden aparat gebowy,po co mi cztery cyce.Ja chcem Twojego !!!Dawaj!!! Bo powiem Bombelkowi 1 że jestes wyrodna matka:-p

Gość Bombelek2
Dawaj bo będe tupał!!! Twoje sa idealne i mi pasują:-p Co za duzy,kto za duzy ?? Żeby possac cyca za duży ?? ;)

Gość ja ajajaa
Mnie mój Skarb wziął na dyskotece:)No nie dosłownie:)Ale tam się widzieliśmy pierwszy raz,a potem to już jakoś poszło:)Przyniósł mi list od kolegi,po czasie przyszedł z nim,a ja zamiast jego kolegi wybrałam jego:)) i cieszę się nie miłosiernie:)

Gość Bombelek2
mcmcmcmcmcmcmcm mlaskmcmcmcmcmcmcmcmcmmlask mmcmcmcm mcmcmcmc teraz drugiego !!!:D

Gość Bombelek2
Dawaj bo będę ryczal !!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Bombelek2
w dupie mam dobranocke:-p a przywalić możesz jeszcze raz :D i na drugi posladek !! Ale potem pocałujesz pupcie jak na prawdziwa mamusię przystało ??? A teraz dawaj drugiego cyca bo siem rozedre na całą kafeterie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cyca :-p

Gość popoli
Nie mowi sie wziąść, tylko wziąć

Gość Bombelek2
bbubububuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dajesz czy nie ? :)

Gość Bombelek2
Grzeczna ? A kto dawał klapsy dziecku ?😭 No dobra juz nie krzyczem.Chce cyca.Drugiego.Głodny jestem,czy to dziwne Mamusiu ? 👄

Gość Bombelek2
Grzeczna ? A kto dawał klapsy dziecku ?😭 No dobra juz nie krzyczem.Chce cyca.Drugiego.Głodny jestem,czy to dziwne Mamusiu ? 👄

A nie mowilam, ze ten drugi to przypal jakis i podroba ? Wyny stad jeczybulo. A jesli chodzi o jedzenie to pizze poprosze byle swieza i salatke z buraczkow - taka jak kiedys w Mielnie dawali. No i serek bialy i szledzika. Mamo jak tam egzaminy ? Mam nadzieje, ze wystrzalowo ...

3mamy oczywiscie, wszystko pojdzie jak po masle. Aaaa gdzie ta pizza ? Znowu Matczysko w wyro pocisko a dzieciak glodny kolo stola chodzi. Ech ta yntelygencja.

Gość fajny gosciuuuuu
wziąć ? wziąść o to jest pytanie?

Pilnowalam, zeby Mamusia sie wyspala i zeby jej dobrze poszlo. I zeby zaden palant nie zawracal jej glowy. Zn. cyca. kiss kiss kiss

no to jak poszlo Mamo bo spac z tych nerw nie moge... Jest okazja zeby sie napic ?

Gość Bombelek2
A...ja juz sie yyk ...upiłem yyk i tera będę yykk ...spiewał :-p Nie umiem yyyk,ale lubiem za to. Mamusiu polewaj yyk,a tego Bombelucha yyk co pije oranżade yyk zamknij w łazience.yyk :classic_cool:

Gość Bombelek2
la la lalala lalala moja Mama to bomba la la lalala lalala tylko mnie cyuszka da:classic_cool: yyk...

Gość Bombelek2
niiikt nie mówił o yykk wódce... Śpiritus pilismy yyk z Bombelkiem i z sokiem yyk pomodorowym:-p nie dasz cyca yykk będe spiewał a potem ...oooaaaahhhh spac mi się chce

Gość Bombelek2
gAAACH ??? Oczxy mu wydrapie jak sie pojawi Już wytrzeźwiałem.Gdzie...ja mam ...te wiatrówke...;-p

Gość Bombelek2
Nigdy go nie lubiłem.:o Dziwnie sie patrzy na Ciebie i na Twoje nogi. To jakis zbok. Odpraw go bo go potraktuję jak zająca.:classic_cool: Niewaznie ile mam lat.Wazne ze jestes tylko dla mnie :)

Gość Bombelek2
Czekolada ? Była.Siostra zjadła na zagryche. No dziwnie sie patrzyI oblizuje sie lubieżnie. To satyr jakis i zboczuch. Przyniose wiecej srutu.

Gość Bombelek2
Zastrzele dziada jak sie pojawi

Gość Bombelek2
tylko spróbuj ;) przespię sie z kryska z gazowni :-p