Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piąteczek D

JESTEM PRZEŚLADOWANA

Polecane posty

Gość Piąteczek D

Mam 22 lata,od prawie 5 spotykam się z jednym chłopakiem.Problem w tym,że jakiś czas temu,kiedy w mielismy kryzys,on odszedł,to takiej jednej gówniary.Potem wrócilismy do siebie,zaczęliśmy od nowa itd.....Wiem od koleżanki tamtej dziewczyny,że ona raczej zakochana w nim nie była,przede wszystkim chodziło jej o kase.Mój chłopak nalezy do tak zwanych "niezłych partii",fakt jest dobry,czuły,przystojny,ma wszystko o czym może marzyć dziewczyna :) (wiedziałam,że trudno mi będzie go zdobyc,ale tak się stało,że zakochaliśmy się w sobie !).Niestety od tamtej pory zaczęłam dostawać smsy,że nie jestem go warta,że jestem interesowną kurwą,ogólnie takie zastraszanie...Mój chłopak 3 razy dostał wiadomość,że niby go zdradzam,ktos do niego dzwonił i mówił,że widział tą ździrę (niby mnie) jak obściskiwałam się z kims w aucie!Bożeeee,wydaje mi się,ze to tamta dziewucha,zwłaszcza,że tam gdzie my idziemy na impreze niby przypadkiem zjawia się i ona :( ewidentnie się narzuca,nawet przy mnie mówi do niego :"a pamiętasz to,sramto" kurde nie wiem jak z tego wybrnąć.Nie mam dowodów,że to ona,a nawet jeśli to nie było tam tekstów z którymi mogłabym iśc na policje :( Meczy nas to,co zrobić?

Gość Dolczikabana
Weź kiedy gówniarę za ramię odprowadź gdzieś, gdzie nikt nie bedzie Cie widział, lub nie bedzie sobie nic z tego robił (w razie czego mów, że to Twoja nieznośna mała siostrzyczka poszła za Tobą na imprezkę ;) ) i powiedz, że jeżeli nie zaprzestanie takiego zachowania, to oskarżysz ją o zniesławianie (no sorki, ale nazwanie kogoś ku*wą jest zniesławianiem, zwłaszcza, jeśli jesteś pewna, ze to jej numer w 100%, żeby to sprawdzić zadzwoń z telefonu chłopaka na ten z którego otrzymujesz esy :) ) oznajmij jej, żeby nie pchała się małolata tam, gdzie nie jest potrzebna bo może się to okazać dla niej mało korzystne i nieprzyjemne. I koniec, nie baw się w takie rzeczy bo sobie tylko nerwy nadszarpiesz. Takim gnojkom jak nie powiesz prosto w ryjca, to nigdy nie przestanie :/ taka prawda. Pozdro 600